Kesäherkku eDiscovery-ekosysteemille? AWS ilmoittaa yleisestä saatavuudesta AWS Snowcone

“Thousands of our customers have found AWS Snowball devices to be ideal for collecting data and running applications in remote and harsh environments. Since 2015, customer use of Snowball devices has greatly increased, as has their need for an even smaller device with even greater portability,” said Bill Vass, VP of Storage, Automation and Management Services, AWS. “With more applications running at the edge for an expanding range of use cases, like analyzing IoT sensor data and machine learning inference, AWS Snowcone makes it easier to collect, store, pre-process, and transfer data from harsh environments with limited space to AWS for more intensive processing.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ilmoitti viime viikon lopulla Amazon Web Services (AWS), maailman laajimmin hyväksytty pilvialusta, AWS Snowcone on pieni, erittäin kannettava, kestävä ja turvallinen reuna laskentalaite tietojen keräämiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen AWS: lle irrallaan olevista ympäristöistä. Kun otetaan huomioon eDiscovery-ekosysteemin viimeaikainen siirtyminen paikan päältä etätoimintoihin, tämä laite voi tarjota mielenkiintoisen vaihtoehdon asianajotoimistoille ja oikeudellisille osastoille, jotka pyrkivät keräämään, tallentamaan, esikäsittelemään ja siirtämään tietoja etäympäristöistä AWS:lle tehokkaampaa käsittelyä varten.

Lehdistötiedote Business Wiren kautta

AWS ilmoittaa yleisestä saatavuudesta AWS Snowcone

Tänään [17. kesäkuuta 2020] Amazon Web Services, Inc. (AWS), joka on Amazon.com-yhtiö (NASDAQ: AMZN), julkisti AWS Snowconen, uuden pienen, erittäin kannettavan, karun ja suojatun reunan laskenta- ja tiedonsiirtolaitteen. AWS Snowcone on pienin AWS Snowcone, joka mahtuu tavalliseen postilaatikkoon tai pieneen reppuun. Se on AWS Snow Family -laitteiden pienin jäsen, jonka avulla asiakkaat voivat kerätä tietoja, käsitellä niitä paikallisesti ja siirtää sen AWS:lle joko offline-tilaan (lähettämällä laitteen AWS DataSyncin avulla) tai verkossa (AWS DataSyncin avulla voit lähettää tiedot AWS verkon kautta). AWS Snowcone on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita, ja se on suunniteltu erilaisiin käyttötapauksiin perinteisen konesalin ulkopuolisissa ympäristöissä, joissa ei ole yhtenäistä verkkoyhteyttä ja/tai jotka vaativat siirrettävyyttä, mukaan lukien terveydenhuolto, teollinen IoT, lennokit, taktinen reuna laskenta, sisällönjakelu, tietojen siirto, videosisällön luominen ja kuljetus. Aloita AWS Snowconen käytön osoitteessa:

Miljoonilla asiakkailla on sovelluksia, jotka luottavat AWS:iin tietojenkäsittely-, analytiikka-, tallennus-, IoT- ja koneoppimisominaisuuksiin. Edge computing -tapaukset (kuten koneoppimisen päättely, teolliset IoT ja itsenäiset koneet) ajavat yhä useammin asiakkaiden tarvetta siirtää tietojen keräämistä, käsittelyä ja analysointia lähemmäs loppukäyttäjiä ja laitteita. Sovellusten suorittaminen irrallisissa ympäristöissä tai yhdistetyissä reunapaikoissa voi olla haastavaa, koska usein näistä paikoista puuttuu konesaleissa yhteinen tila, teho ja jäähdytys. Nykyään asiakkaat käyttävät AWS Snow Family (kokoelma fyysisiä laitteita, jotka on suunniteltu toimimaan konesalin ulkopuolella ja vaihtelevat kooltaan matkalaukun kokoisesta AWS Snowballista 45-jalkaiseen kuljetuskonttiin AWS Moottorikelkka) keräämään ja käsittelemään tietoja, suorittamaan paikallisia tietojenkäsittelysovelluksia ja siirtämään suuria määriä tietoja lokitiedostoista, digitaalisesta mediasta, genomitiedoista ja anturidatasta liitetyistä laitteista AWS:iin. Kun asiakkaat pyrkivät laajentamaan pilviinfrastruktuurinsa ulottuvuutta entistä reunapaikkoihin, syntyy uusia käyttötapauksia reunojen laskentaan useammissa tilanteissa, kuten ajoneuvoissa (maa, meri ja ilma), teollisissa toiminnoissa sekä kauko- ja karuskohteissa, jotka vaativat vankkaa ja suojattua laitetta entistä suuremmalla siirrettävyys ja pienempi muoto tekijä kuin AWS Snow Family laitteiden on perinteisesti tarjonnut.

