Sun. Feb 5th, 2023
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Ajoittain, ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivitykset, ja kybertutkimus, tiedot, ja laillisten löytöjen tarjoajat, tutkimusorganisaatiot, ja CompleDiscovery-yhteisön jäsenet. Vaikka CompleDiscovery korostaa näitä tietoja säännöllisesti, se ei ota vastuuta sisältöväitteistä.

  Lähettää suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi CompleDiscoveryn tietoverkkoon, tiedot, ja oikeudellinen löytökeskeinen palvelu, tuote, tai tutkimusilmoituksia, ota meihin yhteyttä jo tänään.

  Oikeudellisen koulutuksen esitys, jonka on laatinut ja esittänyt Haystackid®

  Yhdysvaltain osavaltion tietosuojalaki: Mitä odottaa 2023 ja sen jälkeen

  Koulutus Webcast

  Päivämäärä: torstai 29. syyskuuta 2022

  Aika: 12:00 PM ET/11:00 AM CT

  Rekisteröidy nyt: Rekisteröidy napsauttamalla tätä

  Kun yksityisyys siirtyy edelleen eturintamassa paitsi tiedon huomioimisessa myös liiketoiminnan huolenaiheessa nykypäivän kyber-, data- ja oikeudellisten löytöjen ammattilaisille, suunnittelusta vastaavilla on yhä tärkeämpää, että yksityisyysohjelmien suunnittelusta, toteutuksesta ja hallinnasta vastaavilla on yritys tietosuojalainsäädännön ja -sääntelyn nykyisen ja tulevan maiseman ymmärtäminen.

  Tämä tunnin mittainen webcast sisältää keskustelun lakimiesten ja yksityisyyden harjoittajien keskuudessa muuttuvasta yksityisyyden maisemasta Yhdysvalloissa. Arvostettu paneeli keskustelee:

  Missä olemme olleet ja miten olemme päässeet nykyiseen yksityisyydensuojalainsäädäntöön Yhdysvalloissa.

  Valtiokohtainen tutkimus ja tietosuojalakien vertailu

  Käytännön vaiheet valmistautuakseen valtion lakimuutoksiin, jotka tulevat vuonna 2023

  Perustelut liittovaltion tietosuoja-asetuksen puolesta ja sitä vastaan

  Rekisteröidy nyt Webcast-lähetykseen

  Asiantuntijapaneelistit

  Chris WallTietosuojavastaava ja erityisneuvonantaja, Global Privacy ja Forensicshaystackid

  Vuonna 2022 Christopher Wall liittyi Haystackidiin ja toimii tällä hetkellä tietosuojavastaavana ja erityisneuvonantajana, Global Privacy and Forensics asiakaspalvelutiimissä. Chris toimii myös Haystackidin sisäisenä tietosuojavastaavana. Hänen roolissaan globaalin yksityisyyden ja oikeuslääketieteen erityisneuvonantajana, Chris auttaa HaystacKid-asiakkaita navigoimaan rajat ylittävässä yksityisyyden ja tietosuojan ympäristössä ja neuvoo asiakkaita kybertutkimuksiin liittyvissä teknisissä yksityisyyden- ja tietosuojakysymyksissä, data-analytiikka, ja löytö.

  Ennen liittymistä Haystackidiin, Chris työskenteli Ernstissä ja Youngissa, missä hän johti rajat ylittävää kyberturvallisuutta, rikostekninen, jäsennelty data, ja perinteiset löytötutkimukset.

  Jennifer KashatusPartnerDla Piper

  Jennifer Kashatus neuvoo rutiininomaisesti kaikkien toimialojen yrityksiä yksityisyyden suhteen, tietosuoja, ja kyberturvallisuus. Erityisesti, Jennifer auttaa yrityksiä kehittämään kattavia globaaleja ja kotimaisia yksityisyys- ja tietoturvaohjelmia, opastaa yrityksiä navigoimaan lukemattomassa osavaltiossa, liittovaltion ja kansainväliset tietosuojasäännöt.

