Veristar kondigt de lancering en ondersteuning van acquisitie aan

“Successful organizations are built on the strength of their people, and that is the foundation of Veristar,” says company founder, CEO and president Rick Avers. “Our team has unmatched experience handling sensitive information in litigations, investigations, regulatory requests and other complex data matters for clients in a wide array of industries. That expertise helps us to quickly understand client needs and case strategies, guiding us to identify the right approach and implement the most efficient solution.”

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag

Aankondiging van de pers

Veristar LLC lanceert als een Premier Provider van Data Discovery Services op de juridische markt

Het bedrijf kondigt ook de overname van datamanagement en managed review services van Nexem Legal aan, waardoor het team van experts uit de industrie op het gebied van gegevensverzameling, analyse, e-discovery hosting en documentbeoordeling onmiddellijk wordt uitgebreid.

Veristar LLC, een leverancier van deskundige forensische gegevensverzameling, elektronische ontdekking en uitgebreide document- en beheerde beoordelingsdiensten voor juridische afdelingen en advocatenkantoren, kondigt vandaag de lancering aan [1 november 2019]. Veristar brengt een dynamisch team van professionals uit de sector samen met meer dan 250 jaar ervaring onder zijn leiderschap, projectmanagers en gegevensverwerking- en beoordelingsteams, allemaal zeer bekwaam in het navigeren van complexe gegevenszaken.

Samen met de formele lancering van vandaag, kondigt Veristar ook aan dat het geselecteerde diensten heeft verworven, waaronder belangrijke bronnen en andere activa, van Nexem Legal, een van de meest gerespecteerde juridische dienstverleners tot wereldwijde merken, advocatenkantoren, staats- en federale agentschappen en academische wereld. Inbegrepen in de overname zijn Nexem Legal de volledige suite van datamanagement en managed review services, die de eerder verworven juridische diensten omvatten, waaronder Franklin Data, Scarab Consulting, VE Discovery en LIT Group. Voorwaarden van de transactie zijn niet openbaar.

Verschillende Veristar-leiders, waaronder oprichter van het bedrijf Rick Avers, samen met gewaardeerde consultants, projectmanagers en klantenserviceproviders maakten het meest recent deel uit van CertaTech Solutions, een bedrijf dat zich richt op interne juridische afdelingen en uitgebreide document- en managed review services. Velen waren eerder bij Clearwater Legal, overgenomen door CertaTech in 2018. Samen met hen zijn belangrijke leiders van het bedrijf voorheen bekend als Franklin Data Ventures Inc., onlangs onderdeel van Nexem Legal, die allemaal uitgebreide ervaring hebben met het ondersteunen van advocatenkantoren met een holistische benadering van verdedigbare gegevensverzameling en gestroomlijnde e-discovery diensten.

De aanpak van Veristar op het gebied van dienstverlening is gebaseerd op de kennis en vaardigheden die het team van experts gedurende tientallen jaren heeft aangescherpt om zowel corporate juridische afdelingen als hun externe adviseurs te ondersteunen. Die ervaring betekent ook dat ze erkennen wanneer een oplossing op maat nodig is. Daarom vertrouwen klanten Veristar voor creativiteit en flexibiliteit bij het afhandelen van hun meest complexe projecten.

„Succesvolle organisaties zijn gebaseerd op de kracht van hun mensen, en dat is de basis van Veristar”, zegt oprichter, CEO en president Rick Avers. „Ons team heeft ongeëvenaarde ervaring met het omgaan met gevoelige informatie in geschillen, onderzoeken, regelgevingsverzoeken en andere complexe datazaken voor klanten in een breed scala van sectoren. Die expertise helpt ons om snel inzicht te krijgen in de behoeften van klanten en casestrategieën, waardoor we de juiste aanpak kunnen bepalen en de meest efficiënte oplossing kunnen implementeren.”

Veristar Vice President van Review Joe Kearney werkte eerder samen met Avers en deelt zijn opwinding over het bouwen van een nieuw bedrijf samen. „Naast het gebruik van geavanceerde technologie en bewezen best practices, stelt Veristar een uitzonderlijk getalenteerd team van professionals samen om een ongekend niveau van consultatie en service te leveren dat klanten waarderen en vertrouwen.”

Veristar is gevestigd in Chicago en heeft productie- en reviewfaciliteiten in New York en Washington, D.C., met verkoop- en projectmanagementteams in grote steden in de VS.

Over Veristar LLC

Veristar is opgericht in 2019 en brengt een team van professionals met meer dan 250 jaar ervaring in het verwerken van gevoelige informatie voor geschillen, onderzoeken, fusies en overnames, regelgeving en andere zaken met betrekking tot complexe datasets. De combinatie van hun ongeëvenaarde expertise met toonaangevende technologie, biedt het bedrijf forensische gegevensverzameling, elektronische ontdekking en uitgebreide document en managed review services aan corporate juridische afdelingen en advocatenkantoren in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.veristar.tech.

Lees de volledige persmededeling op Veristar LLC lanceert als een Premier Provider van Data Discovery Services to Legal Market

Aanvullend lezen

Investeringen in eDiscovery (een lopende lijst)

Een verkorte blik op het bedrijf van eDiscovery: fusies, overnames en investeringen

Bron: ComplexDiscovery