Suhteellisuusteoria hankkii tekstin ÄO

“We’re merely scratching the surface of what the application of AI to our industry can mean. Our customers recognize that while AI offers immense possibility, it must be thoughtfully designed and applied to address use cases that yield specific business outcomes,” said Mike Gamson, Chief Executive Officer at Relativity.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla olevia tai yksityisesti ostettavia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta tietojen löytämisestä ja laillisista etsintäpalveluista, tutkimusorganisaatioista ja ComplexDiscovery-yhteisön jäsenistä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn tietoihin ja oikeudellisiin löytökeskeisiin palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

Suhteellisuusteoria hankkii tekstin älykkyysosamäärän, jonka avulla voidaan ajaa johtajuutta tekoälyssä

Relativity, maailmanlaajuinen laki- ja vaatimustenmukaisuusteknologiayhtiö, ilmoitti tänään [27.5.2021] ostaneensa Text IQ:n, Top 100 AI -yrityksen, joka soveltaa tekoälyä (AI) arkaluonteisten tietojen tunnistamiseen.

Tekstin älykkyysosamäärät hyödyntävät uusinta ohjaamatonta koneoppimista (ML), graafista mallinnusta, sosiaalisen verkoston analysointia (SNA), luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) ja syväoppimista ja luovat tekoälyn ratkaisuja maailman suurimmille yrityksille yritystietojen riskien hallintaan ja lieventämiseen. Tekstin älykkyysosamäärän tekoäly auttaa alentamaan oikeudellisten oikeuksien tarkastelun kustannuksia ja riskejä, nopeuttamaan ja lisäämään tietomurron vastaustyönkulkujen tarkkuutta sekä tunnistamaan ja hallitsemaan nopeasti henkilötietoja (PII), jotka usein liittyvät Global Data Protection Regulationiin (GDPR) ja rekisteröidyn käyttöön Pyynnöt.

Tekstin älykkyysosamäärän tiimi koostuu alansa laajalti tunnustetuista, uraauurtavista johtajista. He ovat jo pitkään keskittyneet syväoppimismalleihin, jotka skaalautuvat vaakasuoraan massiivisten tietoaineistojen välillä ja parantavat samalla reaaliajassa — tunnistavat ihmiset, suhteet ja arkaluonteiset tiedot mittakaavassa rajallisella ihmispanoksella. Tekstin älykkyysosamäärän teknologiaa sovelletaan oikeudellisissa, vaatimustenmukaisuus- ja tietosuojaosastoissa useimmilla päätoimialoilla, jotka ulottuvat Global 2000 -ohjelmaan, paljastaen piilevän riskin, joka on haudattu jäsentämättö Tekstin älykkyysosamäärä keskittyy jatkossakin alan ja sen asiakkaiden myymiseen ja ylläpitoon sekä teknologiansa innovointiin. Se toimii Relativity tiimin kanssa rakentaakseen saumattoman integraation tuotteidensa välille ja upottaa myös joitakin sen keskeisiä ominaisuuksia parantaa olemassa olevia tekoälyn ja ML toiminnallisuutta RelativityOne- ja Relativity Trace- ja Relativity Trace- tarjoten Relativity n 300 000 käyttäjälle pääsyn Text IQ:n johtavaan tekoälyn ominaisuuksiin.

”Me vain raapimme pintaa siitä, mitä tekoälyn soveltaminen teollisuuteemme voi tarkoittaa. Asiakkaamme ymmärtävät, että vaikka tekoäly tarjoaa valtavan mahdollisuuden, sitä on harkitusti suunniteltava ja sovellettava sellaisten käyttötapausten käsittelemiseen, jotka tuottavat erityisiä liiketoimintatuloksia”, Relativityn pääjohtaja Mike Gamson sanoi. ” Tiedämme, että Text IQ:n todistettu teknologia yhdistettynä sen uskomattomaan lahjakkaiden ammattilaisten tiimiin on suurenmoinen lisä suhteellisuusteoriaan ja auttavat meitä tuottamaan entistä enemmän arvoa asiakkaillemme.”

” Suurin osa alan oikeudellisista ja vaatimustenmukaisuustiedoista elää jo suhteellisuusteorian ekosysteemissä, mikä lisää jännitystä suhteellisuusteorian asiakkaiden pääsyn lisääntymiseen tekoälyn malleihimme”, sanoi Apoorv Agarwal, Text IQ:n perustaja ja toimitusjohtaja. ” Yritystemme ja teknologiamme fuusio lunastaa tekoälyn lupauksen tavalla, jota teollisuutemme ei ole vielä kokenut kaiken samalla varmistaen, että eettinen ja puolueeton tekoäly on kaiken tekemämme ytimessä.”

