Sun. Sep 25th, 2022
  en flag
  nl flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  es flag

  Aankondiging van de pers

  what3words: De eenvoudigste manier om over locatie te praten

  Communiceer elke exacte locatie met slechts drie woorden, van een precieze bezorgingang tot een afgiftepunt, een afgelegen wandelpad of een parkeerplaats met het perfecte uitzicht.

  What3words is de eenvoudigste manier om over locatie te praten. Het locatietechnologiebedrijf stelt mensen over de hele wereld in staat om elke exacte locatie te identificeren en te delen met slechts drie woorden.

  Zelfs op's werelds best geadresseerde locaties voldoet de traditionele straatadressering niet aan de eisen van de huidige on-the-go diensten zoals taxi-hailing, voedselbezorging en leveringen op dezelfde dag en e-commerce. Wereldwijd brengt 70% van de adressen u niet naar de voordeur, waarbij 74% van de mensen zegt dat gasten, diensten en leveringen moeite hebben om ze te vinden. Onnauwkeurige adressering is kostbaar voor bedrijven, frustrerend voor klanten en belemmert innovatie.

  En in de ontwikkelingslanden is de behoefte aan een betere aanpak duidelijk: de Universele Postunie schat dat 75% van de landen slecht onderhouden adressystemen hebben, of helemaal geen. Dit belemmert de toegang tot gezondheidszorg, de mogelijkheid om een geboorte te registreren, te stemmen, een bankrekening te openen en te vinden in een noodgeval. Het belemmert ook de groei van ontwikkelingslanden.

  what3words' doel is om een wereldwijde standaard te worden voor communicatie locatie. Het geeft iedereen en overal een eenvoudig, nauwkeurig en betrouwbaar adres. 3-woordadressen zijn gemakkelijker te onthouden dan een postadres en kunnen nauwkeuriger worden gedeeld dan elk ander referentiesysteem. Het is ook het eerste adresseersysteem dat volledig is geoptimaliseerd voor spraak, waardoor de gemakkelijkste en meest mensvriendelijke input mogelijk is. 3-woordadressen zijn momenteel beschikbaar in 36 talen, waardoor meer dan de helft van de landen ter wereld deze kunnen gebruiken in ten minste één van hun officiële talen.

  what3words heeft de wereld ingenomen, en verdeelde het in een raster van 3m x 3m vierkanten, waardoor elk een uniek 3-woord adres krijgt. Bijvoorbeeld, de voordeur van what3words' kantoor in Londen is te vinden op ///filed.count.soap.

  what3words kan gratis gebruikt worden door particulieren via een app voor iOS en Android. Het kan eenvoudig worden geïntegreerd door bedrijven, overheden en NGO's in apps, platforms of websites met slechts een paar regels code. Bedrijven gebruiken what3words om hun klantervaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen en tegelijkertijd de kosten en de impact op het milieu te verlagen. Meer dan 1000 bedrijven, overheidsinstanties en NGO's in 170 landen gebruiken 3-woordadressen in sectoren zoals automotive, e-commerce, logistiek, mobiliteit, reizen, post en hulpdiensten.

  Tot de partners van het bedrijf behoren Mercedes-Benz, die onlangs's werelds eerste auto met ingebouwde what3words spraaknavigatie lanceerde. Mercedes-Benz, Ford en TomTom-chauffeurs kunnen nu overal ter wereld navigeren door drie woorden tegen hun auto te zeggen. De wereldwijde logistieke gigant Aramex heeft what3words geïntegreerd om zijn laatste mijl operaties in het Midden-Oosten te optimaliseren en de efficiëntie met meer dan 40% te verhogen. Ondertussen levert Domino's Pizza eten heter en sneller tot 3-woordadressen over de hele wereld, terwijl reizigers gemakkelijk navigeren met de hulp van Lonely Planet's en Airbnb's 3-woordadreslijsten. En talloze humanitaire partners gebruiken de technologie om mensen in nood te helpen: de Verenigde Naties hebben naast het Filippijnse Rode Kruis ook de technologie voor rampenbestrijding en verlichting overgenomen.

  Bedrijven die op de toekomst gericht zijn, hebben snel what3words overgenomen, zoals IBM #AccessibleOlli. Het autonome voertuig dat is gebouwd voor mensen met een handicap gebruikt what3words om passagiers naar precieze bestemmingen te navigeren, waardoor hun vermogen om zelfstandig te reizen toeneemt. Op dezelfde manier gebruiken drone-bezorgbedrijven Hylio en DXC Technology 3-woordadressen om klanten te helpen nauwkeurige afleverlocaties te specificeren.

  Individuen gebruiken de what3words app om gemakkelijker over de wereld te navigeren en vrienden te ontmoeten op plaatsen zonder adressen zoals parken, stranden of op drukke festivals. 3-woordadressen worden gebruikt door hardloopclubs om ontmoetingsplaatsen te plaatsen, door fans uit de woestijn van het Midden-Oosten, en door hotels om gids gasten naar hun ingang zonder ingewikkelde schriftelijke aanwijzingen.

