Onna verhoogt $27M in Series B financiering

“Since we first invested in Onna last year, Slack deployed their platform because it was the most robust, modern, easy-to-use eDiscovery product we evaluated — and it worked seamlessly in Slack. Our IT and legal teams love how easy it is to connect new information sources without having to learn complicated query languages,” said Jason Spinell, Director of the Slack Fund. “With this additional investment in Onna, we look forward to helping them realize their vision of building a knowledge integration platform that brings together all of a company’s sources of content, directly inside Slack.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Persaankondiging via PRNewsWire

Onna verhoogt $27M serie B om's werelds eerste kennisintegratieplatform (KIP) te schalen

Onna integreert werkplek-apps, waardoor mensen en organisaties hun eigen kennis kunnen verenigen, beschermen, zoeken, automatiseren en bouwen

Onna ondersteunt toepassingen zoals compliance, governance, archivering, eDiscovery, zoeken en op maat gemaakte interne workflow-apps

Investeringsronde, geleid door Atomico, zal worden gebruikt om teams van engineering, product en partnerschappen te ontwikkelen om Onna's ecosysteem van integraties en toepassingen te ontwikkelen

Als onderdeel van deze investeringsronde zal Atomico's Ben Blume lid worden van de raad van bestuur

Onna,'s werelds eerste Knowledge Integration Platform (KIP), heeft vandaag [17 juni 2020] een investering van $27M Series B aangekondigd. Deze laatste investeringsronde, geleid door Atomico met deelname van Glynn Capital, zal worden gebruikt om Onna's engineering, product en partnerships teams uit te breiden om het ecosysteem van integraties en toepassingen verder te ontwikkelen. Eerdere investeerders Dawn Capital, Nauta Capital en Slack Fund investeerden allemaal in deze laatste ronde. Als onderdeel van deze investering zal Atomico's Ben Blume lid worden van het bestuur.

Onna integreert alle kennisgebaseerde apps op de werkplek met elkaar, van communicatie tot opslag en HR-platforms, waardoor grote en kleine bedrijven hun eigen kennis kunnen verenigen, zoeken, beschermen, automatiseren en bouwen op een manier die voorheen niet mogelijk was.

Salim Elkhou, oprichter en CEO van Onna: „Bedrijven vertrouwen nu op een groot aantal krachtige apps, van Salesforce tot Google Suite. Maar de populariteit van apps betekent dat meer kennis wordt opgesloten en gefragmenteerd. Stel je voor hoe krachtig het zou zijn - niet alleen vanuit het oogpunt van risico en compliance, maar vanuit een inzichten en efficiëntie - als CIO's en medewerkers die kennis bij elkaar konden brengen. Dat is onze missie bij Onna: om de totaliteit van de eigen kennis van een bedrijf toegankelijk, nuttig en veilig te maken. Met andere woorden, we helpen bedrijven niet alleen een naald in de hooiberg te vinden, we helpen hen de hooiberg in elkaar te zetten.”

Op kennis gebaseerde apps zijn apps die verder gaan dan onbewerkte gegevens en zich richten op contextuele menselijke input zoals e-mails, chat, documenten, afbeeldingen, contracten, prestatiegegevens van werknemers, feedback van klanten, afkomstig van bronnen als G Suite, Slack, Salesforce, Dropbox, Confluence, Zendesk en Workplace onder anderen. Bedrijven gebruiken tegenwoordig gemiddeld 88 verschillende apps om hun personeelsbestand van stroom te voorzien, een stijging van 21% ten opzichte van slechts drie jaar geleden.

Ben Blume, directeur bij Atomico, zei: „Onna biedt een krachtige nieuwe manier om kennis van werknemers op één plek te verenigen en machine learning te gebruiken om die kennis te verbeteren, te verrijken en bruikbaar te maken via een technologie die we een 'Kennisintegratieplatform' noemen, of KIP. Onna is uniek omdat het cloud native en samenwerking gericht is; het maakt niet uit of bedrijven 20 applicaties of 200 integreren. Onna is ook een open API, die alle georganiseerde content binnen een organisatie toegankelijk maakt met een simpele zoekopdracht en Onna een platform maakt om op te bouwen. Tot slot, door bedrijven te helpen slimmer te ontdekken, kan Onna helpen met gegevens-geleide automatisering op kwesties van compliance tot customer support en HR. Met hun onafwrikbare inzet voor innovatie, veiligheid en klanttevredenheid geloven wij dat Salim en zijn team de beste positie zijn om deze nieuwe categorie te leiden.”

