Kyberriski ja palkinto? Kroll hankkii Redscanin

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and leading managed security services with Kroll’s unparalleled incident response experience and end-to-end cyber risk management capabilities allows us to provide a unique global offering. This combination will build fantastic value for our clients, who will benefit from a global team of world-class seasoned experts monitoring their environments and an expanded platform to grow our proprietary technology capabilities.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia palvelu- ja tuoteilmoituksia ja sisältöpäivityksiä tietojen löytämisestä ja oikeudellisista etsintätarjoajista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä tietopalveluna blogin lukijoille. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu- ja tuoteilmoituksiin ja sisältöpäivityksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Kroll laajentaa kyberriskitarjontaa Redscan-hankinnalla

Laajentaa Kroll Responder MDR- ja XDR-palveluita ja käynnistää seuraavan sukupolven hallitun SOC:n.

Kroll, maailman johtava hallinnointiin, riskiin ja avoimuuteen liittyvien palvelujen ja digitaalisten tuotteiden tarjoaja, ilmoitti tänään [25. maaliskuuta 2021] ostaneensa Redscanin, joka on palkittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva kyberturvallisuuspalvelujen tarjoaja. Lisäämällä Redscanin ja sen laajennetun havaitsemisen ja vasteen (XDR) käytössä olevan tietoturvaoperaatioiden keskus (SOC) -alustan, Kroll laajentaa Kroll Responder -ominaisuuksiaan tukemaan laajempaa valikoimaa pilvi- ja paikan päällä telemetrian lähteitä.

Redscan liittyy Krollin seuraan EMEA Cyber Risk -käytännön toimitusjohtajan ja johtajan Andrew Beckettin sekä Managed Director ja Global Head of Managed Services -yhtiön toimitusjohtaja Marc Brawnerin johdolla. Redscanin toimitusjohtaja Mike Fenton, COO Gubi Singh ja CTO Mark Nicholls pysyvät yrityksessä ja ovat keskeisissä rooleissa yhdistetyn Cyber Riskin tiimin kasvun vauhdittamiseksi maailmanlaajuisesti.

Redscan on tunnustettu laadukkaista palveluistaan, mukaan lukien sen oma pilvipohjainen MDR-ratkaisu, joka korreloi tapahtumia ja älykkyyttä useista johtavista telemetrialähteistä, mukaan lukien VMware Carbon Blackin, Crowdstrike-, AlienVault- ja LogRytHM- sekä pilvipalveluntarjoajista, kuten AWS:stä, Google Cloud ja Microsoft. Lisäksi yritys tarjoaa räätälöityjä arviointipalveluja, kuten Crest-akkreditoitu levinneisyystestaus, punainen teaming ja haavoittuvuusskannaus.

Krollin kyberriskien toimitusjohtaja ja maailmanlaajuinen johtaja Jason Smolanoff sanoi: ”Kyberuhkien havaitseminen ja niihin reagointi voi olla ylivoimainen haaste kaikenkokoisille yrityksille — useimmilla ei ole riittäviä työkaluja, taitoja ja henkilökuntaa, jotta ne voivat nopeasti koettaa ja reagoida luottavaisesti. Olemme rakentaneet Kroll Responderin välittömästi parantamaan kykyjään eliittitutkijoilla ja uhkatiedustelulla, ja Redscan-hankinnan avulla voimme tulla entistä tehokkaammiksi ja niellä laajempia tietolähteitä tarjotaksemme entistä suuremman näkyvyyden ja varmuuden.”

Redscanin Isossa-Britanniassa toimiva tiimi ja SOC parantavat entisestään Krollin nykyisiä hallinnoituja turvallisuuspalveluja EU:ssa tarjoamalla mahdollisuuksia GDPR:n noudattamiseen. Redscanilla Kroll parantaa kykyään ottaa käyttöön etulinjan uhkatiedustelu yli 2 700 kyberturvallisuusvaaratilanteen käsittelystä vuodessa, jotta seurataan, metsästetään ja korjataan vaaratilanteita Kroll Responder -asiakkaiden puolesta. Osana Krallia Redscan-tiimi saa vankkaa tukea teknologian etenemissuunnitelmansa nopeuttamiseksi ja havaitsemismoottorinsa tarkentamiseksi Krollin etulinjan uhkatiedustelulla.

