Met een complete bedrijfscombinatie begint Cellebrite met handelen op NASDAQ

According to to Adam Clammer, Chief Executive Officer of TWC Tech Holdings, “Cellebrite’s technology enables its customers to protect the public and safeguard assets with efficiency and transparency. We believe Cellebrite is well-positioned to capture the opportunities ahead and increase its share of the large and growing Digital Intelligence market as it transitions to the public markets.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redacteur: ComplexDiscovery markeert van tijd tot tijd openbaar beschikbare of privé aankondigingen, contentupdates en onderzoek van leveranciers van cyber, data en juridische detectie, onderzoeksorganisaties en leden van de ComplexDiscovery community. Hoewel ComplexDiscovery deze informatie regelmatig benadrukt, neemt het geen verantwoordelijkheid op zich voor beweringen van inhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op om aanbevelingen te doen voor overweging en opname in de cyber-, data- en juridische ontdekkingsgerichte service-, product- of onderzoeksaankondigingen van ComplexDiscovery.

Persaankondiging

Cellebrite voltooit bedrijfscombinatie met TWC Tech Holdings II Corp., het bedrijf zal beginnen met handelen op Nasdaq onder symbool „CLBT”

Cellebrite's toonaangevende oplossingen voor digitale intelligentie ondersteunen's werelds beste openbare veiligheidsagentschappen en -ondernemingen bij rechtmatig gesanctioneerde criminele en civiele onderzoeken over de hele wereld

SAN FRANCISCO, CA en PETAH TIKVA, ISRAËL, 30 augustus 2021—Cellebrite DI Ltd. („Cellebrite”), wereldleider in Digital Intelligence-oplossingen voor de publieke en private sector, en TWC Tech Holdings II Corp. („TWC Tech Holdings”) (Nasdaq: TWC), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden, kondigde vandaag de voltooiing van hun eerder aangekondigde bedrijfscombinatie. Het gecombineerde bedrijf behoudt de naam Cellebrite DI Ltd. en zijn gewone aandelen en warrants zullen op 31 augustus 2021 beginnen te handelen op Nasdaq, onder de ticker symbolen „CLBT” en „CLBTW” respectievelijk. De transactie werd goedgekeurd tijdens een speciale bijeenkomst van aandeelhouders van TWC Tech Holdings op 27 augustus 2021.

Yossi Carmil, Chief Executive Officer van Cellebrite, merkte op: „We hebben een belangrijke mijlpaal bereikt die onze strategie bevordert om waarde te creëren voor de levenscyclus van het onderzoek. We krijgen energie door de aanzienlijke mogelijkheden om voort te bouwen op onze toonaangevende positie, onze capaciteiten uit te breiden en waardevolle oplossingen te blijven leveren aan ons brede en groeiende klantenbestand. Ik wil True Wind Capital bedanken voor hun steun en partnerschap tijdens dit proces. Als beursgenoteerd bedrijf zijn we van mening dat we goed gepositioneerd zijn om te helpen een veiligere wereld te creëren met onze Digital Intelligence-oplossingen, door het ethisch gebruik van onze oplossingen, en om duurzame waarde te leveren voor al onze stakeholders.”

Adam Clammer, Chief Executive Officer van TWC Tech Holdings: „De technologie van Cellebrite stelt haar klanten in staat om het publiek te beschermen en activa efficiënt en transparant te beschermen. Wij geloven dat Cellebrite goed gepositioneerd is om de kansen te benutten en zijn aandeel in de grote en groeiende Digital Intelligence-markt te vergroten terwijl deze overgaat naar de openbare markten.”

Transactie-overzicht

De transactie genereerde ongeveer $370 miljoen aan brutoopbrengsten uit de in vertrouwen gehouden contanten na aflossingen van de aandeelhouders van TWC Tech Holdings en de private investering in public equity (PIPE) voor de aankoop van aandelen van bestaande aandeelhouders van Cellebrite die voornamelijk afkomstig zijn van vroege investeerders in de bedrijf. Toonaangevende institutionele investeerders, waaronder Light Street Capital en Makena Capital, en strategische investeerder Axon Enterprise, Inc., namen deel aan de PIPE, waarvan details werden bekendgemaakt in het persbericht van Cellebrite op 8 april 2021.

Het senior managementteam van Cellebrite zal het bedrijf blijven leiden, onder leiding van Yossi Carmil, Chief Executive Officer. De raad van bestuur van Cellebrite bestaat uit Haim Shani (voorzitter), Ryusuke Utsumi, Yonatan Domnitz, Elly Keinan en Yossi Carmil. Na afloop van de transactie verwelkomde de Raad nieuwe directeuren Adam Clammer, Dafna Gruber, William Heldfond en Nadine Baudot-Trajtenberg.

Adviseurs

J.P. Morgan Securities LLC was financieel adviseur van Cellebrite, en White and Case LLP en Meitar Law Offices dienden als juridisch adviseur van Cellebrite. Cowen and Company, LLC en Needham and Company, LLC dienden als niet-exclusieve adviseurs voor hoofdkapitaalmarkten voor Cellebrite.