AWS Snowcone tarjoaa maksimaalisen joustavuuden reunalaskentaympäristöihin. Se tarjoaa pienen, erittäin kannettavan, kestävän ja sotilaallisen luokan suojatun laitteen sovellusten suorittamiseen ja tietojen siirtämiseen AWS:iin. AWS Snowcone mittaa 9 tuumaa x 6 tuumaa x 3 tuumaa (23 cm x 15 cm x 8 cm) ja painaa 4,5 paunaa (2,1 kg). Laite mahtuu helposti reppuun tai lähettilaukkuun, tavalliseen postilaatikkoon tai mihin tahansa ajoneuvotyyppiin, ja se on riittävän kevyt lennokin kuljettamiseen. AWS Snowcone voi siirtää tietoja AWS:lle offline-tilassa lähettämällä laitteen (käyttämällä E Ink -lähetystarraa) ja verkossa Ethernet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla, jossa on AWS DataSync, jotka on integroitu laitteeseen. AWS Snowconessa on 2 suorittimia, 4 Gt muistia, 8 Tt tallennustilaa ja USB-C-virtalähde (tai valinnainen akku). AWS Snowcone on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä ympäristöissä tai irrotetuissa etäkohteissa (mukaan lukien öljynporauslautat, ensireagointiajoneuvot, sotilasoperaatiot, tehdaslattiat, etätoimistot, sairaalat tai elokuvateatterit) pitkiä aikoja ilman perinteisiä konesaliolosuhteita. AWS IoT Greengrassin tuella, Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) -esiintymiä ja runsaasti paikallista tallennustilaa. AWS Snowconea voidaan käyttää IoT-keskittimenä, tietojen yhdistämispisteenä, sovellusmonitorina tai kevyenä analytiikkamoottorina.

”Tuhannet asiakkaamme ovat todenneet, että AWS Snowball -laitteet ovat ihanteellisia tietojen keräämiseen ja sovellusten käyttämiseen etäisissä ja vaikeissa ympäristöissä. Vuodesta 2015 Snowball-laitteiden asiakaskäyttö on lisääntynyt huomattavasti, samoin niiden tarve vielä pienempään laitteeseen, jolla on entistä suurempi siirrettävyys, Storage, Automation and Management Services -yhtiön varaedustaja Bill Vass sanoi AWS:lle. ” AWS Snowcone helpottaa tietojen keräämistä, tallentamista, esikäsittelyä ja siirtämistä vaikeista ympäristöistä, joissa on rajallinen tila IoT-antureiden tietojen analysointia ja koneoppimisen päättelyä, joten AWS Snowcone helpottaa tietojen keräämistä, esikäsittelyä ja siirtämistä vaikeista ympäristöistä, joissa on rajallinen tila AWS:lle tehokkaampaa käsittelyä varten.”

