Tue. Jan 31st, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Taustahuomautus: Seuraava ilmoitus jakaa 3Q2022 eDiscovery-palveluntarjoajan KLDiscoveryn taloudelliset tulokset, ja se saattaa kiinnostaa eDiscovery-ekosysteemiin tai sijoittavia lakimiehiä, liike- ja tietotekniikan ammattilaisia. Lisäksi Redpointin pääomasijoittajan Tomasz Tunguzin äskettäinen viesti (elokuu 2022) tarjoaa mielenkiintoisen näkökohdan, jolla voi olla merkitystä julkisten ohjelmistoyritysten arvon suhteen. Posti, nimeltään Kasvu ei ole enää ohjelmistoyrityksen arvon paras ennustaja, panee merkille, että kannattavuus on kasvanut merkittävimpänä korrelaattina ja ennustajana julkisen ohjelmistoyrityksen arvosta.

  Lehdistötiedote ote (marraskuu 9, 2022)

  KLDiscovery Inc. julkistaa kolmannen neljänneksen 2022 taloudellisen tuloksen

  Yritys jatkaa strategisten aloitteiden toteuttamista ja tehostaa toimintaa

  MCLEAN, tahtoa. — (BUSINESS WIRE) —KLDiscovery Inc. (”KLDiscovery” tai ”Yritys”), johtava maailmanlaajuinen sähköisten löytö-, tiedonhallinta- ja tietojen palautusteknologiaratkaisujen toimittaja, ilmoitti tänään, että 30. syyskuuta 2022 päättyneen kolmannen vuosineljänneksen liikevaihto oli 74,5 miljoonaa dollaria verrattuna 81.1 miljoonaan dollariin kolmannella vuosineljänneksellä vuosineljännes 2021. Vuoden 2022 kolmannen vuosineljänneksen nettotappio oli (17.4) miljoonaa dollaria verrattuna vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä (29.5) miljoonaan dollariin.

  Vuoden 2022 kolmannen vuosineljänneksen käyttökate oli 5.1 miljoonaa dollaria verrattuna 14,7 miljoonaan dollariin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. Vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä oikaistu käyttökate (joka ei sisällä osakeperusteisia korvauksia, yrityskaupparahoitusta ja transaktiomenoja sekä muita eriä alla kuvatulla tavalla) oli 11,3 miljoonaa dollaria verrattuna 16,8 miljoonaan dollariin vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä, mikä heijastaa suunniteltuja investointeja tutkimukseen ja kehitykseen sekä myyntiin ja markkinointi.

  ”Huolimatta makrotaloudellisista vastatuuleista, jotka aiheutuvat maailmantalouden taantumasta vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, jatkamme valtavasti edistystä strategisten aloitteiden toteuttamisessa, joiden uskomme vahvistavan yhtiötä”, sanoi KLDiscovery Inc: n toimitusjohtaja Christopher Weiler. ”Olemme edelleen laser-keskittynyt asioita, joita voimme hallita näinä vaikeina taloudellisina aikoina.”

  Herra Weiler jatkoi: ”Vaikka ennustamme suurempaa nettotappiota koko vuodelle, oikaistun käyttökatteen odotetaan olevan odotuksiemme mukainen huolimatta alhaisemmista tuloista, jotka johtuvat tästä haastavasta markkinaympäristöstä. Nebula-liikevaihto jatkoi kasvuaan vuosi vuodelta, kun saamme enemmän pitoa tällä tehokkaalla tarjouksella. Asiakaspalaute innovatiivisesta asiakasportaalistamme on ollut erittäin myönteistä, koska olemme edelleen sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme maailmanluokan asiakaspalvelua yhdessä täysin integroidun teknologiatarjontamme kanssa.”

  Herra Weiler lisäsi: ”Jatkamme tehokkuuden etsimistä ja toteuttamista koko yhtiössä, mikä antaa meille mahdollisuuden sijoittaa pääomaa sijoittamaan tulevaisuutta varten. Esimerkiksi, nyt vakiintunut kykymme työskennellä kotona on antanut meille mahdollisuuden vähentää käyttökustannuksia yhdistämällä toimistotilaa, joka sisälsi McLeanin sulkemisen, VA: n pääkonttori ja muutto Eden Prairieen, MN. Suljimme toimistot myös Espanjassa, Ruotsi, Chicago, ja Richmond vakiinnuttamaan edelleen. Tietojen palauttamista varten optimoimme henkilöstömme ja laajensimme myyntistrategiaamme kohdentamaan globaaleja yrityksiä ja teknologiakumppaneita, kun etsimme suurempia sopimuksia, joilla on vahvemmat marginaalit kyseisessä liiketoiminnassa. ”

  KLDiscovery

  KLDiscovery tarjoaa teknologiapohjaisia palveluita ja ohjelmistoja, jotka auttavat asianajotoimistoja, yritykset, ja valtion virastot ratkaisevat monimutkaisia tietohaasteita. Kanssa 25 sijainnit poikki 16 maat, KLDiscovery on maailmanlaajuinen johtaja luokkansa parhaan tiedonhallinnan toimittamisessa, tiedonhallinta, ja eDiscovery-ratkaisut oikeudenkäyntien tukemiseksi, lainsäädännön noudattaminen, ja asiakkaiden sisäiset tutkintatarpeet. Palvelevat organisaatiot yli 30 vuotta, KLDiscovery tarjoaa tiedonkeruuta ja rikosteknistä tutkimusta, varhainen tapausten arviointi, tietojenkäsittely, sovellusohjelmistot ja tietojen isännöinti verkkopohjaisiin asiakirjojen arvosteluihin, ja hallitut asiakirjojen tarkistuspalvelut. Lisäksi KLDiscovery tarjoaa maailmanlaajuisen Ontrack-tiedonhallintaliiketoimintansa kautta maailmanluokan tietojen palauttamisen, katastrofien palautumisen, sähköpostin poiminnan ja palauttamisen, tietojen tuhoamisen ja nauhanhallinnan. KLDiscovery on tunnustettu yhdeksi nopeimmin kasvavista yrityksistä Pohjois-Amerikassa sekä Inc. Magazine (Inc. 5000) että Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500), ja toimitusjohtaja Chris Weiler oli 2014 Ernst and Young Entrepreneur of the Year™. Lisäksi KLDiscovery on suhteellisuussertifioitu kumppani ja ylläpitää ISO/IEC 27001 -sertifioituja datakeskuksia ympäri maailmaa. Käy osoitteessa www.kldiscovery.com oppia lisää.

  Lue alkuperäinen ilmoitus.

  Täydellinen ilmoitus taulukoilla (PDF) - vierittääksesi hiiren osoituksen

  KLDiscovery Inc julkistaa kolmannen vuosineljänneksen 2022

  Lagniappe

  Kasvu ei ole enää paras ohjelmistoyrityksen arvon ennustaja (Tomasz Tunguz)

  Tulojen tuulenvaihto? KLDiscovery Inc. julkistaa toisen neljänneksen 2022 taloudellisen tuloksen

  Vahva kasvu? KLDiscovery Inc. julkistaa ensimmäisen neljänneksen 2022 taloudellisen tuloksen

  Lisä lukeminen

  Investoinnit eDiscoveryyn (käynnissä oleva listaus)

  Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: sulautumiset, yritysostot, ja investoinnit

  Lähde: CompleDiscovery