Thu. Mar 30th, 2023
  en flag
  nl flag
  fr flag
  de flag
  pt flag
  es flag

  Aankondiging van de pers

  Pivotal Acquisition Corp kondigt acquisities aan door KLDiscovery

  KLDiscovery voltooit acquisities van twee bedrijven — strategische juridische oplossingen en samengesteld

  Accretieve acquisities Voeg $12 miljoen aan inkomsten toe in 2020

  Breidt het wereldwijde klantenbestand van KLD en informatiebeheer en het softwareaanbod voor eDiscovery uit

  Pivotal Acquisition Corp (NYSE: PVT) („Pivotal”), een publieke investeringsvehikel, en KLDiscovery („KLD”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van diensten voor elektronische detectie, informatiegovernance en gegevensherstel, heeft vandaag [29 juli 2019] aangekondigd dat KLD in New York gevestigde Strategic Legal Solutions (SLS) en Richmond, Virginia-gebaseerd gecompileerd. De financiële voorwaarden van de overnames werden niet bekendgemaakt.

  De acquisities weerspiegelen het kader voor kapitaalallocatie van KLD en tonen aan dat KLD zich inzet voor het stimuleren van de omzetgroei op de lange termijn door het vaststellen van door ondernemers geleide acquisitiedoelstellingen die haar wereldwijde voetafdruk, technologische mogelijkheden en klantenbasis vergroten. SLS en Compiled zullen naar verwachting volledig geïntegreerd zijn in het vierde kwartaal van 2019, wat aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk maakt zodra ze volledig aan boord zijn. De acquisities zullen aantrekken tot de inkomsten van 2019 en zullen naar verwachting $12 miljoen aan omzet toevoegen in 2020.

  „Deze transacties zijn belangrijke mijlpalen voor ons bedrijf naarmate we ons bedrijf laten groeien en ons softwareaanbod voor Information Governance en eDiscovery uitbreiden,” zegt Chris Weiler, CEO van KLD. „Het robuuste klantenbestand van Strategische Legal Solutions zal nu toegang hebben tot het uitgebreide platform van KLD en het ReadySuite aanbod van Compiled biedt extra flexibiliteit in de manier waarop we inspelen op de unieke behoeften van gegevensbeheer in de sector. Samen verbreden deze acquisities ons klantenbestand met de toevoeging van belangrijke klantrelaties, versterken we ons end-to-end technologieplatform en bieden we aanzienlijke inkomstenkansen voor de toekomst.”

  „Nu we de fusie tussen KLD en Pivotal sluiten, zijn we blij dat Chris en zijn team accretieve tuck-in acquisities identificeren en uitvoeren die de langetermijnwaardecreatie voor alle aandeelhouders zullen stimuleren”, aldus Jonathan Ledecky, Chairman en CEO van Pivotal. „Een gedisciplineerde M- en A strategie is een kernpunt van ons investeringsproefschrift en een belangrijke drijvende kracht achter de groei van KLD. We kijken ernaar uit om op dit momentum voort te bouwen en verder uit te voeren op de M en A strategie van KLD.”

  Strategic Legal Solutions biedt eDiscovery en managed document review diensten voornamelijk in New York en Michigan. Door de toevoeging van een faciliteit voor beheer van documenten in Detroit, zal Michigan de mogelijkheden voor beheer van documenten van KLD naar 13 locaties in zes landen brengen. Jay Horowitz, CEO en oprichter van SLS en een 23-jarige industriële veteraan, zal zich aansluiten bij KLD als Senior Vice President Global Solutions Strategy en zal SLS blijven onderhouden met de belangrijkste relaties van AMLaw 100 advocatenkantoren en Fortune 100/500 bedrijven. „Dit is een spannend hoofdstuk voor ons als we lid worden van de KLD-familie,” zegt Horowitz. „Onze klanten, waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zullen binnenkort profiteren van KLDiscovery geavanceerde technologie, wereldwijde voetafdruk en 'white glove' klantenservice.”

  Compiled biedt zijn self-service en abonnement-gebaseerde vlaggenschipaanbod, ReadySuite, dat advocatenkantoren, serviceproviders, consultants en bedrijven helpt om zoekdocumenten te verwerken in hun eDiscovery workflow. ReadySuite wordt verder verkocht als een stand-alone serviceaanbod en zal worden geïntegreerd in Nebula, het eigen e-discovery platform van KLD. Samengestelde CEO Justin Blessing zal zich aansluiten bij KLD als directeur Engineering. „Het integreren van de unieke toolset van ReadySuite zal de mogelijkheden van KLD's beste Nebula platform verder uitbreiden — een overwinning voor ons wereldwijde klantenbestand”, aldus de heer Blessing.

  Aanvullende informatie en Waar te vinden

  Pivotal heeft bij de Securities and Exchange Commission („SEC”) een Registratieverklaring ingediend op Form S-4, inclusief een volmachtverklaring/prospectus, om te worden gebruikt in verband met haar vergadering van aandeelhouders om de voorgestelde transactie met KLD goed te keuren. De volmachtverklaring/prospectus zal worden verzonden naar aandeelhouders vanaf een recorddatum die moet worden vastgesteld om over de voorgestelde bedrijfscombinatie te stemmen. BELEGGERS EN EFFECTENHOUDERS VAN DE CENTRALE WORDEN AANGESPOORD OM DE VOLMACHTVERKLARING/PROSPECTUS EN ANDERE RELEVANTE DOCUMENTEN DIE BIJ DE SEC ZULLEN WORDEN INGEDIEND ZORGVULDIG EN IN HUN GEHEEL TE LEZEN WANNEER ZE BESCHIKBAAR KOMEN OMDAT ZE BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE VOORGESTELDE BEDRIJFSCOMBINATIE BEVATTEN. Beleggers en effectenhouders kunnen gratis kopieën verkrijgen van de volmachtverklaring/prospectus en andere documenten met belangrijke informatie over Pivotal en KLD zodra dergelijke documenten bij de SEC zijn ingediend, via de website die door de SEC wordt onderhouden op http://www.sec.gov. Kopieën van de documenten die bij de SEC door Pivotal zijn ingediend, wanneer en indien beschikbaar, kunnen gratis worden verkregen op de website van Pivotal op www.pivotalac.com of door een schriftelijk verzoek te richten aan Pivotal Acquisition Corp., c/o Graubard Miller, The Chrysler Building, 405 Lexington Avenue, 11th Floor, New York, New York 10174.

