Sun. Mar 26th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Noot van de redactie: Van tijd tot tijd belicht ComplexDiscovery openbaar beschikbare of privé te kopen aankondigingen, inhoudsupdates en onderzoek van aanbieders van cyber-, data- en juridische ontdekkingen, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery-gemeenschap. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig onder de aandacht brengt, is ComplexDiscovery niet verantwoordelijk voor inhoudelijke beweringen.

  Neem vandaag nog contact met ons op als u aanbevelingen wilt indienen die u in overweging wilt nemen en kunt opnemen in de diensten, producten of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery, die gericht zijn op cyberbeveiliging, data en juridische ontdekkingen.

  Persbericht (19 januari 2023)

  Legal GRC Platform Exterro kondigt overname aan van e-Discovery Provider Zapproved

  De combinatie van de toonaangevende klantenservice van Zapproved en het bekroonde juridische GRC-platform van Exterro stelt organisaties in staat om de complexe interconnecties van e-Discovery, privacy, juridische activiteiten, digitale onderzoeken, cyberbeveiliging en informatiebeheer beter te beheren

  Exterro, een toonaangevende leverancier van Legal Governance, Risk and Compliance (GRC) software, heeft Zapproved overgenomen, een leverancier van e-discovery-software die bekend staat om zijn sterke klantresultaten. Deze overname is de laatste stap in het bevorderen van de visie van Exterro om klanten in staat te stellen proactief en verdedigbaar hun verplichtingen op het gebied van juridisch bestuur, risico en naleving te beheren. De financiële voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

  Vandaag biedt Exterro een uitgebreide oplossing op één uniform platform dat alle fasen van het e-discovery- en forensisch onderzoeksproces behandelt. De convergerende marktwerking op het gebied van privacy, digitaal forensisch onderzoek en incidentrespons, waaronder e-discovery, heeft geleid tot een behoefte aan een uitgebreide en uniforme oplossing die gegevens op een contextuele manier kan identificeren, begrijpen en beheren binnen een consistent, verdedigbaar proces dat nauwgezet de gegevensintegriteit garandeert en handhaaft. Moderne ondernemingen moeten kritieke zakelijke uitdagingen binnen deze disciplines zo snel en kosteneffectief mogelijk aanpakken, wat een van de drijvende krachten is achter de overname van Zapproved door Exterro.

  „Ik ken Monica Enand, President en CEO van Zapproved, al sinds het begin van de oprichting van onze beide bedrijven in Portland, Oregon. Sinds de oprichting hebben we een gemeenschappelijke visie gedeeld om toonaangevende software en ondersteuning te leveren aan onze klanten en partners, en de combinatie van Exterro en Zapproved zal deze visie voortzetten door meer waarde te bieden aan onze kiezers”, aldus Bobby Balachandran, CEO en President van Exterro.

  „De missie van Zapproved is altijd geweest om onze klanten belachelijk succesvol te maken”, zegt Monica Enand, President en CEO van Zapproved. „We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de innovatiemotor van Exterro en de klantervaring van wereldklasse van Zapproved het beste van de branche samenbrengt in één krachtige en gebruiksvriendelijke oplossing die een volledig antwoord biedt op de kritieke zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten vandaag worden geconfronteerd.”

  Over Exterro, Inc.

  Exterro stelt juridische teams in staat om proactief en verdedigbaar om te gaan met hun vereisten inzake juridisch bestuur, risico en naleving (Legal GRC). Onze Legal GRC-software is het enige uitgebreide platform dat de complexe interconnecties van privacy, juridische operaties, digitale onderzoeken, cyberbeveiliging, compliance en informatiebeheer automatiseert. Duizenden juridische teams over de hele wereld in bedrijven, advocatenkantoren, aanbieders van beheerde diensten en overheids- en wetshandhavingsinstanties vertrouwen op ons geïntegreerde juridische GRC-platform om hun risico's te beheersen en succesvolle resultaten te behalen tegen lagere kosten. Ga voor meer informatie naar www.exterro.com.

  Over Zapproved

  Zapproved is opgericht in 2008 en ontwikkelt gebruiksvriendelijke eDiscovery-software die is ontworpen om juridische teams van bedrijven te helpen tijd te besparen, kosten te verlagen en risico's verdedigbaar te verminderen. Ondersteund door ijzersterke beveiliging en ongeëvenaarde klantenondersteuning, zet Zapproved zich onwankelbaar in om onze meer dan 350 zakelijke klanten belachelijk succesvol te houden.

  Lees de originele release.

  Aanvullende lectuur

  Een beknopte kijk op de activiteiten van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Een doorlopende lijst van aankondigingen in verband met Industrie M en A+I

  Bron: ComplexDiscovery