Muiden AWS Snow Family -laitteiden tavoin kaikki AWS Snowconen tiedot salataan sotilasluokan 256-bittisillä avaimilla, joita asiakkaat voivat hallita AWS Key Management Service (KMS) -palvelun avulla. Lisäksi AWS Snowcone sisältää peukaloinninesto- ja peukaloinnilla näkyviä ominaisuuksia, joiden avulla laitteen tiedot pysyvät turvassa kuljetuksen aikana. AWS Snowcone täyttää tiukat ruggedisointistandardit (se täyttää ISTA-3A-, ASTM D4169- ja MIL-STD-810G-standardit) vapaalaskuiskuille ja käyttövärähtelyille. Laite on pölytiivis ja vedenpitävä (se täyttää IP65 International Protection Marking IEC -standardin). AWS Snowconen käyttölämpötila-alue on laaja pakkasesta (0 astetta C/32 astetta F) aavikon kaltaisiin olosuhteisiin (38 astetta C/100 astetta F). Se kestää säilytyksessä tai kuljetettaessa vielä kovempia lämpötiloja (-32 astetta C/-25,6 astetta F - 63 astetta C/145,4 astetta F). AWS Snowconen käyttöönotto kestää vain 3 napsautusta, ja kun laite on asetettu, sitä käytetään helposti ja hallitaan helppokäyttöisen graafisen käyttöliittymän avulla. AWS Snowcone on saatavilla Yhdysvalloissa idässä (Pohjois-Virginia) ja Yhdysvaltain länsi (Oregon) AWS Regions, saatavuus suunnitteilla ylimääräisiä AWS Alueiden lähikuukausina.

Deluxe Entertainment Services (Deluxe) on maailman johtava videoiden luomisesta jakeluun erikoistunut yritys, joka tarjoaa maailmanlaajuisia palveluita ja teknologiaa. ” Työmme AWS:n kanssa on olennainen osa Deluxen strategiaa. Yksi VZN, uusi pilvipohjainen IP-toimitusratkaisumme, on digitaalisen elokuvan levityksen innovaatioaskel, joka on pysähtynyt viime vuosikymmenen aikana, muuttaen olennaisesti paitsi elokuvanjakelun taloustiedettä näytteilleasettajille ja studioille ympäri maailmaa, mutta mahdollistaa uusia teatterikokemuksia katsojia myös”, sanoi Andy Shenkler, päätuote- ja teknologiajohtaja, Deluxe. ” AWS Snowconen, AWS DataSyncin ja Amazon S3:n yhdistelmä ovat olennaisia One VZN:lle — kollektiiviset palvelut erottuvat nykypäivän muista pilvitarjonnasta. Turvallinen ja kompakti AWS Snowcone -laite yhdessä Deluxen tehokkaiden pilvipohjaisten ratkaisujen kanssa luo alan todella eriytetyn ratkaisun.”

Smugmug+Flickr on maailman suurin ja vaikutusvaltaisin valokuvaaja-keskeinen alusta. ” SmugMug on jo yli vuosikymmenen ajan tallentanut miljardeja kuvia ja videoita miljoonille käyttäjillemme helposti saatavilla, saatavilla ja turvallisella tavalla Amazon S3:n avulla. AWS Snowconen käyttöönoton myötä asiakkaillamme on nyt pieni, erittäin kannettava laite, jossa on 8 teratavua tallennustilaa, jonka avulla he voivat kaapata enemmän sisältöä valokuvauksen tai videokuvauksen aikana, käsitellä tietoja paikallisesti ja sitten ladata sen pilveen nopeammin kuin koskaan”, toimitusjohtaja Don Macaskill Nörtti, SmugMug ja Flickr. ”AWS Snowconen pienimuotoinen tekijä ja kestävä, turvallinen muotoilu antaa meille mahdollisuuden yksinkertaisesti lähettää nämä laitteet asiakkaille, jotta he voivat saumattomasti kopioida ja säilyttää arvokasta ja arvokasta mediaa joko mukavasti omassa kodissaan tai ulos ampua pois ruudukosta viidakoissa, aavikoilla, metsissä, vuorilla, keskellä valtameren, ja jopa drone käyttö tapauksissa. Asiakkaat voivat lähettää laitteen takaisin AWS:hen tai säilyttää laitteen useita kuvauksia varten samalla kun he siirtävät tietojaan verkossa AWS DataSyncin avulla. AWS Snowcone auttaa käyttäjiämme ja valokuvaajiamme vaivattomasti ja joustavasti jakamaan intohimonsa, työnsä ja inspiraation keskenään hyödyntämällä SmugMug-alustaa.”