  Deelnemers aan de uitnodiging

  Pivotal en KLD en hun respectieve bestuurders en uitvoerende functionarissen kunnen volgens de SEC-regels worden beschouwd als deelnemers aan het verzoek van volmachten van aandeelhouders van Pivotal in verband met de voorgestelde transactie. Beleggers en effectenhouders kunnen meer gedetailleerde informatie verkrijgen over de namen en belangen in de voorgestelde transactie van Pivotal bestuurders en functionarissen in de dossiers van Pivotal bij de SEC, waaronder het jaarverslag van Pivotal op Formulier 10-K voor het boekjaar eindigend op 31 december 2018, dat werd ingediend bij de SEC op 1 april 2019. Informatie over de personen die volgens de SEC-regels kunnen worden beschouwd als deelnemers aan het verzoek van volmachten aan de aandeelhouders van Pivotal in verband met de voorgestelde bedrijfscombinatie zal worden opgenomen in de proxystatement/prospectus.

  Geen aanbod of verzoek

  Deze mededeling vormt geen aanbod tot verkoop of het verzoek om een aanbod tot aankoop van effecten, noch zal er enige verkoop plaatsvinden van effecten in enig rechtsgebied waar het aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn vóór de registratie of kwalificatie onder het effectenrecht van enige dergelijke jurisdictie.

  Over Compiled

  Sinds 2008 heeft Compiled gespecialiseerde software tools ontwikkeld om te helpen bij het voldoen aan strenge procestermijnen en het naleven van strenge kwaliteitsnormen. ReadySuite, de gebundelde suite van deze tools, geeft niet-technische en technische eDiscovery professionals de mogelijkheid om een aantal kwaliteitscontrole uit te voeren, bestandsmanipulatie en beeldverwerking stappen uit te voeren voor gegevens die betrokken zijn bij geschillen of regelgeving. Klanten zijn onder andere advocatenkantoren, eDiscovery dienstverleners en interne juridische teams. Meer informatie is te vinden op www.compiled.com.

  Over strategische juridische oplossingen

  Strategic Legal Solutions is een wereldwijde leverancier van end-to-end eDiscovery, corporate en staffing support aan AMLaw 100 bedrijven en Fortune 500-bedrijven in verschillende sectoren. Met 20 jaar ervaring biedt Strategy Legal Solutions haar klanten state-of-the-art juridische ondersteunende diensten, waaronder forensische verzameling, gegevensverwerking en hosting, early case assessment, analytics (bijv. threading en predictive codering), managed document review, productie en raadpleging voor informatie governance en cybersecurity. Ga voor meer informatie naar www.strategiclegal.com.

  Over KLDiscovery

  KLDiscovery biedt technologie-ondersteunde diensten en software om advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstanties en consumenten te helpen complexe data-uitdagingen op te lossen. Het bedrijf, met kantoren in meer dan 40 locaties in 20 landen, is een wereldleider in het leveren van de beste oplossingen voor eDiscovery, information governance en data recovery ter ondersteuning van de procesvoering, naleving van regelgeving, intern onderzoek en data recovery en management behoeften van onze klanten. KlDiscovery biedt klanten al meer dan 30 jaar dienst en biedt gegevensverzameling en forensisch onderzoek, vroegtijdige case-evaluatie, elektronische ontdekking en gegevensverwerking, applicatiesoftware en datahosting voor webgebaseerde documentbeoordelingen en managed document review services. Daarnaast levert KLDiscovery via haar wereldwijde Ontrack Data Recovery business van wereldklasse gegevensherstel, e-mail extractie en -herstel, gegevensvernietiging en tapebeheer. KLDiscovery is erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Noord-Amerika door zowel Inc. Magazine (Inc. 5000) als Deloitte (Deloitte's Technology Fast 500) en CEO Chris Weiler werd erkend als Ernst en Young Entrepreneur of the Year™ 2014. Daarnaast is KLDiscovery een Relativity Certified Partner en onderhoudt zij ISO/IEC 27001 gecertificeerde datacenters over de hele wereld. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@kldiscovery.com of naar www.kldiscovery.com.

  Over Pivotal Acquisition Corp.

  Pivotal Acquisition Corp. (NYSE: PVT), een publieke investeringsvehikel, is een blanco cheque bedrijf dat wordt georganiseerd met het oog op het uitvoeren van een fusie, aandelenruil, aankoop van activa, herkapitalisatie, reorganisatie of andere soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven of entiteiten. De effecten van Pivotal zijn genoteerd op de New York Stock Exchange onder de ticker symbolen PVT, PVT WS en PVT.U. Voor meer informatie, bezoek www.pivotalac.com.

  Lees de volledige release op Business Wire bij Pivotal Acquisitions Corp kondigt acquisities aan door KLDiscovery

  Aanvullend lezen

  Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

  Een Running List van Industrie M en A+I-gerelateerde aankondigingen

  Bron: ComplexDiscovery