Mike Fenton lisäsi, ”Redscanin innovatiivisen kulttuurin ja johtavien hallinnoitujen turvallisuuspalvelujen yhdistäminen Krallin vertaansa vailla olevan vaaratilanteen vastauskokemuksen ja päästä päähän -kyberriskien hallintaominaisuuksien avulla voimme tarjota ainutlaatuisen maailmanlaajuisen tarjonnan. Tämä yhdistelmä luo fantastista arvoa asiakkaillemme, jotka hyötyvät maailmanlaajuisesta maailmanluokan kokeneista asiantuntijoista, jotka valvovat ympäristöjään ja laajennetusta alustasta omien teknologiavalmiuksiemme kasvattamiseksi.”

Krallin toimitusjohtaja Jacob Silverman sanoi, että Redscanin hankinta täydentää täydellisesti uutta lukua, jonka olemme osallistuneet Kroll brändiimme, vahvistaen sitoutumistamme tukemaan asiakkaidemme monimutkaisimpia haasteita. Yhdessä ammattilaisemme valjastavat teknologian voiman ja syvän asiantuntemuksensa tarjotakseen asiakkaille selkeyttä ja kybersietokykyä, mikä kiinteyttää asemaamme kyberturvallisuusratkaisujen eturintamassa. Odotan innolla tätä mandaattia laajennetun, maailmanlaajuisen Cyber Risk -tiimimme kanssa.”

Yrityskaupan lisäksi Cyber Riskistä tulee nyt oma liiketoimintayksikkönsä, sillä Cyber Riskin Global Head Jason Smolanoff raportoi suoraan Silvermanille.

Redscan-hankinnan myötä Krollin Cyber Risk -tiimiin kuuluu maailmanlaajuisesti yli 450ammattilaista 17 maassa. Lisätietoja Krollin kyberriskien ominaisuuksista ja Kroll Responderista saat napsauttamalla tätä.

Tietoa henkilöstä Kroll

Kroll on maailman johtava hallinnointiin, riskiin ja avoimuuteen liittyvien palvelujen ja digitaalisten tuotteiden tuottaja. Työskentelemme asiakkaiden kanssa eri aloilla arvostuksen, asiantuntijapalveluiden, tutkimusten, kyberturvallisuuden, yritysrahoituksen, uudelleenjärjestelyn, oikeudellisten ja liiketoimintaratkaisujen, data-analytiikan ja sääntelyn noudattamisen aloilla. Yrityksellämme on lähes 5 000ammattilaista 30 maassa ja alueella ympäri maailmaa. Lisätietoja on osoitteessa www.kroll.com.

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

SPAC-hyökkäys? Cellebrite liikkuu kohti julkiseksi yhtiöksi tulemista

According to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings,...

Cobra oikeudelliset ratkaisut saavat investointeja Blue Sage Capitalilta

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

eDiscovery Fuusiot, yritysostot ja sijoitukset Q1 2021

From Relativity and Reveal to Compliance (System One) and Veristar, the...

Kyberriski ja palkinto? Kroll hankkii Redscanin

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Viisi suurta lukee eDiscovery tammikuu 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Viisi suurta lukua eDiscovery joulukuu 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Cobra oikeudelliset ratkaisut saavat investointeja Blue Sage Capitalilta

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

Korporaatio Z? ZDiscovery-alustan Zhyväksytyt julkaisut

According to the announcement, Monica Enand, Zapproved Founder and CEO, shared,...

Pää pilvissä? CloudNine Review Updates

According to Tony Caputo, CEO of CloudNine, “CloudNine is 100% dedicated...

Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta? Epiq käynnistää yhtenäisen digitaalisen asiakaskokemuksen

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides...

Lämmittävä optimismi? Kevään 2021 eDiscoveryn yritysten luottamuskysely

The eDiscovery Business Confidence Survey is a nonscientific quarterly survey designed...

Kylmä sää saalis? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — kevään 2021 tulokset

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Tuletko ulos metsästä? 18 huomautusta eDiscovery Business Luottamus talvella 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Talvi 2021 -yleiskatsaus

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...