Relativiteit verwerft tekst IQ

“We’re merely scratching the surface of what the application of AI to our industry can mean. Our customers recognize that while AI offers immense possibility, it must be thoughtfully designed and applied to address use cases that yield specific business outcomes,” said Mike Gamson, Chief Executive Officer at Relativity.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: van tijd tot tijd markeert ComplexDiscovery openbaar of privé aanschafbare aankondigingen, contentupdates en onderzoek van gegevensdetectie- en juridische detectieproviders, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in de gegevens- en juridische kennisgevingen van ComplexDiscovery op basis van ontdekkingsactiviteiten, producten of onderzoek.

Mededeling van de pers

Relativiteit verwerft tekstIQ om leiderschap in AI te stimuleren voor e-Discovery, Compliance en Privacy

Relativity, een wereldwijd bedrijf op het gebied van juridische en compliance technologie, heeft vandaag [27 mei 2021] aangekondigd dat het Text IQ heeft verworven, een Top 100 AI-bedrijf dat kunstmatige intelligentie (AI) toepast om gevoelige gegevens te identificeren.

Text IQ maakt gebruik van het nieuwste op het gebied van machine learning (ML) zonder toezicht, grafische modellering, sociale netwerkanalyse (SNA), natuurlijke taalverwerking (NLP) en deep learning om AI-oplossingen te creëren voor's werelds grootste ondernemingen om risico's in bedrijfsgegevens te beheren en te beperken. De AI van Text IQ helpt om de kosten en het risico van het beoordelen van juridische privileges te verlagen, de nauwkeurigheid van responsworkflows te versnellen en te vergroten, en persoonlijk identificeerbare informatie (PII) snel te identificeren en te beheren die vaak worden geassocieerd met de Global Data Protection Regulation (GDPR) en toegang tot betrokkenen Verzoeken.

Het team van Text IQ bestaat uit algemeen erkende, baanbrekende leiders in hun vakgebied. Ze zijn al lang gericht op deep learning-modellen die horizontaal schalen over enorme datasets, terwijl ze in realtime verbeteren, waarbij mensen, relaties en gevoelige gegevens op schaal worden geïdentificeerd met beperkte menselijke input. De technologie van Text IQ wordt toegepast binnen de juridische, compliance en privacy afdelingen in de meeste grote industrieën van Global 2000, waardoor verborgen risico's in ongestructureerde data worden ontdekt. Text IQ zal zich blijven richten op de verkoop aan en het onderhoud van de industrie en haar klanten en het innoveren van haar technologie. Het zal samenwerken met het Relativiteit-team om een naadloze integratie tussen zijn producten op te bouwen, terwijl ook enkele van zijn kernmogelijkheden worden ingesloten om de bestaande AI- en ML-functionaliteit in RelativityOne en Relativity Trace te verbeteren, waardoor de 300.000 gebruikers van Relativity toegang krijgen tot de toonaangevende AI-mogelijkheden van Text IQ.

„We krabben alleen maar het oppervlak van wat de toepassing van AI op onze industrie kan betekenen. Onze klanten erkennen dat hoewel AI enorme mogelijkheden biedt, het zorgvuldig moet worden ontworpen en toegepast om use cases aan te pakken die specifieke bedrijfsresultaten opleveren,” aldus Mike Gamson, Chief Executive Officer bij Relativity. „We weten dat de beproefde technologie van Text IQ, in combinatie met zijn ongelooflijke team van getalenteerde professionals, een prachtige aanvulling zal zijn op Relativity en ons zal helpen om onze klanten nog meer waarde te bieden.”

„De meeste juridische en nalevingsgegevens in de branche bevinden zich al binnen het Relativiteit-ecosysteem, wat bijdraagt aan onze opwinding over het vergroten van de toegang van klanten van Relativity tot onze AI-modellen”, aldus Aoorv Agarwal, mede-oprichter en Chief Executive Officer bij Text IQ. „De fusie van onze bedrijven en technologie zal de belofte van AI waarmaken op een manier die onze industrie nog niet heeft ervaren, alles terwijl ervoor wordt gezorgd dat ethische en onbevooroordeelde AI de kern is van alles wat we doen.”

Naast het versnellen van het tempo van innovatie in RelativityOne en Relativity Trace, zal Text IQ's unieke benadering van AI en ML en zijn productaanbod de juridische en compliance-uitdagingen uitbreiden die Relativity voor haar klanten kan oplossen, zoals privilege reviews. Het uitvoeren van privilege reviews kan duizenden uren duren en is gevoelig voor menselijke fouten, waardoor bedrijven het risico lopen om geprivilegieerde informatie te delen. Het vlaggenschipproduct van Text IQ vermindert de tijd en kosten van het uitvoeren van privilegedocumenten met maximaal 75% en vermindert het bijbehorende risico aanzienlijk.

„De AI van Text IQ heeft intelligentie en automatisering in een proces gebracht dat rijp was voor innovatie”, aldus Lynn Charytan, Executive Vice President en General Counsel bij Comcast Cable. „Hun privilege review oplossing vermindert veel juridische kosten en voorkomt onopzettelijke openbaarmaking van geprivilegieerde gegevens in het detectieproces.”

Centraal staan de betrokkenen en de rollen die ze spelen centraal in het begrip van een juridisch of compliance-team. Het vergaren van informatie uit grote hoeveelheden ongestructureerde gegevens is echter een enorme uitdaging. Text IQ maakt gebruik van NLP, SNA en andere toonaangevende technieken om volledige sociale netwerken te extraheren uit ongestructureerde gegevens via hun Socio-Linguistic Hypergraph. Dit omvat relaties tussen individuen, hoe ze communiceren en hoe ze anders communiceren met verschillende groepen mensen. Text IQ vindt elk spoor van een persoon in een gegevensset — met inzichten die onmogelijk te verkrijgen zijn door handmatige controle of controle onder toezicht.

