Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé verkrijgbare aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van cyber-, data- en legale ontdekkingsproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor beweringen over inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen ter overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingen gerichte aankondigingen van ComplexDiscovery voor diensten, producten of onderzoeken.

  Nieuwsbrief

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor oktober 2022

  Complexe ontdekking

  ComplexDiscovery* belicht regelmatig inzichten en informatie op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en eDiscovery. Maandelijks publiceert ComplexDiscovery Five Great Reads on Cyber, Data and Legal Discovery, een nieuwsbrief met een selectie van onderzoeken, rapporten en artikelen.

  Klik hier om de volledige nieuwsbrief van de laatste Five Great Reads te lezen

  Klik hier om de recente Five Great Reads nieuwsbrieven te bekijken

  Klik hier om je te abonneren op Five Great Reads Update

  Individuen en organisaties die in de oktobereditie worden uitgelicht,

  Vereniging van bedrijfsadviseurs

  Agentschap van de Europese Unie voor cyberbeveiliging (ENISA)

  Everlaw

  Federale Handelscommissie (FTC)

  IBM

  Ochtendconsult

  Coöperatief cyberdefensiecentrum van de NAVO (CCDCOE)

  Intelligentie

  Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO)

  De Tax Foundation

  Het Witte Huis

  Complexe ontdekking

  Nieuwsbrief oktober 2022 (PDF) — Mouseover and Click

  Nieuwsbrief-update oktober 2022

  Lees de originele versie.

  *Over ComplexDiscovery en ComplexDiscovery OÜ

  ComplexDiscovery is een online publicatie waarin inzichten en informatie over cyber-, data- en juridische ontdekkingen worden belicht, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en eDiscovery. De zeer gerichte publicatie is bedoeld om het collectieve begrip van lezers te vergroten met betrekking tot informatie en kwesties op het gebied van cyber-, data- en juridische ontdekkingen en om een objectieve bron te bieden voor het overwegen van trends, technologieën en diensten met betrekking tot elektronisch opgeslagen informatie.

  ComplexDiscovery OÜ is een technologiemarketingbedrijf dat expertise biedt op het gebied van strategische planning en tactische uitvoering ter ondersteuning van cyber-, data- en juridische ontdekkingsorganisaties ComplexDiscovery OÜ is geregistreerd als een besloten vennootschap in Estland, een van de meest digitaal geavanceerde landen ter wereld, en is vrijwel wereldwijd actief om marketingadvies en -diensten te leveren.

  Aanvullende lectuur

  Een beknopte kijk op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Een combinatie van eDiscovery-marktomvang: overzicht van wereldwijde software en services 2021-2026

  Bron: ComplexDiscovery