Federated Wireless johtaa toimialaa jaetun taajuuden kansalaisten laajakaistaradiopalvelun (CBRS) kehittämisessä. Yhtiön kumppaniekosysteemiin kuuluu yli 40 laitevalmistajaa sekä pilvireunakumppaneita, jotka ovat omistautuneet tekemään yhteistyötä CBRS-palvelujen kehittämiseksi. ” AWS Snowconen ja Federated Wireless Connectivity-as-a-Service -yksityisen langattoman ratkaisun yhdistelmä mahdollistaa laajan valikoiman uusia liiketoimintamalleja sekä sisä- ja ulkoiluskenaarioita pilven reunalla ja jopa verkon reunalla”, sanoi Federatedin toimitusjohtaja Iyad Tarzi Langaton. ” Snowconen pieni muotokerroin ja vankat ominaisuudet tarjoavat meille enemmän joustavuutta teknologiaarkkitehtuuriimme. Yhdistetyn ratkaisun yksinkertaistettu, innovatiivinen toimitus ja pilviominaisuudet antavat kaikentyyppisille ja -kokoisille organisaatioille tietoturvan, laskentatehon, siirrettävyyden ja liikkuvuuden, joita ne tarvitsevat täyttääkseen kaikkein kiireellisimmät liiketoiminta- ja toiminnalliset tavoitteensa.”

Novetta on edistyksellinen analytiikan ratkaisuyritys, joka keskittyy julkisen sektorin, puolustuksen, tiedustelun ja liittovaltion lainvalvontayhteisöjen asiakkailleen. ”AWS on johtava käytännön ja tehtävävalmiiden tietotekniikoiden kehittämisessä, jota käytämme rakentaaksemme ratkaisuja, joilla autamme julkisen sektorin asiakkaitamme pelastamaan henkiä. AWS Snowcone on loistava esimerkki AWS-innovaatiosta reunalle”, sanoi Novettan Client Operations Senior Vice President Rob Sheen. ”Snowcone antaa meille karun, turvallisen ja kannettavan reunan laskentaalustan, jota voimme käyttää katastrofialueilla ja karusilla reunapaikoilla. Äskettäisissä kenttäharjoituksissamme Snowcone esiintyi ihailtavasti sensorin keskittimena, jolla seurataan ihmisiä ja voimavaroja katastrofialueella.”

CommScope ajaa teknologian rajoja luodakseen maailman kehittyneimmät langalliset ja langattomat verkot. ”Yritykset, jotka haluavat ottaa käyttöön yksityisiä LTE-verkkoja ja tarvitsevat yksinkertaisia ja helppoja asennusratkaisuja, löytävät AWS Snowconen yhdessä CommScope CBRS -portfolion kanssa optimaalisen pariliitoksen liiketoiminnan haasteiden ratkaisemisessa. Snowcone sopii erinomaisesti 100-luvun reunaverkkolaitteiden käynnistämiseen yksityisellä LTE-liikkuvuudella”, sanoi Upendra Pingle, Vice President, Distributed Coverage and Capacity Solutions, CommScope. ” AWS-teknologiakumppanina CommScopen CBRS-ratkaisut, mukaan lukien Spectrum Access System ja Radio Access Network -tarjontamme, integroituvat helposti nopeisiin ja kitkattomiin käyttöönottoihin, joiden avulla käyttäjät voivat hallita tietojaan täysin. Snowcone-laitteen avulla voimme jatkaa uusien innovaatioiden ajamista CBRS-ratkaisuissamme ja samalla muuttaa yksityisten LTE-verkkojen sisäänpääsyn esteen.”