„Sinds we vorig jaar voor het eerst in Onna hebben geïnvesteerd, implementeerde Slack hun platform omdat het het meest robuuste, moderne en gebruiksvriendelijke eDiscovery product was dat we hebben geëvalueerd — en het werkte naadloos in Slack. Onze IT-teams en juridische teams houden ervan hoe eenvoudig het is om nieuwe informatiebronnen te verbinden zonder ingewikkelde querytalen te leren”, aldus Jason Spinell, directeur van het Slack Fund. „Met deze extra investering in Onna kijken we ernaar uit om hen te helpen bij het realiseren van hun visie op het bouwen van een kennisintegratieplatform dat alle inhoudelijke bronnen van een bedrijf samenbrengt, direct binnen Slack.”

Mogelijkheden voor bedrijven die gebruik maken van een kennisintegratieplatform zoals Onna zijn eDiscovery, informatiebeheer, enterprise search, archivering, naleving van gegevensbeschermingswetten zoals AVG en FINRA, monitoring van lekken van vertrouwelijke gegevens en het bouwen van op maat gemaakte interne workflow-apps met gebruikmaking van eigen bedrijfseigen informatie. Voor kleine bedrijven kan het gebruik van Onna de productiviteit van individuele en teamleden verhogen door minder tijd te verspillen aan het zoeken naar informatie.

Onna werkt samen met enkele van's werelds meest geavanceerde bedrijven, waaronder Slack, Facebook, Electronic Arts, Lyft, Fitbit, Newscorp en Dropbox. In 2025 wil Onna de kern van de kennisinfrastructuur van elke organisatie zijn.

Over Onna

Onna, New York City en Barcelona, integreert al uw werkplekkennisplatforms samen, zodat u - voor het eerst - de eigen kennis van uw bedrijf kunt verenigen, beschermen, zoeken, automatiseren en verder kunt bouwen. Onna kan worden geïntegreerd met elke cloud- of on-premise-toepassing, inclusief Slack, Dropbox en Salesforce.

Informatie over platform voor kennisintegratie

Knowledge Integration Platform (KIP) is een nieuwe bedrijfscategorie die ondernemingen helpt om volledig gebruik te maken van hun volledige eigen kennis door integratie van meerdere cloud-platforms op de werkplek of on-premise platformen en ervoor te zorgen dat gegevens worden beschermd in de handen van de betrokken persoon of organisatie. Dit maakt meerdere nieuwe toepassingen en use cases mogelijk, van inzichten en Discovery tot verbeterde compliance en de mogelijkheid om volledig nieuwe toepassingen te bouwen bovenop uw bestaande informatie.

We beschrijven op kennis gebaseerde informatie als alles dat gebaseerd is op menselijke context, input en samenwerking, waaronder tekst, documenten, afbeeldingen, contracten, artikelen, e-mails, chats en contextualiseerde prestatiegegevens van medewerkers. Gezien de opkomst van cloudgebaseerde en gehoste apps, is deze kennisbank in de meeste bedrijven extreem gefragmenteerd, waardoor miljoenen dollars aan waarde op tafel liggen. „Hoewel KIP uiteraard nuttig is voor IT-professionals en CIO's voor gegevensbescherming en compliance, is het vooral gericht op het versterken van kenniswerkers door hen direct toegang te geven tot de kennis van een hele organisatie en hen in staat te stellen deze op nieuwe en intuïtieve manieren te gebruiken.

