Nuix hankkii luonnollisen kielen käsittelyyrityksen

According to Nuix CEO Rod Vawdrey, “Topos will strengthen Nuix’s product offering by helping customers get to relevant data even faster. The potential for user-friendly dashboards and for users to easily customise the software to their specific needs also reflects Nuix’s focus on empowering our customers to search through unstructured data at speed and scale. We look forward to Christopher Stephenson [Topos CEO] and his talented team joining Nuix.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla tai yksityisesti ostettavissa olevia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta kyber-, data-ja laillisten etsintäpalvelujen tarjoajilta, tutkimusorganisaatioilta ja ComplexDiscovery-yhteisön jäseniltä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn kyber-, data-ja oikeudellisten löytökeskeisten palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Nuix hankkii luonnollisen kielen käsittelyyrityksen

Globaali ohjelmistoyhtiö Nuix Limited (Nuix; ASX:NXL) ilmoitti tänään [13. syyskuuta 2021] tehneensä sopimuksen Natural Language Processing (NLP) -ohjelmiston kehittäjän Topos Labs, Inc:n (Topos) kaikkien osakkeiden hankkimisesta, joka auttaa tietokonejärjestelmiä ymmärtämään tekstiä ja puhuttuja sanoja nopeus ja mittakaava.

Tupos on ohjelmistoyhtiö, jonka pääkonttori on Bostonissa. Sen tekoäly (AI) -pohjainen NLP-alusta on suunniteltu vähentämään datan tarkistajien ja analyytikoiden työtaakkaa nostamalla asiaankuuluvaa tai riskialtista sisältöä nopeammin. Sen tehtävänä on tarjota asiakkaille riskipainotteista sisältöälyä aktiivista riskienhallintaa ja sääntelyn noudattamista varten.

Tupoksen alkuvaiheen alusta pystyy jo automatisoimaan dokumenttien, sähköisen viestinnän ja sosiaalisen median monimutkaisen sisällön tarkkaa analyysiä ja luokittelua. Yrityskäyttäjät voivat määritellä NLP-mallit suoraan koodittoman käyttöliittymän kautta, mikä lyhentää riskin tunnistamiseen organisaation tiedoissa tarvittavaa aikaa. Tupoilla on myös mahdollisuus esittää luottamuksellisen, arkaluonteisen ja säännelyn sisällön riskinarviointi käyttäjäystävällisissä koontinäyttöissä.

Tupoksen tiimin tervetulleeksi ja NLP-valmiuden integroimalla Nuix voi optimoida teknologian tutkimus-, eDiscovery- ja GRC-asiakkaidensa hyväksi ja parantaa edelleen Nuix-moottorin rakenteetonta tietojenkäsittelytehoa.

Nuix Engineering Founder ja Chief Scientist David Sitsky sanoi, että ”Topoksen hankinta on jännittävä evoluutio Nuixin matkalla. Nuix-moottorin kyky käsitellä valtavia määriä rakentamatonta dataa Topoksin seuraavan sukupolven NLP-ominaisuuksiin muuttaa peliä Nuixin tuotevalikoimaa.”

Tupoksen tiimi, johon kuuluu myös Topoksen ylimmän johdon jäsenet syyskuussa 2021, liittyy Nuixiin. Sulkemisen edellytyksenä on tavanomaisten sulkemisehtojen tyydyttäminen tai luopuminen.

Nuixin toimitusjohtaja Rod Vawdrey sanoi, että ”Topos vahvistaa Nuixin tuotetarjontaa auttamalla asiakkaita pääsemään asiaankuuluviin tietoihin entistä nopeammin. Käyttäjäystävällisten koontinäyttöjen ja käyttäjien mahdollisuus mukauttaa ohjelmisto helposti heidän erityistarpeisiinsa heijastaa myös Nuixin keskittymistä siihen, että asiakkaamme voivat hakea rakenteettomia tietoja nopeudella ja mittakaavassa. Odotamme innolla Christopher Stephensonin [Topos toimitusjohtaja] ja hänen lahjakkaan tiiminsä liittymistä Nuixiin.”

Topoksen toimitusjohtaja Christopher Stephenson sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme liittyä Nuixiin ja olemme innoissamme innovatiivisen NLP-alustan yhdistämisestä Nuix-alustaan. Yhdessä lahjakkaan insinööri- ja tuotetiimini kanssa odotan innolla, että pääsen ottamaan käyttöön Toposin parantaakseni Nuixin tehokkaita prosessointivalmiuksia ja olemaan osa maailmanlaajuista johtavaa tutkivaa analytiikkaa ja tiedusteluohjelmistoa.”

