Fri. Feb 3rd, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  ru flag
  es flag

  Opmerking van de redacteur: ComplexDiscovery markeert van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé aankondigingen, contentupdates en onderzoek van aanbieders van gegevensdetectie en juridische detectie, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, neemt het geen verantwoordelijkheid op zich voor beweringen van inhoud.

  Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen te doen voor overweging en opname in de data- en juridische ontdekkingsgerichte service, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

  Onderzoek in de sector

  Een verkorte blik op de business van eDiscovery

  De verkorte lijst van eDiscovery fusie-, acquisitie- en investeringsgebeurtenissen (M en A+I) is bedoeld om belangrijke beleggingsevenementen met betrekking tot eDiscovery en overeenkomstige evenementdata, bedrijfsbetrokkenheid en bekende investeringsbedragen voor evenementen te consolideren en te benadrukken. De algemene overweging voor opname in deze lopende lijst is de openbare aankondiging van een beleggingsevenement door een organisatie die een eDiscovery-oplossing aanbiedt als onderdeel van hun totale aanbiedingsportefeuille, ongeacht hun kernactiviteiten. Hoewel het niet allesomvattend is omdat organisaties dit soort activiteiten mogelijk niet altijd openbaar maken, kan de lijst nuttig zijn voor professionals in juridische, zakelijke en informatietechnologie die op zoek zijn naar fusie-, acquisitie- en investeringsevenementen, patronen en trends binnen het eDiscovery-ecosysteem.

  Sinds het begin van november 2001 om het aantal publiekelijk gemarkeerde fusie-, acquisitie- en investeringsgebeurtenissen (M en A+I) in het eDiscovery ecosysteem te volgen, heeft ComplexDiscovery ongeveer 480* M- en A+I-evenementen geregistreerd.

  [tabel id=2/]

  Klik hier om toevoegingen, aanpassingen en/of updates te delen.

  Referenties: Openbaar beschikbaar onderzoek/persberichten

  Extra lezing

  Investeringen in eDiscovery (A Running Listing) **

  Marktformaat eDiscovery

  Trends in eDiscovery

  * Gerapporteerde nummers kunnen na verloop van tijd veranderen naarmate gebeurtenissen in het verleden worden geïdentificeerd en ingevoerd in de trackingdatabase (Getallen vanaf 16 juni 2021)

  **Niet alle aankondigingen worden bijgehouden als voltooide evenementen.

  Bron: ComplexDiscovery