RelativityOnen ja Relativity Tracen innovaatiotahdin nopeuttamisen lisäksi Text IQ:n ainutlaatuinen lähestymistapa tekoälyyn ja ML:ään ja sen tuotetarjontaan laajentaa oikeudellisia ja vaatimustenmukaisuutta koskevia haasteita, joita Relativity voi ratkaista asiakkailleen, kuten etuoikeusarvosteluja. Etuoikeustarkastusten suorittaminen voi kestää tuhansia tunteja, ja se on altis inhimilliselle erehdykselle, jolloin yritykset voivat jakaa etuoikeutettuja tietoja. Teksti IQ: n lippulaivatuote vähentää etuoikeusasiakirjojen tarkistusten suorittamisen aikaa ja kustannuksia jopa 75%: lla ja vähentää merkittävästi siihen liittyvää riskiä.

”Teksti ÄO: n tekoäly on tuonut älykkyyttä ja automaatiota prosessiin, joka oli kypsä innovaatiolle”, sanoi Comcast Cable -yhtiön johtaja ja General Counsel. ”Heidän etuoikeutensa tarkistusratkaisu vähentää paljon oikeuskuluja ja estää tahattomasti etuoikeutettujen tietojen luovuttamisen etsintäprosessissa.”

Keskeistä oikeudellisen tai vaatimustenmukaisuuden tiimin ymmärtämisessä kaikista tietoaineistoista ovat mukana olevat henkilöt ja heidän roolit. Sen hehkuttaminen, että suurista määristä strukturoimatonta dataa saatavat tiedot ovat kuitenkin valtava haaste. Teksti IQ käyttää NLP, SNA ja muita johtavia tekniikoita poimia täydellisiä sosiaalisia verkostoja rakentamatonta dataa kautta niiden Socio-Linguistic Hypergraph. Tähän kuuluvat yksilöiden väliset suhteet, miten he kommunikoivat ja miten he kommunikoivat eri tavalla eri ihmisryhmien kanssa. Tekstin älykkyysosamäärä löytää jokaisen jäljen henkilöstä tietoaineistossa — joka tarjoaa oivalluksia, joita ei ole mahdollista saada manuaalisella tarkistuksella tai valvotulla tarkastuksella.

Relativityn asiakkaat, joihin kuuluu 198 AMLaw 200:sta, käyttävät Relativitya kriittisten tietomurtojen vastausprojektien suorittamiseen. Teksti IQ: n tekoälyn integrointi tähän prosessiin johtaa uudenlaiseen standardiin tämäntyyppiselle työlle.

”Aikajanat rikkomisesta ovat usein haastavampia käsitellä kuin mitään mitä näkisit oikeudenkäynneissä. Täydellinen vastaus on merkittävä manuaalinen ponnistus, joka on hyvin altis virheille”, sanoi Seyfarth Shaw'n kumppani, yksityisyys ja kyberturvallisuus Rick Lutkus. ”Tekstin älykkyysosamäärä muuttaa sitä, jolloin voimme ottaa enemmän työtä ja tuottaa parempia tuloksia asiakkaillemme.”

Suhteellisuusteorian globaali kumppaniverkosto, joka tarjoaa projektipohjaista tukea ja hallinnoituja palveluja, kuten maailmanluokan konsultointi, tiedonhallinta, laki-, vaatimustenmukaisuus- ja konsultointipalvelut, hyötyvät suuresti tästä hankinnasta Tekstin älykkyysosamäärän tarjoaminen suhteellisuusteorian kumppaniyhteisölle tarjoaa heille entistä vahvemman tekoälyn työkalusarjan, joka tuottaa enemmän arvoa e-etsinnän elinkaaren aikana ja ratkaisee laajemman joukon data-haasteita asiakkailleen.

”Ensimmäisenä sertifioituna Text IQ -kumppanina olemme nähneet heidän teknologiansa, joka yhdistää koneoppimisen ja sosiaalisen verkoston analyysin ainutlaatuisesti, ajaa mitattavissa olevaa laatua ja johdonmukaisuutta asioissa”, sanoi ProSearchin toimitusjohtaja Julia Hasenzahl. ”Yrityksenä, joka pyrkii aina portfoliotason ratkaisuihin, olemme innoissamme tästä hankinnasta, koska se asettaa tekstin älykkyysosamäärän integraation näyttämön kaikissa suhteellisuusteorian asiakasasioissa.”

Teksti IQ tarjoaa jatkossakin ydintuotteitaan yksityisyyden suojaa, juridisia ja vaatimustenmukaisuustiimejä sekä tiedostamatonta bias-ilmaisinta, joka on osa Text IQ:n AI for Good -aloitetta.

