Allemaal voor één en één voor allen? Epiq lanceert Unified Digital Client Experience

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides a unified digital interface and single sign on experience to gain access to Epiq and third-party legal applications, legal business intelligence dashboards and reports, project status, support requests and tracking, and Epiq’s easy-to-use SaaS eDiscovery solution, Epiq Discovery.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Van tijd tot tijd benadrukt ComplexDiscovery openbaar beschikbare service en product aankondigingen en inhoud updates van data discovery en juridische discovery providers en ComplexDiscovery communityleden als een informatieservice voor de lezers van haar blog. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, aanvaardt het geen enkele verantwoordelijkheid voor inhoudsbeweringen.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen in te dienen voor overweging en opname in de gegevens van ComplexDiscovery en juridische ontdekkingsgerichte service- en productaankondigingen en contentupdates van ComplexDiscovery.

Mededeling van de pers

Epiq lanceert Epiq Access, een 'alles in een' digitale klantervaring

Biedt eenvoudige, veilige toegang tot juridische zakelijke services, software en datagestuurde inzichten

Epiq, een wereldwijde technologieleider in de juridische sector en bedrijven, heeft vandaag [30 maart 2021] de lancering aangekondigd van Epiq Access, een nieuwe ervaring met digitale klantendiensten voor juridische afdelingen en advocatenkantoren die het dagelijkse werk vereenvoudigt en juridische business intelligence biedt rapportage over items zoals werkverzoeken en leverancierskosten.

Net als andere bedrijfsfuncties en bedrijfstakken hebben juridische afdelingen en de juridische sector de mogelijkheid, en steeds noodzakelijker, om digitaal te transformeren. Digitale transformatie, door middel van web- en AI-technologieën, kan het werk van juridische afdelingen en advocatenkantoren eenvoudiger, impactvoller en efficiënter maken.

Ook de juridische markt verlangd naar vereenvoudiging. Het ecosysteem voor juridische zakelijke services wordt steeds complexer, met teams aan boord van vele diensten en tools om nieuwe privacyregels, groeiende gegevenstypen en alle fasen van de eDiscovery en andere procesprocessen af te handelen. De fragmentatie van het gereedschap zorgt voor extra complexiteit op een moment dat teams meer dan ooit verwacht worden om resultaten te bereiken en te meten.

Epiq Access is wereldwijd beschikbaar en biedt een uniforme digitale interface en eenmalige aanmelding om toegang te krijgen tot juridische toepassingen van Epiq en derden, juridische business intelligence dashboards en rapporten, projectstatus, ondersteuningsverzoeken en -tracking, en Epiq's gebruiksvriendelijke SaaS eDiscovery oplossing, Epiq Ontdekking.

„We transformeren de markt voor juridische zakelijke diensten digitaal”, aldus Roger Pilc, voorzitter van de Juridische Solutions business van Epiq. „Hoewel we hebben geprofiteerd van onze decennialange ervaring om Epiq Access te ontwikkelen, hebben we tijdens ons ontwerpproces van 18 maanden ook intensief contact gehad met klanten over de hele wereld. Epiq Access weerspiegelt de input van onze klanten in wat hen zal helpen om de resultaten te bereiken die ze zoeken op de eenvoudigste, meest efficiënte en meest effectieve manier.”

De single sign on functionaliteit van Epiq Access betekent dat de eindgebruikers van Epiq klanten geen verschillende wachtwoorden meer hoeven te onthouden voor meerdere juridische systemen. Epiq Access biedt systeembeheerders ook een gecentraliseerde en snelle methode om de toegang van een gebruiker tot meerdere toepassingen, projecten en rapporten bij te werken of te deactiveren, waardoor de algehele systeembeveiliging wordt verbeterd. Epiq Access kan ook worden geïntegreerd met de eigen Identity Provider (IDP) van een client om nog meer controle te bieden en de gebruikerservaring verder te stroomlijnen. Epiq Access is uitgerust met de modernste Business Intelligence (BI) en analysetechnologieën en maakt gebruik van een toonaangevend BI-platform om intuïtieve en interactieve dashboards en rapporten te leveren, inclusief financiële en operationele informatie zoals historische uitgaven, verwerking en hosting volumes, en status van het project.