Tietoja Amazonin verkkopalveluista

Amazon Web Services on ollut 14 vuoden ajan maailman kattavin ja laajasti omaksuttu pilvialusta. AWS tarjoaa yli 175 täysin varusteltua palvelua tietojenkäsittelyyn, tallennukseen, tietokantoihin, verkostoitumiseen, analytiikkaan, robotiikkaan, koneoppimiseen ja tekoälyyn (AI), esineiden internetiin (IoT), mobiiliin, tietoturvaan, hybridi-, virtuaali- ja lisättyyn todellisuuteen (VR ja AR), mediaan ja sovelluskehitykseen, käyttöönottoon hallinta 76 Saatavuusvyöhykkeeltä 24 maantieteellisellä alueella, ja ilmoitetut suunnitelmat koskien yhdeksää muuta käytettävyysvyöhykettä ja kolmea muuta AWS-aluetta Indonesiassa, Japanissa ja Espanjassa. Miljoonat asiakkaat — mukaan lukien nopeimmin kasvavat startup-yritykset, suurimmat yritykset ja johtavat viranomaisvirastot — luottavat AWS-järjestelmään infrastruktuuriinsa, muuttuvat ketterämmiksi ja pienemmiksi kustannuksiksi. Lisätietoja AWS:stä on osoitteessa aws.amazon.com.

Tietoja Amazon

Amazonia ohjaa neljä periaatetta: asiakkaan pakkomielle kilpailijakeskittymisen sijaan, intohimo keksimiseen, sitoutuminen operatiiviseen huippuosaamiseen ja pitkäjänteinen ajattelu. Asiakasarviot, 1-Click ostokset, yksilölliset suositukset, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire Tabletit, Fire TV, Amazon Echo ja Alexa ovat osa Amazonin pioneereista tuotteista ja palveluista. Lisätietoja on osoitteessa amazon.com/about ja seuraa @AmazonNews.

Lue koko julkaisu osoitteessa AWS Ilmoittaa yleinen saatavuus AWS Snowcone

Ylimääräinen lukeminen

NIST Näyttää musta laatikko tietokoneen ja matkapuhelimen rikosteknisen

Amazon ilmoittaa yleinen saatavuus Textract

Lähde: ComplexDiscovery

Yhteinen kyberturvallisuusneuvonta CISA, FBI ja NSA BlackMatter Ransomware

This Joint Cybersecurity Advisory from the CISA, FBI, and NSA provides...

Pitämällä salaisuuksia? Kiristysohjelmien suuntaukset pankkisalaisuuslain tiedoissa tammikuun 2021 ja kesäkuun 2021 välisenä aikana

According to a recently published report, the U.S. Treasury's Financial Crimes...

Maantieteellinen kuvaus: Ransomware-hyökkäykset Yhdysvalloissa vuoden 2018 ja tämän päivän välisenä aikana

Published by Comparitech, a pro-consumer website providing information, tools, reviews, and...

Suositukset ohjelmistoheikkouksien riskin vähentämiseksi: NIST Secure Software Development Framework

This draft document from NIST on a proposed secure software development...

Consilio täydentää Adeccon erityisneuvonantajan oikeudellisten konsultointi- ja eDiscovery-liiketoimintayksiköiden hankintaa

According to Andy Macdonald, CEO of Consilio, “Consilio’s acquisition of D4...

Cellebrite hankkimaan digitaalisia vihjeitä

According to Cellebrite CEO Yossi Carmil, “We are pleased to announce...

iConect hankkii Ayfie Inspector tekoälyn koodebaasin

According to Ian Campbell, CEO of iCONECT, “Direct access to the...

eDiscovery Fuusiot, yritysostot ja sijoitukset Q3 2021

From Ipro and Disco to Nuix and Lighthouse, the following findings,...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Satoaika? eDiscoveryn operatiiviset mittarit syksyllä 2021

In the fall of 2021, 67 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Seasonably Hot? Fall 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

Since January 2016, 2,595 individual responses to twenty-four quarterly eDiscovery Business...

Lisää Keepersia? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — Fall 2021 tulokset

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...