Hankinnan alkukustannus on 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja 20 miljoonan dollarin lisäkustannukset koostuvat Topos-osakkeiden myyjälle maksettavasta 18,5 miljoonan dollarin käteisrahasta ja 30 kuukauden aikana maksettavista suorituksista enintään 1,5 miljoonan dollarin edestä. Esitysoikeudet on myönnettävä tietyt Topos-tiimin jäsenet, jotka liittyvät Nuixiin ja jatkavat palvelujen tarjoamista Nuixille esitysoikeuksien sulkemisen ja muuntamisen välisenä aikana.

Lisäkäteisvastike on maksettava vain, ja suoritusoikeudet muuntuvat kantaosakkeiksi vain tulojen saavuttamisen, henkilöstön säilyttämisen ja tuotekehityksen välitavoitteista2, joista kukin liittyy suoraan tekoäly-vetoisen NLP-alustan jatkokehitykseen ja sen onnistuneeseen kehittämiseen. integrointi Nuix-ympäristöön.

Nuix aikoo maksaa rahavastikkeen Nuix-konsernin tavanomaisten toimintojen synnyttämistä summista.

Kyseinen ilmoitus on saanut Nuixin johtokunnan luvan.

1Suorituskykyoikeudet muunnetaan eräiksi kantaosakkeiksi, jotka määritetään suhteessa välierän arvoon jaettuna suuremmalla Nuixin osakkeiden viiden päivän VWAP-arvolla ennen ehdotettua liikkeeseenlaskupäivää tai Nuixin osakkeiden 20 päivän VWAP-arvolla ennen rahoituksen sulkemista. Nuix voi valita sen sijaan, että se täyttää muuntamisoikeuden käteisenä. Jos kaikki välitavoitteet saavutetaan, liikkeeseen laskettavien kantaosakkeiden enimmäismäärä määritetään Nuixin kantaosakkeiden 20 päivän VWAP-arvon perusteella ennen sulkemista ja 1,5 miljoonalla dollarilla (muunnettuna AUD$ vallitsevalla valuuttakurssilla kantaosakkeiden liikkeeseenlaskuhetkellä). Suoritusoikeuksien haltijoille liikkeeseen laskettuja kantaosakkeita luovutetaan vapaaehtoisesti 12 kuukauden ajan liikkeeseenlaskupäivästä.

2Arviointi siitä, onko välitavoitteita saavutettu, tehdään vuosittain sulkemisen jälkeen. Jos jokin virstanpylväs ei täyty, sen saavuttamiseen sidottua käteiserää ei makseta ja sovellettava suoritusoikeuksien erä raukeaa.

Lue alkuperäinen ilmoitus.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Kyberlöydön määritteleminen? Määritelmä ja kehys

Lähde: Complex Discover

Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ryhtyy toimiin kiristyshaittaohjelmien torjumiseksi

According to Treasury Secretary Janet L. Yellen, “Ransomware and cyber-attacks are...

Nato-osuuskunnan kyberpuolustuksen osaamiskeskus (CCDCOE): syyskuu 2021 Kybertapahtumaselvitys

The twelfth installment in the cyber events series published by the...

[Legal Education Webcast] Breaches, Responses, and Challenges: Cybersecurity Essentials That Every Lawyer Should Know

Every large corporation and organization today face the significant threat of...

Ransomwareiden luokittelu? Kiristysohjelmien luokittelukehys, joka perustuu tiedostonpoistoon ja tiedostojen salauksen hyökkäysrakenteisiin

This paper evaluates attack methodologies of a ransomware attack: the underlying...

Mitratech hankkii Alynen

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, "The combination of Alyne...

Magneetti Forensics hankkii DME Forensics

According to the announcement, under the terms of the agreement, Magnet...

Consilio hankkii Adeccon erityisneuvonantajan oikeudellisen konsultoinnin ja eDiscoveryn liiketoimintayksiköiden

According to Laurie Chamberlin, Head of Professional Recruitment and Solutions North...

Nuix hankkii luonnollisen kielen käsittelyyrityksen

According to Nuix CEO Rod Vawdrey, “Topos will strengthen Nuix’s product...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Lisää Keepersia? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — Fall 2021 tulokset

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Kesän 2021 yleiskatsaus

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Katsele ylös? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...