Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustahuomautus: Seuraava ilmoitus jakaa 3Q2022 eDiscovery-palveluntarjoajan DISCOn taloudelliset tulokset, ja se saattaa kiinnostaa eDiscovery-ekosysteemissä toimivia tai sijoittavia lakimiehiä, liike- ja tietotekniikan ammattilaisia. Lisäksi Redpointin pääomasijoittajan Tomasz Tunguzin äskettäinen viesti (elokuu 2022) tarjoaa mielenkiintoisen näkökohdan, jolla voi olla merkitystä julkisten ohjelmistoyritysten arvon suhteen. Posti, nimeltään Kasvu ei ole enää ohjelmistoyrityksen arvon paras ennustaja, panee merkille, että kannattavuus on kasvanut merkittävimpänä korrelaattina ja ennustajana julkisen ohjelmistoyrityksen arvosta.

  Lehdistötiedote ote (marraskuu 10, 2022)

  DISCO julkistaa toisen neljänneksen 2022 Taloudellisen tuloksen

  Kokonaistuotto 34.5 miljoonaa dollaria, kasvua edellisvuodesta 15%

  AUSTIN, Texas— (BUSINESS WIRE) - CS Disco, Inc. (”DISCO”) (NYSE: LAW) julkisti tänään kolmannen vuosineljänneksen taloudellisen tuloksen, joka päättyi 30. syyskuuta 2022.

  ”Tällä vuosineljänneksellä ratkaisua käyttävien asiakkaiden määrä kasvoi, kun asiakasmäärämme kasvoi 1 318: een, mikä kasvoi 26% vuoteen verrattuna”, kertoi perustaja ja toimitusjohtaja Kiwi Camara. ”Lisäksi keskittymisemme toiminnan tehokkuuteen on johtanut huomattavaan lyöntiin viime vuosineljänneksellä tarjoamastamme käyttökatteen ohjeistuksesta.”

  Kolmannen neljänneksen 2022 Taloudelliset kohokohdat:

  Kokonaistulot olivat 34,5 miljoonaa dollaria, mikä kasvoi 15% vuoden 2021 kolmanteen neljännekseen verrattuna.

  GAAP-nettotappio oli 20.1 miljoonaa dollaria, kun se vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä oli 9,2 miljoonaa dollaria.

  Oikaistu käyttökate oli (13.1 dollaria) miljoonaa euroa, kun se vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä oli 7,5 miljoonaa dollaria.

  Viimeaikaiset liiketoiminnan kohokohdat:

  DISCO nimettiin johtajaksi IDC MarketScape: DISCO tunnustettiin johtajaksi IDC MarketScape: Worldwide eDiscovery Early Case Assessment Software 2022 -toimittajan arvioinnissa. IDC MarketScape tunnisti vahvuudet DISCO: n yritystyökalupakissa ja helppokäyttöisyyden asiakkailleen.

  Austin Business Journal Best CFO-palkinnot 2022: DISCO: n talousjohtaja Michael Lafair voitti julkisen yritysluokan Austin Business Journal Best CFO Awards 2022 -palkinnossa.

  Koko vuosi 2022 Taloudelliset näkymät

  DISCO julkaisee 10. marraskuuta 2022 alkaen seuraavat näkymät tilikaudelle 2022:

  Liikevaihto on välillä 132,0 dollaria - 136,0 miljoonaa dollaria, mikä edustaa kasvua edellisvuodesta 15%: n ja 19%: n välillä.

  Oikaistu käyttökate on välillä ($54,0) - ($50,0) miljoonaa euroa.

  DISCO: n tilikauden 2022 taloudelliset näkymät perustuvat useisiin oletuksiin, jotka voivat muuttua ja joista monet eivät kuulu sen hallintaan. Jos todelliset tulokset poikkeavat näistä oletuksista, nämä odotukset voivat muuttua. Ei voi olla varmuutta siitä, että DISCO saavuttaa nämä tulokset.

  Oikaistun käyttökatteen täsmäytys tulevaisuuteen suuntautuvan nettotappion perusteella, suorimmin vertailukelpoinen GAAP-toimenpide ei ole käytettävissä ilman kohtuuttomia ponnisteluja tämän ei-GAAP-toimenpiteen ulkopuolelle jätettyjen maksujen suuren vaihtelun ja monimutkaisuuden sekä heikon näkyvyyden vuoksi; osakepohjaisten korvauskulujen vaikutukset, jotka ovat ominaisia osakepalkkioihin, joihin DISCO: n osakekurssin arvaamattomat vaihtelut vaikuttavat suoraan. DISCO odottaa edellä mainittujen maksujen vaihtelevuuden olevan merkittävä, ja mahdollisesti arvaamaton, vaikutus sen tulevaan GAAP-taloudelliseen tulokseen.

  Neuvottelupuhelun tiedot

  DISCO isännöi neuvottelupuhelun ja webcast-lähetyksen klo 16.00 CT (5:00 ET) tänään 10. marraskuuta 2022 keskustellakseen kolmannen vuosineljänneksen 2022 taloudellisista tuloksista ja liiketoiminnan kohokohdista. Neuvottelupuheluun pääsee soittamalla (888) 550-5431 Yhdysvalloista tai +1 (646) 960-0807 kansainvälisesti neuvottelutunnuksella 8394292. Neuvottelupuhelun suora webcast-lähetys ja muut DISCO: n taloudelliseen tulokseen liittyvät materiaalit ovat saatavilla DISCO: n sijoittajasuhteiden verkkosivustolta osoitteesta ir.csdisco.com.

  Puhelun päättymisen jälkeen klo 10.59 CT (11:59 ET) torstaina 1. joulukuuta 2022 asti puhelintoisto on saatavana soittamalla (800) 770-2030 Yhdysvalloista, +1 (647) 362-9199 kansainvälisesti konferenssitunnuksella 8394292. Webcast-uusinta on myös saatavilla osoitteessa ir.csdisco.com 12 kuukauden ajan.

  Tietoja DISCO

  DISCO (NYSE: LAKI) tarjoaa pilvipohjaisen, tekoälypohjainen oikeudellinen ratkaisu, joka yksinkertaistaa ediscovery, oikeudellinen asiakirjojen tarkastelu ja tapausten hallinta yrityksille, asianajotoimistot, oikeudellisten palvelujen tarjoajat ja hallitukset. Skaalautuvan, integroidun ratkaisumme avulla lakiosastot voivat helposti kerätä, käsitellä ja tarkastella yritystietoja, jotka ovat merkityksellisiä tai mahdollisesti merkityksellisiä oikeudellisissa asioissa.

  Viittaukset ”DISCO,” Yritys,”” Meidän ”tai” me ”tässä lehdistötiedotteessa viittaavat CS Discoon, inc. ja sen tytäryhtiöt konsolidoidusti.

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Täydellinen ilmoitus taulukoilla (PDF) - vierittääksesi hiiren osoituksen

  Disco-ilmoitukset-kolmannen vuosineljänneksen 2022-taloudelliset tulokset

  Lagniappe

  Kasvu ei ole enää paras ohjelmistoyrityksen arvon ennustaja (Tomasz Tunguz)

  Tulojen ulkopuolella? DISCO julkistaa toisen neljänneksen 2022 Taloudellisen tuloksen

  Virstanpylväs neljännes? DISCO julkistaa ensimmäisen vuosineljänneksen 2022 taloudelliset tulokset

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Lähde: CompleDiscovery