Met behulp van Epiq Access kunnen klanten ondersteuningsaanvragen voor eDiscovery en ander werk, evenals IT-ondersteuning, indienen en bijhouden, allemaal vanuit dit ene toegangspunt. Klanten hebben op aanvraag inzicht in de status van hun aanvragen, waardoor ze tijd besparen, georganiseerd blijven en projecten op schema en binnen het budget voltooien. Epiq stelt zich voor dat digitale transformatie het klantenserviceparadigma in de juridische zakelijke diensten- en technologiemarkt wezenlijk verandert.

Epiq Discovery, beschikbaar via Epiq Access, is een cloud-gebaseerd, end-to-end eDiscovery platform, met een baanbrekende interface die de gebruikerservaring maximaliseert. Het is eenvoudig en eenvoudig te gebruiken en voldoet aan strenge juridische teamvereisten, waaronder die welke nodig zijn voor interne onderzoeken, verzoeken om toegang tot gegevens (DSAR), antwoorden van de International Trade Commission, antwoorden van dagvaardingen en andere snelle juridische zaken. Epiq Discovery, gelanceerd in 2019, is het snelst groeiende nieuwe aanbod in de geschiedenis van Epiq, met grote zakelijke en advocatenkantoren die het gebruiken om verouderde, verouderde eDiscovery tools te vervangen.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie over Epiq Access of om een demo in te plannen.

Over Epiq

Epiq, een wereldwijde technologieleider in de juridische sector en bedrijven, neemt grootschalige, steeds complexere taken op zich voor corporate counsel, advocatenkantoren en zakelijke professionals met efficiëntie, duidelijkheid en vertrouwen. Klanten vertrouwen op Epiq voor het stroomlijnen van de administratie van bedrijfsvoering, groepsactie en massale onrechtmatige daad, gerechtelijke rapportage, eDiscovery, regelgeving, compliance, herstructurering en faillissementszaken. Experts en technologieën van Epiq creëren efficiëntie door expertise en leveren vertrouwen aan hoogpresterende klanten over de hele wereld. Meer informatie op

Lees de originele release.

Extra lezen

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Aanbieders beoordelen? De nieuwe wereldwijde eDiscovery Services MarketScape van IDC

Bron: complexDiscovery

SPAC-aanval? Cellebrite gaat naar het worden van een publieke onderneming

According to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings,...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

eDiscovery Fusies, overnames en investeringen in Q1 2021

From Relativity and Reveal to Compliance (System One) and Veristar, the...

Cyber Risico en Beloning? Kroll verwerft Redscan

According to Redscan CEO, Mike Fenton, “Merging Redscan’s innovative culture and...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Thuis of weg? eDiscovery Collection Market Overwegingen voor afmetingen en prijzen

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor maart 2021

From data breach economics and vulnerabilities to private-equity investments and vendor...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor februari 2021

From litigation trends and legal tech investing to facial recognition and...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor januari 2021

From eDiscovery business confidence and operational metrics to merger and acquisition...

Vijf geweldige lezingen op eDiscovery voor december 2020

May the peace and joy of the holiday season be with...

Cobra Legal Solutions ontvangt investeringen van Blue Sage Capital

According to Eric Weiner, Partner at Blue Sage, “We are excited...

Corporatie Z? Zgoedgekeurde versies van het ZDiscovery Platform

According to the announcement, Monica Enand, Zapproved Founder and CEO, shared,...

Hoofd in de Wolken? CloudNine releases review updates

According to Tony Caputo, CEO of CloudNine, “CloudNine is 100% dedicated...

Allemaal voor één en één voor allen? Epiq lanceert Unified Digital Client Experience

According to the announcement, Epiq Access is available globally and provides...

Een Opwarming Optimisme? Voorjaar 2021 eDiscovery Bedrijfsvertrouwen Onderzoek

The eDiscovery Business Confidence Survey is a nonscientific quarterly survey designed...

Koud weer Catch? Onderzoek naar voorspellende coderingstechnologieën en protocollen — Resultaten voorjaar 2021

The Predictive Coding Technologies and Protocols Survey is a non-scientific semi-annual...

Kom je uit het bos? Achttien observaties over eDiscovery Bedrijfsvertrouwen in de winter van 2021

In the winter of 2021, 85.0% of eDiscovery Business Confidence Survey...

Problemen die van invloed zijn op de bedrijfsprestaties van eDiscovery: een overzicht

In the winter of 2021, 43.3% of respondents viewed budgetary constraints...