Wed. Feb 1st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Lehdistötiedote

  Nuix 1H23 -tulosten päivitys

  Nuix

  Sydney, Australia - Globaali ohjelmistoyritys Nuix (ASX: NXL) tänään [19. tammikuuta 2023] tarjoaa päivityksen 31. joulukuuta 2022 päättyneen puolivuoden tuloksiin nähden.

  Tilintarkastajan tarkastelun kohteena olevan tilintarkastamattoman taloudellisen tuloksen perusteella 31. joulukuuta 2022 päättyneen puolivuoden ajan Nuix odottaa raportoivansa tulokset seuraavilla alueilla:

  1H23-alue

  Vuotuinen sopimusarvo (ACV): 168-171 miljoonaa dollaria

  Lakisääteiset tulot: 85 - 88 miljoonaa dollaria

  Taustalla oleva käyttökate*: 24 - 26 miljoonaa dollaria

  Lakisääteinen käyttökate: 19 - 21 miljoonaa dollaria

  1H22 Raportoitu (Edellinen vastaava jakso)

  Vuotuinen sopimusarvo (ACV): 164.5 miljoonaa dollaria

  Lakisääteiset tulot: 84 miljoonaa dollaria

  Kohde-etuutena oleva käyttökate*: 24.7 miljoonaa dollaria

  Lakisääteinen käyttökate: 13.8 miljoonaa dollaria

  *Perusteena oleva käyttökate ei sisällä muita kuin operatiivisia oikeudenkäyntikuluja ja Topos-kustannuksia.

  Vuotuisen sopimusarvon (ACV) odotettu vaihteluväli joulukuussa 2022 (1H23) merkitsee 3,7 prosentin kasvua 5,6% kesäkuussa 2022 päättyneestä puolivuodesta ja on myös yhtiön 2022 varsinaisessa yhtiökokouksessa julkistaman ACV: n mukainen.

  Lakisääteisten tulojen vaihtelu on suurempi kuin ACV monivuotisten sopimusten vaikutusten vuoksi. Lakisääteinen liikevaihto on noussut edellisellä vastaavalla kaudella, mikä johtuu joulukuun vahvemmasta kaupankäynnistä ja valuutan myötätuulesta.

  Käyttökate, joka ei sisällä operatiivisia oikeudenkäyntikuluja ja Topos-kustannuksia, odotetaan olevan edellisen kauden mukainen.

  Muut kuin operatiiviset oikeudenkäyntikulut olivat puoliskon aikana huomattavasti pienemmät edelliseen kauteen verrattuna. Asianmukaisesti, Lakisääteisen käyttökatteen odotetaan olevan olennaisesti korkeampi kuin edellisellä vastaavalla kaudella. Nettotuloksen verojen jälkeen (NPAT) odotetaan myös olevan olennaisesti suurempi kuin edellisen vastaavan kauden seurauksena. Ei-operatiiviset oikeudenkäyntikulut voivat olla korkeammat tilikauden jälkipuoliskolla verrattuna ensimmäiseen puoliskoon, mikä voi vaikuttaa sekä käyttökateeseen että NPAT-arvoon 2H23.

  Yhtiöllä ei ole tällä hetkellä aiempaa toimitusjohtajaa koskeviin aiemmin julkistettuihin oikeudenkäynteihin liittyviä päivityksiä. kuitenkin, jos tuomio on annettu ennen kokonaisen 1H-tulosten julkaisemista, 1H-tuloksiin voidaan vaatia oikaisuja. Nuix neuvoo markkinoita, jos tuomio annetaan, sekä mahdolliset taloudelliset vaikutukset.

  Nuix jatkaa strategiaansa rahoittaa ohjelmistokehityskustannuksia vapaasta kassavirrasta. Puolikauden aikana yhtiö oli rahavirran neutraali ennen kuin operatiiviset oikeudenkäyntikulut sekä Topos-yritysostoon liittyvät hankinta- ja toimintakustannukset lähitulevaisuudessa asetetussa tavoitteessaan. Nuix päätti puolikkaan käteisellä 37,1 miljoonaa dollaria eikä velkaa.

  Nuix julkaisee puolivuotisen tuloksensa 20. helmikuuta 2023. Nuixin hallitus on valtuuttanut tämän ilmoituksen.

  Nuix

  Nuix Limited on johtava tutkivan analytiikan ja älykkyysohjelmistojen toimittaja, jonka visio on ”olla hyvä voima löytämällä totuus digitaalisesta maailmasta”. Nuix auttaa asiakkaita käsittelemään, normalisoida, indeksi, rikastuttaa ja analysoida tietoja monista eri lähteistä, ratkaista monet heidän monimutkaisista tietohaasteistaan. Nuix-alusta tukee useita käyttötapauksia, mukaan lukien rikostutkinta, talousrikollisuus, oikeudenkäyntituki, työntekijöiden ja sisäpiirien tutkimukset, laillinen eDiscovery, tietosuoja ja yksityisyys, ja tietohallinto ja sääntöjen noudattaminen.

  Lisätietoja saat osoitteesta investors.nuix.com

  Lue alkuperäinen julkaisu.

  Lue täydellinen 1H23-tulospäivitys (PDF) - vierittääksesi hiiren osoittoa

  Nuix 1H23 Taloudellinen päivitys - 011923

  Lue täydellinen 1H23-tulokset ja verkkolähetysilmoitus (PDF) - vierittääksesi hiiren osoitustiedosto

  Nuix Ilmoitus 1H23 Tulokset ja webcast - 012123

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Lähde: CompleDiscovery