Actieve navigatie beveiligt $11 miljoen aan financiering

“Consumers are demanding better protection of their personal information. As a result, there is a pressing need for companies to prioritize data privacy in all their business operations. Active Navigation has an exciting opportunity in front of it, which was the catalyst for this infusion of capital. This investment will help us to advance product development and scale rapidly to support our customers with data mapping, data minimization and regulatory compliance.”

en flag
nl flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Aankondiging van de pers

Actieve navigatie beveiligt $11 miljoen Series A financiering voor de uitbreiding van productsuite en brandstofgroei

Onder leiding van Mobeus zal het bedrijf voor gegevensbescherming de investering gebruiken om een nieuw SaaS-product te lanceren en de wereldwijde expansie te versnellen

Active Navigation, een aanbieder van software voor gegevensprivacy en governance, heeft aangekondigd [20 november 2019] dat het een financieringsronde van $11 miljoen onder leiding van durfkapitaalonderneming Mobeus heeft gesloten. Deze investering komt voort uit de sterke groei van Active Navigation en voegt enkele van's werelds bekendste merken toe, zoals BAE Systems, het United States Marine Corps en Voya Financial. Active Navigation zal de fondsen gebruiken om de ontwikkeling van haar nieuwe privacy-georiënteerde SaaS-product te versnellen, de activiteiten te schalen en internationaal te blijven uitbreiden.

Met de gestage stroom van high-profile datalekken en onthullingen over het genereren van inkomsten van persoonlijke gegevens, maken consumenten zich steeds meer zorgen over hoe hun persoonlijke informatie wordt vastgelegd, gedeeld, opgeslagen en verwijderd. De toename van wereldwijde regelgeving inzake gegevensprivacy, zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) in Europa en de California Consumer Privacy Act (CCPA) in de Verenigde Staten, weerspiegelt ook deze maatschappelijke verandering - waarbij corporate data governance steeds meer wordt gecontroleerd.

Peter Baumann, CEO van Active Navigation: „Consumenten eisen een betere bescherming van hun persoonlijke informatie. Als gevolg hiervan is er een dringende noodzaak voor bedrijven om prioriteit te geven aan gegevensprivacy in al hun bedrijfsactiviteiten. Active Navigation heeft een spannende kans voor zich, die de katalysator was voor deze infusie van kapitaal. Deze investering zal ons helpen om de productontwikkeling en schaalbaarheid snel te bevorderen om onze klanten te ondersteunen bij het in kaart brengen van gegevens, het minimaliseren van gegevens en naleving van de regelgeving.”

Trevor Hope, Partner bij Mobeus (en inkomende bestuurslid) voegde hieraan toe: „Data privacy is ontstaan als een snel groeiende technologiecategorie. Na uitgebreide beoordelingen van het leverancierslandschap, stapte Active Navigation uit als een duidelijke leider met opmerkelijke productinnovatie, een ervaren managementteam en een indrukwekkende lijst van tevreden klanten. We kijken ernaar uit om samen te werken met het Active Navigation team om hun groeitraject verder te bevorderen en hun positie als koploper op de snel groeiende markt voor gegevensprivacy te versterken.”

De ScaleUp Group, een netwerk van ervaren tech ondernemers, was ook een belangrijke partner om de groeifinanciering veilig te stellen. Ze hebben deskundige begeleiding gegeven aan het managementteam van Active Navigation toen ze meerdere aanbiedingen en financieringstypes aanboden.

Met de ronde gesloten, Active Navigation is van plan om kantoren in New York en Los Angeles te openen, het personeelsbestand te verhogen en haar netwerk van technologie en diensten partners uit te breiden.

Over Actieve navigatie

Active Navigation is een softwarebedrijf voor gegevensprivacy en governance. Met de productsuite kunnen bedrijven en overheidsinstanties redundante, verouderde en triviale gegevens in kaart brengen, opschonen, classificeren, quarantaine plaatsen en verwijderen. Honderden bedrijven en overheidsinstanties vertrouwen op Active Navigation om hen te helpen gevoelige gegevens te beheren en de naleving van verschillende regelgeving inzake gegevensprivacy, zoals CCPA en GDPR, te ondersteunen. Active Navigation Inc. is gevestigd in het Metrogebied D.C. en heeft kantoren in Europa en Australië. Ga voor meer informatie naar ActivenAvigation.com of volg het bedrijf op Twitter en LinkedIn.

Lees de oorspronkelijke versie bij Active Navigation Hiermee wordt $11 miljoen Series A Financiering voor de uitbreiding van productsuite en brandstofgroei

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery