TransPerfect en Semantix samenvoegen

According to TransPerfect President and CEO Phil Shawe, “We have competed against Semantix in the Nordics for more than 15 years and have admired their leadership position and strong reputation. It is exciting to have them as part of our rapidly growing global team and to work together to achieve great things for our customers. We welcome everyone at Semantix to the TransPerfect family, which will be a homecoming for some staff members who have worked with TransPerfect in the past.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redacteur: ComplexDiscovery markeert van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé aankondigingen, contentupdates en onderzoek van leveranciers van cyber, data en juridische detectie, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, neemt het geen verantwoordelijkheid op zich voor beweringen van inhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen te doen voor overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

Persaankondiging

TransPerfect en Semantix Fusie verenigt twee marktleiders

TransPerfect,'s werelds grootste leverancier van taal- en technologieoplossingen voor wereldwijde bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het de activiteiten zal samensmelten met Semantix, de grootste leverancier van vertaaldiensten en tolkdiensten van de Scandinavische wereld, door de overname van de moederentiteit van de groep, Semantix International Groep AB. Financiële voorwaarden van de transactie werden niet bekendgemaakt.

Semantix heeft een lange geschiedenis in de taalindustrie en heeft talloze overnames in de Scandinavische landen voltooid waardoor het de grootste organisatie voor taaloplossingen in de regio wordt op basis van inkomsten. Semantix zal opereren als een divisie binnen de TranspPerfect familie van bedrijven en zal worden geleid door het huidige managementteam.

TransPerfect President en CEO Phil Shawe verklaarde: „We hebben al meer dan 15 jaar tegen Semantix in de Scandinavië gestreden en hebben hun leidinggevende positie en sterke reputatie bewonderd. Het is opwindend om ze te hebben als onderdeel van ons snel groeiende wereldwijde team en om samen te werken aan geweldige dingen voor onze klanten. We verwelkomen iedereen bij Semantix in de TransperFect-familie, wat een thuiskomst zal zijn voor enkele personeelsleden die in het verleden met TransPerect hebben samengewerkt.”

Het gecombineerde bedrijf zal bogen op de grootste wereldwijde voetafdruk van de vertaalsector, het meest uiteenlopende klantenbestand en een aantal medewerkers van meer dan 7.500 professionals wereldwijd. In overeenstemming met de M- en A-strategie van TransPerfect zal de onderneming Transperfect—Semantix zich richten op de groei van beide bedrijven door expertise en middelen te delen om klanten beter van dienst te zijn.

Patrik Attemark, CEO van Semantix, zei: „Na het zien van TranspPerfect van veraf, was het verfrissend om tijdens de ijver te leren dat onze managementteams al zo gelijkgestemd waren in hun aanpak van het bedrijf. Samenvoegen met TransPerfect is een bewijs van de succesvolle uitvoering van de transformatie van Semantix naar een toonaangevend taaltechnologiebedrijf voor meertalige diensten. Hoewel Semantix marktleider is in de Scandinavische landen, zijn we van mening dat toegang tot de wereldwijde aanwezigheid van TransPerfect, uitgebreide middelen en toonaangevende technologieaanbiedingen ons in staat zal stellen onze klanten wereldwijd beter van dienst te zijn.”

Language Solutions CBO Britta Aagaard, die in 2017 bij Semantix kwam werken door de overname van haar bedrijf TextMinded, voegde eraan toe: „In mijn vier jaar bij Semantix hebben we er een punt van gemaakt om filosofieën van professioneel lokalisatiebeheer, klantgerichtheid en technologische innovatie aan te nemen die zeer in lijn zijn. met TransPerfect's aanpak. Ik kan geen betere partner bedenken met wie ik het volgende hoofdstuk van de geschiedenis van Semantix kan schrijven, en ik ben verheugd dat we nu extra hoogwaardige diensten kunnen aanbieden aan onze wereldwijde klanten.”

TransPerfect werd geadviseerd over de deal van CDX Advisors en advocatenkantoren Baker Botts en Vinge. De meerderheidsaandeelhouder van Semantix, Segulah Fund V, werd vertegenwoordigd door William Blair International en Kanter Advokatbyrå.