Relativiteit's klanten, waaronder 198 van de AmLaw 200, gebruiken steeds vaker Relativity om kritieke gegevensbreken responsprojecten uit te voeren. De integratie van de AI van Text IQ in dit proces zal resulteren in een nieuwe standaard voor dit soort werk.

„De tijdlijnen voor inbreukrespons zijn vaak moeilijker om mee om te gaan dan alles wat je zou zien in geschillen. Een volledig antwoord is een aanzienlijke handmatige inspanning die zeer gevoelig is voor fouten”, aldus Rick Lutkus, Partner, Privacy en Cybersecurity bij Seyfarth Shaw. „Text IQ verandert dat, waardoor we meer werk kunnen doen en betere resultaten kunnen leveren voor onze klanten.”

Relativiteit's wereldwijde netwerk van partners die projectgebaseerde ondersteuning en managed services bieden, waaronder adviesdiensten van wereldklasse, datamanagement, juridische, compliance- en adviesdiensten, zullen veel baat hebben bij deze overname. Het aanbieden van Text IQ aan de partnergemeenschap van Relativity zal hen voorzien van een nog sterkere AI-toolset om meer waarde te leveren tijdens de e-discovery-levenscyclus en een breder scala aan gegevensuitdagingen voor hun klanten op te lossen.

„Als eerste gecertificeerde Text IQ-partner hebben we hun technologie gezien, die op unieke wijze machine learning en sociale netwerkanalyse combineert, meetbare kwaliteit en consistentie op het gebied van zaken aanspoort,” aldus Julia Hasenzahl, CEO van ProSearch. „Als bedrijf dat altijd op zoek is naar oplossingen op portfolioniveau, zijn we enthousiast over deze overname, omdat het de stap zet voor Text IQ-integratie in alle klantzaken binnen Relativity.”

Text IQ zal haar kernproducten blijven aanbieden voor privacy-, juridische en compliance-teams, evenals zijn onbewuste vooringendetector, die deel uitmaakt van het AI for Good initiatief van Text IQ.

De overname volgt op een aankondiging in maart van dit jaar dat Silver Lake, een wereldwijde leider in technologie-investeringen, een aanzienlijke minderheid had geïnvesteerd in Relativity om het bedrijf te helpen groei, innovatie en technologiedifferentiatie te versnellen.

Over Relativiteit

Relativityy maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en er naar te handelen. Het SaaS-platform RelativityOne beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke problemen tijdens procesvoering en interne onderzoeken. Relativity Trace, het AI-gestuurde communicatiebewakingsplatform, detecteert proactief wangedrag in de regelgeving, zoals handel met voorkennis, collusie en ander niet-conforme gedrag. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in 49 landen die duizenden organisaties wereldwijd bedienen, voornamelijk in juridische, financiële dienstverlening en overheidssectoren, waaronder het Amerikaanse ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Relativity is door de Chicago Tribune tien opeenvolgende jaren uitgeroepen tot een van de Top Workplaces in Chicago.

Over Text IQ

Text IQ is een B2B-technologiebedrijf met een nieuwe benadering van het gebruik van AI om risico's in bedrijfsgegevens te beheren en te beperken. Het Unstructured Data Platform van Text IQ helpt Global 2000 en overheidsorganisaties om gevoelige informatie te identificeren om risico's te beperken, privacy te beschermen en een eerlijke, inclusieve en diverse werkplek te creëren. De Text IQ Brain, mogelijk gemaakt door de gepatenteerde Socio-Linguistic Hypergraph, onthult 99% van de gevoelige informatie tegen een vermindering van 75% in kosten en tijd, en wordt gebruikt bij's werelds toonaangevende financiële diensten, verzekeringen, farmaceutische en overheidsorganisaties. Sinds de oprichting in 2014 heeft Text IQ een recordomzetgroei gerealiseerd. Ondersteund door FirstMark, Sierra Ventures, Intel Capital en Floodgate, werd Text IQ onlangs erkend in de AI Top 100.

Lees de originele post.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Aanbieders beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: complexDiscovery

CloudNine verzekert investeringen in groei-aandelenkapitaal

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Relativiteit verwerft tekst IQ

"We're merely scratching the surface of what the application of AI...

Sandline Discovery verwerft 24 juridische

According to Dominic Piernot, co-founder of 24legal, “We are super excited...

Consilio en Xact Data Discovery Fusie wordt gesloten

“We are very pleased to close the merger with Xact Data...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor mei 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor april 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

CloudNine verzekert investeringen in groei-aandelenkapitaal

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Een Mushrooming Kans? Canopy beveiligt AI-aangedreven Data Inbreuk Response Patent

According to Ralph Nickl, CEO and co-founder of Canopy, “Until recently,...

Exterro lanceert FTK Central

According to Exterro Founder and CEO Bobby Balachandran, “FTK Central’s new processing...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2021 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

Je zes controleren? Een samengevuld overzicht van zes halfjaarlijkse prijsenquêtes voor eDiscovery

The anonymized aggregate results from six semi-annual surveys highlight eDiscovery pricing...

Alternatieve prijs stijlen? Resultaten eDiscovery Pricing Survey in de zomer

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in het voorjaar van 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...