Legility hankkii Inventus

The combined company will deliver a broader range of technology-enabled legal services for the growing global legal operations market and will go forward under the Legility brand. Barry Dark will serve as the combined company’s CEO and Paul Mankoo will continue to be a key member of the executive team with responsibilities across the business.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Lehdistötiedote

Legility ja Inventus yhdistää luomaan maailman ensisijainen kumppani oikeudellisiin operaatioihin.

Yhdistetty yhtiö tarjoaa laajemman valikoiman teknologiapohjaisia oikeudellisia palveluita kasvaville globaaleille oikeudellisille toimintomarkkinoille.

Legility, johtava lakiasiainpalvelujen tarjoaja, ilmoitti tänään [7.1.2020] hankkineensa Inventuksen, joka on johtava kansainvälinen eDiscovery-palvelujen tarjoaja, jolla on toimipaikkoja Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Hankinnan jälkeen nämä kaksi yritystä muodostavat maailman suosituimman kumppanin teknologiapohjaisille palveluille laillisten toimintojen markkinoille, mikä mahdollistaa palvelujen, asiantuntemuksen ja teknologian pääsyn useampiin paikkoihin kuin koskaan ennen. Yritykset yhdistävät liiketoiminnan vuoden 2020 alussa.

”Tämä yhdistelmä tuottaa asiakkaillemme valtavaa arvoa yhdessä tarjoamiemme laajempien palveluiden ja yhdistetyn tiimin tarjoamien päivitysten ansiosta. Tämä liiketoimi kasvattaa globaalia jalanjälkiämme ja laajentaa mahdollisuuksiamme eDiscoveryssä sekä oikeustoimiin liittymättömissä toimialueissa ihmisten, prosessien ja teknologian risteyksessä. Inventus on vakiintunut Aasiassa, Isossa-Britanniassa ja Manner-Euroopassa sekä täydentävillä Pohjois-Amerikan markkinoilla”, sanoi Legilityn toimitusjohtaja Barry Dark. ”Vaikka laillisuus on ostava yritys, näemme lopputuloksen kahden markkinajohtajan sulautumana. Odotamme innolla yhdistetyn alustan hyödyntämistä tulevaisuuden innovaatioiden edistämiseksi ja lakialan mullistamiseksi.”

”Ihailemme sitä, mitä Legility on saavuttanut yritysasiakkaiden oikeudellisen toiminnan vaatimusten täyttämiseksi, ja odotamme innolla yhdistetyn yhtiön laajuutta ja laajuutta ja kattavuutta, joka vauhdittaa kasvua”, sanoo Inventuksen toimitusjohtaja Paul Mankoo. ” Yhdistelmä tarjoaa valtavan mahdollisuuden parantaa ja laajentaa asiakkaillemme toimittamiamme palveluita. Tämän yritysmittakaavan rakentamisessa on ensiarvoisen tärkeää pysyä asiakaskeskeisesti samalla, kun juridisten operaatioiden innovaatioiden rajat ylittävät erinomaiset teknologiat, valmiudet ja palvelut.”

Yhdistetty yritys jatkaa Legility-brändin alla, ja Barry Dark toimii yhdistetyn yhtiön toimitusjohtajana. Paul Mankoo on jatkossakin avainjäsen johtoryhmässä, jolla on vastuunkantoja koko liiketoiminnassa. Yhdistetyn yhtiön pääkonttori on Nashvillessä, Tennesseessä, ja sillä on merkittävä toimisto Inventuksen entisessä kaksoispääkonttorissa, Lontoossa ja Chicagossa.

Yrityksillä on yhteensä yli 500 työntekijää 20 kansainvälisessä toimistossa, kahdeksassa kansainvälisessä konesalissa ja yli 1 000 joustavaa lakihenkilöstöä, jotka tukevat organisaatioita ympäri maailmaa.

Tietoja Legility

Legility on johtava teknologiapohjaisten lakipalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa konsultointia, teknologiaa, hallittuja ratkaisuja ja joustavia oikeudellisia kykyjä yrityksille ja asianajotoimistoille. Yhtiöllä on yli 1 000 asianajajaa, insinööriä, konsulttia, teknologia- ja dataasiantuntijaa sekä operatiivisia asiantuntijoita, jotka palvelevat yli kolmasosaa Fortune 100 -yhtiöstä ja neljäsosa Am Law 200:sta. Vuonna 2000 perustettu Counsel On Call, Legility auttaa asiakkaitaan parantamaan toiminnan tehokkuutta. Yhdistämällä ihmisiä, prosesseja ja teknologiaa Legility tarjoaa innovatiivisia ja niputettuja ratkaisuja, jotka sopivat siihen, miten lailliset markkinat etsivät yhä enemmän sitoutua. www.legility.com

Inventus Tietoja

Inventus on johtava maailmanlaajuinen lakipalvelujen tarjoaja, jonka tavoitteena on vähentää etsintä- ja vaatimustenmukaisuusprosesseihin liittyviä kustannuksia ja riskejä. Yritysten juridiset osastot, asianajotoimistot, valtion virastot ja vaatimustenmukaisuuden ammattilaiset ovat luottaneet Inventusiin kustannustehokkaisiin ja puolustettavissa oleviin oikeudellisiin ja liiketoimintaprosessiratkaisuihin vuodesta 1991 lähtien. Yhdistämme laillisen projektinhallinnan ja parhaiden teknologioiden, jotka tarjoavat rikosteknisen ja tutkinnan, sähköisen etsinnän, ESI-käsittelyn, edistyneen analytiikan, eDiscoveryn hallinnoimien palveluiden, asiakirjojen arvioinnin sekä vaatimustenmukaisuuden ja ennakoivan palvelun organisaatioille kaikkialla maailmassa. Työkalumme ja asiantuntemuksemme tekevät asiakkaistamme tehokkaampia ja paremmat mahdollisuudet hallita eDiscovery-haasteita. Inventuksen avulla saat vahvuuden ja vakauden, jota odotat kansainväliseltä organisaatiolta, paikallisen käytännön tuen henkilökohtaisella huomiolla. www.inventus.com

Lue täydellinen julkaisu Legility and Inventus Combine -palvelusta ja luo maailman ensisijainen kumppani oikeudellisiin operaatioihin.

Lisää lukemista

Investoinnit eDiscoveryyn (A käynnissä lista)

Lyhennetty katsaus eDiscoveryn liiketoimintaan: fuusiot, yritysostot ja investoinnit

Lähde: ComplexDiscovery