Over Atomico

Atomico werkt samen met ambitieuze technologieoprichters van Series A en daarbuiten, met een bijzondere focus op Europa en maakt gebruik van diepgaande operationele ervaring om hun groei te verhogen. Atomico is opgericht in 2006 en werkt samen met meer dan 100ambitieuze teams, waaronder Supercell, Graphcore, Omio, Klarna, Lilium, MessageBird, Gympass en The Climate Corporation. Het team van oprichters, investeerders en operationele leiders van Atomico is verantwoordelijk voor wereldwijde expansie, werving en marketing bij bedrijven van Skype, Google en Twitter tot Uber en Spotify. Het bedrijf heeft momenteel $2,7B aan activa onder beheer.

Over Glynn Capital

Glynn Capital richt zich op investeringen in toonaangevende particuliere en publieke technologiegroeibedrijven. We streven ernaar langetermijninvesteerders te zijn in een beperkt aantal uitstekende bedrijven met managementteams van wereldklasse, duurzame bedrijfsmodellen en groeipotentieel op lange termijn.

Lees de volledige release op Onna Raises $27M Series B naar schaal's werelds eerste kennisintegratieplatform (KIP)

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende vermelding)

Een verkorte kijk op de business van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery

Een concurrentievoordeel? FTC en DOJ geven antitrustrichtsnoeren uit voor de evaluatie van verticale fusies

According to FTC Chairman Joe Simons, “The new Guidelines reflect our...

Morae verwerft Juridisch Management Consultancy Janders Dean

According to Janders Dean founder Justin North, "Now more than ever,...

eDiscovery fusies, overnames en investeringen in Q2 2020

From UnitedLex to Onna, ComplexDiscovery findings, data points, and tracking information...

An Irish Update: DPC Ireland Publishes GDPR Regulatory Activity Report

The purpose of this two-year assessment is to provide a wider-angled...

A Running List: Top 100+ eDiscovery Providers

Based on a compilation of research from analyst firms and industry...

De handleiding voor kopers van eDisclosure Systems — editie 2020 (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

De race naar de startlijn? Recente aankondigingen voor veilige externe beoordeling

Not all secure remote review offerings are equal as the apparent...

Remote eDiscovery inschakelen? Een momentopname van DaaS

Desktop as a Service (DaaS) providers are becoming important contributors to...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Herzieningen en besluiten? Nieuwe overwegingen voor eDiscovery Secure Remote Reviews

One of the key revision and decision areas that business, legal,...

Een macro blik op het verleden en de verwachte eDiscovery Marktgrootte van 2012 tot 2024

From a macro look at past estimations of eDiscovery market size...

Een eDiscovery Marktgrootte Mashup: 2019-2024 wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Beperkte versnelling? De eDiscovery Summer 2020 Onderzoek naar het vertrouwen van bedrijven

Since January 2016, 2,089 individual responses to eighteen quarterly eDiscovery Business...

Een kwestie van Pricing? Een lopende update van halfjaarlijkse eDiscovery prijsonderzoeken

First administered in December of 2018 and conducted four times during...

Een pandemeconomische indicator? Resultaten van eDiscovery prijzen in de zomer 2020

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

COVID-19 Beperkt? De impact van zes problemen op het bedrijf van eDiscovery

In the spring of 2020, 51.2% of respondents viewed budgetary constraints...

Morae verwerft Juridisch Management Consultancy Janders Dean

According to Janders Dean founder Justin North, "Now more than ever,...

eDiscovery fusies, overnames en investeringen in Q2 2020

From UnitedLex to Onna, ComplexDiscovery findings, data points, and tracking information...

Mitratech verwerft CMPG Risicooplossingen

According to the announcement, with the inclusion of enterprise and vendor...

Onna verhoogt $27M in Series B financiering

"Since we first invested in Onna last year, Slack deployed their...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor juni 2020

From collection market size updates to cloud outsourcing guidelines, the June...

Vijf grote lezingen over eDiscovery voor mei 2020

From review market sizing revisions to pandemeconomic pricing, the May 2020...

Vijf grote lezingen op eDiscovery voor april 2020

From business confidence to the boom of Zoom, the April 2020...

Vijf grote lezingen over gegevensdetectie en juridische ontdekking voor maart 2020

From business continuity considerations to cybersecurity attacks, the March 2020 edition...