Yrityskauppa on jatkoa tämän vuoden maaliskuussa julkistetulle ilmoitukselle, jonka mukaan teknologiainvestoinnin maailmanlaajuinen johtaja Silver Lake oli tehnyt merkittävän vähemmistösijoituksen suhteellisuusteoriaan auttaakseen yritystä vauhdittamaan kasvua, innovaatioita ja teknologian eriytymistä.

Tietoja suhteellisuusteor

Relativityy tekee ohjelmiston, joka auttaa käyttäjiä järjestämään tietoja, löytämään totuuden ja toimimaan sen mukaisesti. Sen SaaS-alusta RelativityOne hallinnoi suuria tietomääriä ja tunnistaa nopeasti keskeiset ongelmat oikeudenkäyntien ja sisäisten tutkimusten aikana. AI-käyttöinen viestinnän valvontaalusta, Relativity Trace havaitsee ennakoivasti sääntelyn väärinkäytöksiä, kuten sisäpiirikauppaa, kolluusiota ja muuta vaatimustenvastaista käyttäytymistä. Suhteellisuusteorialla on yli 300 000 käyttäjää 49 maassa, jotka palvelevat tuhansia organisaatioita maailmanlaajuisesti ensisijaisesti oikeus-, rahoituspalvelu- ja julkishallinnon aloilla, mukaan lukien Yhdysvaltain oikeusministeriö ja 198 Am Law 200 -laki. Chicago Tribune on nimennyt suhteellisuusteorian yhdeksi Chicagon Top Workplacesista jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena.

Tietoja tekstin IQ

Teksti IQ on B2B-teknologiayritys, jolla on uudelleenkuviteltu lähestymistapa tekoälyn käyttämiseen yritystietojen riskien hallintaan ja vähentämiseen. Text IQ: n Unstructured Data Platform auttaa Global 2000: n ja valtion organisaatioita tunnistamaan arkaluonteisia tietoja riskin vähentämiseksi, yksityisyyden suojaamiseksi ja oikeudenmukaisen, osallistavan ja monipuolisen työ Teksti IQ Brain, powered by sen oma Socio-Linguistic Hypergraph, paljastaa 99% arkaluonteisia tietoja 75% vähentää kustannuksia ja aikaa, ja sitä käytetään maailman johtavien rahoituspalvelujen, vakuutus-, lääke- ja valtion organisaatioiden. Vuonna 2014 perustamisestaan lähtien Text IQ on saavuttanut ennätysmäärän liikevaihdon kasvua. FirstMarkin, Sierra Venturesin, Intel Capitalin ja Floodgaten tukemana Text IQ -älykkyysosamäärä on äskettäin tunnustettu tekoälyn

Lue alkuperäinen postaus.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

CloudNine turvaa kasvun osakesijoitukset

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Suhteellisuusteoria hankkii tekstin ÄO

"We're merely scratching the surface of what the application of AI...

Sandline Discovery hankkii Frankfurt Saksalainen 24laillinen

According to Dominic Piernot, co-founder of 24legal, “We are super excited...

Consilion ja Xact Data Discoveryn sulautuminen sulkeutuu

“We are very pleased to close the merger with Xact Data...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukee eDiscovery toukokuulle 2021

From cyber discovery and data breaches to business of law and...

Viisi suurta lukee eDiscovery huhtikuulle 2021

From X-Road® and risk management to business confidence and cybersecurity, the...

Viisi suurta lukee eDiscovery maaliskuulle 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Viisi suurta lukee eDiscovery helmikuussa 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

CloudNine turvaa kasvun osakesijoitukset

According to Steve Johnson, co-founder and Partner at Crest Rock, “CloudNine...

Mushrooming tilaisuus? Katos turvaa AI-käyttöisen tietomurron vastauspatentin

According to Ralph Nickl, CEO and co-founder of Canopy, “Until recently,...

Exterro käynnistää FTK Central

According to Exterro Founder and CEO Bobby Balachandran, “FTK Central’s new processing...

eDisclosure Systems Buyers Guide — 2021 Edition (Andrew Haslam)

Authored by industry expert Andrew Haslam, the eDisclosure Buyers Guide continues...

- Tarkistan kuusi? Yhteenlaskettu yleiskatsaus kuuteen puolivuotiseen eDiscovery-hinnoittelututkimukseen

The anonymized aggregate results from six semi-annual surveys highlight eDiscovery pricing...

Vaihtoehtoiset hintatyylit Kesän 2021 eDiscovery Hinnoittelukyselyn tulokset

Based on the complexity of data and legal discovery, it is...

Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta keväällä 2021

In the spring of 2021, 60.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

eDiscoveryn liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kevään 2021 yleiskatsaus

In the spring of 2021, 25.0% of respondents viewed budgetary constraints...