[E-Discovery Day Educational Webcast] Inhouse Juridische leiders bespreken effectief de kosten voor e-Discovery

In this eDiscovery Day educational panel with industry experts Linda Luperchio (The Hanover Insurance Group), David Yerich (UnitedHealth Group), and Brad Blickstein (Blickstein Group), presenters will discuss results from a recent legal spend study and provide specific insights into the e-discovery spend management techniques they’ve already employed to reduce legal spend, empowering you to use these same techniques within your own legal department.

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Opmerking van de redacteur: Van tijd tot tijd benadrukt ComplexDiscovery openbaar beschikbare educatieve inhoud voor lezers van zijn blog. Hoewel ComplexDiscovery deze inhoud benadrukt, neemt het geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor inhoudelijke beweringen of het bijhouden van leervereisten (bijvoorbeeld het bijhouden van juridische opleidingen).

Klik hier om aanbevelingen in te dienen voor opname in de educatieve inhoud van ComplexDiscovery.

Juridische leiders in huis bespreken effectief de kosten voor e-ontdekking verminderen

Een Legal Education Presentation voorbereid en gepresenteerd ter ondersteuning van E-Discovery Day 2019. E-Discovery Day is een vendor-agnostisch initiatief dat vijf jaar geleden werd geïntroduceerd door de softwareleider voor e-discovery, privacy en informatie governance, Exterro, om juridische professionals te helpen leren van experts, hun carrière te bevorderen, netwerken met collega's, en een glimp te krijgen van belangrijke trends en technologieën in de industrie.

In dit eDiscovery Day educatieve panel met experts uit de industrie Linda Luperchio (The Hannover Insurance Group), David Yerich (UnitedHealth Group) en Brad Blickstein (Blickstein Group) bespreken presentatoren resultaten van een recente studie over juridische uitgaven en geven ze specifieke inzichten in de e-discovery uitgaven managementtechnieken die ze al hebben toegepast om de juridische uitgaven te verminderen, waardoor je in staat bent om dezelfde technieken te gebruiken binnen je eigen juridische afdeling.

Aangeboden via het BrightTalk-netwerk, registreer u vandaag voor deze belangrijke webcast.

{„ChannelId”: 17820, „language”: „nl-US”, „CommID”: 375531, „DisplayMode”: „standalone”, „height”: „auto”}

Over E-Discovery Day

E-Discovery Day is een van de grootste landelijke bijeenkomsten van juridische professionals. Het is een dag die ons in staat stelt om de steeds belangrijker wordende rol te vieren die we spelen als advocaten, procesgevers, e-discovery specialisten, paralegals en in-house counsel in de juridische GRC ruimte.

Ondersteunende organisaties en verenigingen van E-Discovery Day zijn als volgt:

Premier Supporters:

Boven de wet

Vereniging van Certified E-Discovery Specialisten (ACEDS)

Brighttalk

ComplexDiscovery

EDRM

Exterro

EDPM Advisory Services

GC-nieuws

Georgetown Law CLE

Haystackid

Algemene Raad van vandaag

Vrouwen in E-Discovery

Aanhangers presenteren:

C-TEQ

DataArro

Innovatieve ontdekking

Internationale Vereniging voor juridische technologie (ILTA)

Ipro

Meer informatie vandaag op E-Discoveryday.com.

Aanvullend lezen

Vijf jaar onderwijs: 5e jaarlijkse E-Discovery Day Lineup aangekondigd

E-Discovery Data educatieve webcasts

Bron: ComplexDiscovery