Over Semantix

Semantix is het toonaangevende taalservicebedrijf in de Scandinavische landen en biedt een breed scala aan meertalige diensten op het gebied van vertalen en tolken. We werken al meer dan 50 jaar samen met onze klanten om ze in elke taal te laten schitteren. Semantix heeft 320 medewerkers en een netwerk van duizenden taalspecialisten over de hele wereld. Semantix werkt volgens gecertificeerde kwaliteits- en veiligheidsnormen volgens ISO 9001, 17100, 27001 en 14001. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Stockholm, met extra activiteiten in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Spanje en Kroatië. www.semantix.com

Over TransPerfect

TransPerfect is's werelds grootste leverancier van taal- en technologieoplossingen voor wereldwijde bedrijven. Van kantoren in meer dan 100 steden op zes continenten, TransPerfect biedt een volledig scala aan diensten in meer dan 170 talen aan klanten over de hele wereld. Meer dan 5.000 wereldwijde organisaties maken gebruik van de GlobalLink® -technologie van TransPerfect om het beheer van meertalige content te vereenvoudigen. Met een ongeëvenaarde inzet voor kwaliteit en klantenservice is TransPerfect volledig ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd. TransPerfect heeft een wereldwijd hoofdkantoor in New York, met een regionaal hoofdkantoor in Londen en Hong Kong. Ga voor meer informatie naar onze website op www.transperfect.com.

Over Segulah

Segulah, wiens missie statement luidt „We investeren in de ruggengraat van de moderne samenleving”, is een private equity-bedrijf dat zich richt op mid-market buy-outs in de Scandinavische regio. We investeren uitsluitend in drie verticalen — B2B-services, lichte productie en IT- en technologiediensten — gebieden waarin teamleden een jarenlange en bewezen staat van dienst hebben. Kansen zijn gericht op markten die profiteren van macrotrends die het team heeft geïdentificeerd als bijzonder relevant voor de Scandinavische regio, waaronder investeringen in slimme verstedelijking en infrastructuurvernieuwing, de toegenomen modernisering en automatisering van industrieën, evenals de verbetering van efficiëntie van productie en levering van diensten via digitalisering. Ons bedrijfsmodel bouwt voort op actief eigendom, waarbij we kapitaal, industriële competentie en strategische focus toevoegen. Segulah Advisor AB is de exclusieve beleggingsadviseur van de fondsen Segulah IV, Segulah V en Segulah VI.

Lees de originele release.

Extra lezing

Een mashup voor marktgrootte van eDiscovery: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Cyber Discovery definiëren? Een definitie en raamwerk

Bron: ComplexDiscovery

Gezamenlijk Cybersecurity Advisory van de CISA, FBI en NSA over BlackMatter Ransomware

This Joint Cybersecurity Advisory from the CISA, FBI, and NSA provides...

Geheimen bewaren? Ransomware-trends in Bank Secrecy Act Gegevens tussen januari 2021 en juni 2021

According to a recently published report, the U.S. Treasury's Financial Crimes...

Een geografische afbeelding: Ransomware-aanvallen in de Verenigde Staten tussen 2018 en vandaag

Published by Comparitech, a pro-consumer website providing information, tools, reviews, and...

Aanbevelingen voor het beperken van het risico op softwareklekken: NIST Secure Software Development Framework

This draft document from NIST on a proposed secure software development...

Consilio voltooit de overname van juridische advies⸺- en e-Discovery Business Units van Special Counsel van Adecco

According to Andy Macdonald, CEO of Consilio, “Consilio’s acquisition of D4...

Cellebrite verwerft digitale aanwijzingen

According to Cellebrite CEO Yossi Carmil, “We are pleased to announce...

iCONECT verwerft Ayfie Inspector Artificial Intelligence Codebase

According to Ian Campbell, CEO of iCONECT, “Direct access to the...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q3 2021

From Ipro and Disco to Nuix and Lighthouse, the following findings,...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen over Cyber, Data en Legal Discovery voor september 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor augustus 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor juli 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor juni 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Oogsttijd? eDiscovery Operationele Metrics in het najaar van 2021

In the fall of 2021, 67 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Ongewoon heet? Najaar 2021 eDiscovery Resultaten van onderzoek naar bedrijfsvertrouwen

Since January 2016, 2,595 individual responses to twenty-four quarterly eDiscovery Business...

Nog meer keepers? Voorspellende coderingstechnologieën en protocollen enquête — Resultaten van herfst 2021

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Gloeiende verwachtingen? Achttien waarnemingen over het vertrouwen van eDiscovery in de zomer van 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...