  Chris Sheldrick, mede-oprichter en CEO, zegt: „In enkele jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt; we zijn nu een team van meer dan 100, met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Zuid-Afrika en Mongolië. We blijven zien hoe bedrijven, overheden en diensten wereldwijd what3words gebruiken om efficiënter te worden en hun klantervaring te verbeteren. Tegelijkertijd laten we zien hoe een betere aanpak de impact van bedrijven op het milieu kan verminderen, de druk op drukke steden kan verlichten, de economische groei in ontwikkelingslanden kan stimuleren en levens kan redden. '

  Over what3words

  What3words werd in 2013 in Londen opgericht door Chris Sheldrick en is de eenvoudigste manier om over locatie te praten. Het systeem bestrijkt de hele wereld, hoeft nooit te worden bijgewerkt en werkt offline. Een 3-woord adres is een mensvriendelijke manier om zeer precieze locaties met anderen te delen of om ze in te voeren in platforms en machines zoals autonome auto's of e-commerce checkouts. Het is geoptimaliseerd voor spraakinvoer en bevat ingebouwde foutpreventie om invoerfouten onmiddellijk te identificeren en te corrigeren.

  De gratis what3words app, beschikbaar voor iOS en Android, en de online kaart stellen mensen in staat om 3-woord adressen te vinden, te delen en te navigeren in 36 talen tot nu toe. 3-woord adressen in één taal kunnen direct worden omgezet in een andere ondersteunde taal, en zelfs opgezocht in de ene taal en gedeeld in een andere taal. what3words kan eenvoudig door bedrijven, overheden en NGO's worden geïntegreerd in apps, platforms of websites, met slechts een paar regels code, en producten zijn gratis of tegen een nominale vergoeding beschikbaar voor kwalificerende NGO's.

  what3words heeft een team van meer dan 100 mensen, verspreid over kantoren in Londen UK, San-Francisco USA, Johannesburg ZA en Ulaanbaatar Mongolië. Het bedrijf heeft meer dan £40 miljoen in kapitaal opgehaald van investeerders zoals Intel, Aramex, Deutsche Bahn, SAIC en het Sony Investment Fund.

  Naar voren leunen? Het strategisch plan CISA 2023-2025

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  Voortdurende risicoverbetering? Q3 Cyber Round-Up van Cowbell Cyber

  According to Manu Singh, director of risk engineering at Cowbell, "Every...

  Een uitgebreide bron voor cyberontdekking? De DoD-beleidstabel voor cyberbeveiliging van CSIAC

  The Cyber Security and Information Systems Information Analysis Center (CSIAC) is...

  Snel draaiende cyberverzekering? Q2 Cyber Round-Up van Cowbell Cyber

  According to Isabelle Dumont, SVP of Marketing and Technology Partners at...

  Een onthullende reactie? Nuix reageert op ASX-verzoek om informatie

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Verslagen onthullen? Nuix merkt persspeculatie op

  According to a September 9, 2022 market release from Nuix, the...

  HayStackID® neemt Business Intelligence Associates over

  According to HaystackID CEO Hal Brooks, “BIA is a leader in...

  Eén groot software- en cloudbedrijf? OpenText om microfocus te verwerven

  According to OpenText CEO & CTO Mark J. Barrenechea, “We are...

  Onderweg? 2022 eDiscovery Market Kinetics: vijf interessegebieden

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Vertrouw end op het proces? 2021 eDiscovery Processing Taak-, bestedings- en kostengegevens

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Het jaar in review? 2021 eDiscovery Review Taak-, uitgaven- en kostengegevenspunten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Een blik op eDiscovery Collection in 2021: gegevenspunten voor taken, uitgaven en kosten

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Vijf geweldige artikelen over cyber-, data- en juridische ontdekkingen voor september 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor augustus 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Vijf geweldige lezingen over cyber-, data- en juridische ontdekking voor juli 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juni 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Koelere temperaturen? Resultaten van de eDiscovery Business Confidence Survey in

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Verbuiging of doorbuiging? Een geaggregeerd overzicht van acht halfjaarlijkse prijsenquêtes voor eDiscovery

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Veranderende stromingen? Achttien observaties over het vertrouwen van bedrijven in eDiscovery in de zomer van 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Uitdagende varianten? Problemen die de bedrijfsprestaties van eDiscovery beïnvloeden: een overzicht van de zomer 2022

  In the summer of 2022, 28.8% of respondents viewed increasing types...

  Nucleaire opties? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (17 - 21 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Massagraven en martelkamers? Conflictbeoordelingen in Oekraïne op kaarten (12 - 16 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Op de vlucht? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (7 - 11 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Tastbare afbraak? Conflictbeoordelingen in Oekraïne in kaarten (2 - 6 september 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...