  Jennifer omistaa myös merkittävän osan käytännöstään tapahtumien vastaamiseen ja valmistautumiseen, neuvonut lukuisia yrityksiä tapahtumien torjuntaohjelman toteuttamisessa ja valmennusyrityksiä arvioimalla uhanalaisen tai todellisen turvallisuustapahtuman ja vastaamalla niihin. Lisäksi Jennifer neuvoo asiakkaita rutiininomaisesti yksityisyyden ja tietoturvan asioissa yritystapahtumien yhteydessä, mukaan lukien sekä ostaa että myydä sivutapahtumia, neuvonut asiakkaita tähän mennessä yli 1000 liiketoimen kautta.

  Kevin ClarkDiscovery-neuvonantaja ja varapresidentti, Analytiikka- ja katsausoperaatiotShaystackid

  Kevin liittyi HaystacKidiin vuonna 2022 ja toimii tällä hetkellä Discovery Counsel ja Vice President, Analytics and Review Operations, jossa hän neuvoo ja hallinnoi tarkistuskeskeisten toimintojen tukea koneoppimisesta ja teknologia-avusteisesta tarkastelusta kansainvälisiin monikielisiin arvosteluihin.

  Asianajajana, joka on tarjonnut teknistä ja liikkeenjohdon asiantuntemusta oikeudenkäyntien tukitiimeille sekä yrityksen sisällä että johtavien palveluntarjoajien kanssa, Kevinillä on laaja kokemus eDiscoveryn kaikista näkökohdista tiedonkeruusta tuotantoon. Kevin toimii tällä hetkellä maisterikonferenssin neuvottelukunnan puheenjohtajana. Hänellä on myös aktiivinen rooli Sedona-konferenssissa, työskentelee prosessin puolustettavuuden parissa työryhmän kanssa 1. Kevin sai JD vuonna 2000, ja on aktiivinen jäsen Bar Texas, Illinois, ja District of Columbia, sekä asianajaja Englannissa ja Walesissa.

  Tietoja HaystacKid®

  Haystackid on erikoistunut eDiscovery-palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja asianajotoimistoja löytämään turvallisesti, ymmärtää, ja oppia tiedoista, kun kohtaat monimutkaisia, dataintensiiviset tutkimukset ja oikeudenkäynnit. Haystackid mobilisoi alan johtavia kyberetsintäpalveluja, yritysratkaisuja ja oikeudellisia löytötarjouksia palvelemaan yli 500 maailman johtavaa yritystä ja asianajotoimistoa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Lähes puolet Fortune 100: sta tarjoava Haystackid on vaihtoehtoinen kyber- ja lakipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää asiantuntemuksen ja teknisen huippuosaamisen valkohansikkaisen asiakaspalvelun kulttuuriin.

  Haystackid on luotettava kumppani yrityksille, asianajotoimistot, ja valtion virastot, kohdennettujen tarkastusten tukeminen, monimutkaiset tutkimukset, ja siviilioikeudelliset riita-asiat omistetun maailmanlaajuisen kyberturvallisuusryhmän kanssa, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen asiantuntijat. Tekoälyn potentiaalin soveltaminen, datatieteen tarkkuus, koneoppimisen voima, ja asiantuntevasti koulutettujen ja hallittujen arvostelijoiden käytännöllisyys, Haystackid tarjoaa asiakkaille turvallisen, puolustettavissa, ja joustavat kyvyt käsitellä monimutkaisimpia ja aikaherkimpiä eDiscovery- keskeiset haasteet.

  Sen lisäksi, että Chambers USA on jatkuvasti luokitellut, IDC MarketScape nimitti yrityksen äskettäin eDiscovery-palveluiden maailmanlaajuiseksi johtajaksi, edustava myyjä Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions -yrityksessä, ja The National Law Journalin oikeudellisen teknologian edelläkävijä. Edelleen, HaystacKid on saavuttanut SOC: n 2 Tyypin II todistus viidellä turvallisuuspalvelualueella, saatavuus, käsittelyn eheys, luottamuksellisuus, ja yksityisyyttä.

  Lähde: Haystackid