BofA Securities en J.P. Morgan Securities LLC traden op als plaatsingsagenten voor Cellebrite en TWC Tech Holdings. BofA Securities, J.P. Morgan Securities LLC en William Blair and Co. dienden als co-lead capital markets adviseurs bij TWC Tech Holdings. Simpson Thacher en Bartlett LLP en Herzog, Fox en Ne'eman traden op als juridisch adviseur van TWC Tech Holdings.

Shearman en Sterling LLP traden op als juridisch adviseur van de plaatsingsagenten.

Over Cellebrite

De missie van Cellebrite is om haar klanten in staat te stellen levens te beschermen en te redden, gerechtigheid te versnellen en privacy te behouden in gemeenschappen over de hele wereld. Cellebrite is de wereldleider in Digital Intelligence-oplossingen voor de publieke en private sector, waardoor organisaties de complexiteit van wettelijk gesanctioneerde digitale onderzoeken onder de knie kunnen krijgen door intelligentieprocessen te stroomlijnen. Het Digital Intelligence-platform en de oplossingen van Cellebrite worden vertrouwd door duizenden toonaangevende bureaus en bedrijven in meer dan 140 landen en transformeren de manier waarop klanten gegevens verzamelen, beoordelen, analyseren en beheren in wettelijk gesanctioneerde onderzoeken. Bezoek ons voor meer informatie op www.cellebrite.com en

Over TWC Tech Holdings

TWC Tech Holdings is een blanco cheque bedrijf dat is opgericht met het oog op het uitvoeren van een fusie, kapitaalbeurs, acquisitie van activa, aandelenaankoop, reorganisatie of vergelijkbare bedrijfscombinatie. TWC Tech Holdings heeft in september 2020 $600 miljoen opgehaald in zijn eerste openbare aanbod.

Over True Wind Capital

True Wind Capital is een in San Francisco gevestigd private equity-bedrijf dat zich richt op investeringen in toonaangevende technologiebedrijven. True Wind heeft een breed investeringsmandaat, met diepgaande expertise op het gebied van software, technische services en hardware.

Lees de originele release.

Extra lezing

Een mashup voor marktgrootte van eDiscovery: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

Cyber Discovery definiëren? Een definitie en raamwerk

Bron: ComplexDiscovery

Uit Rusland (en China) met liefde? Jaarlijkse beoordeling van het Britse National Cyber Security Centre

According to the NCSC Annual Review, China remained a highly sophisticated...

Nieuwe Playbooks voor cybersecurity voor incidenten en kwetsbaarheden van de federale overheid

According to Matt Hartman, Deputy Executive Assistant Director for Cybersecurity, "The...

Een golf van cybercriminaliteit? Het jaarlijkse ENISA Threat Landscape Report — 9e editie

According to EU Agency for Cybersecurity Executive Director Juhan Lepassaar, “Given...

Gezien Zero Trust? Cyber Events Report van de NAVO CCDOE van november 2021

Computer security professionals love to say that there is no such...

Een sterke landingsbaan? KLDiscovery Files voor eerste openbare aanbieding

On Tuesday, November 23, 2021, KLDiscovery took a strong step toward...

Modus beveiligt werkkapitaalfaciliteit van J.P. Morgan

According to Steven Horan, Chairman, and CEO of Modus, “Having the...

Gedreven en innovatieve samenvoeging

According to the announcement, Silver Oak Services Partners, a private equity...

Smarsh verwerft digitale veilige productlijn van Micro Focus

According to Smarsh CEO Brian Cramer, “Solving the sophisticated archiving, compliance...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2021-2026 Wereldwijd overzicht van software en services

From market retraction in 2020 to resurgence in 2021, the worldwide...

A New Era in eDiscovery? Framing Market Growth Through the Lens of Six Eras

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

Een eDiscovery Market Size Mashup: 2020-2025 Wereldwijd overzicht van software en services

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

De basislijn resetten? EDiscovery Marktgrootte aanpassingen voor 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Vijf geweldige leest over cyber, data en juridische ontdekking voor november 2021

From worldwide eDiscovery market sizing and discovery intelligence to cybersecurity playbooks...

Vijf geweldige leest over Cyber, Data en Legal Discovery voor oktober 2021

From artificial intelligence and predictive coding to eDiscovery business confidence and...

Vijf geweldige lezingen over Cyber, Data en Legal Discovery voor september 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Vijf geweldige lezingen over cyber, data en juridische ontdekking voor augustus 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Kalm voor de storm? Achttien waarnemingen over het vertrouwen van eDiscovery in het najaar van 2021

In the fall of 2021, 71.2% of survey respondents felt that...

Hulp gezocht? Problemen die van invloed zijn op de prestaties van eDiscovery: een overzicht van herfst 2021

In the fall of 2021, 27.4% of respondents viewed lack of...

Oogsttijd? eDiscovery Operationele Metrics in het najaar van 2021

In the fall of 2021, 67 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Ongewoon heet? Najaar 2021 eDiscovery Resultaten van onderzoek naar bedrijfsvertrouwen

Since January 2016, 2,595 individual responses to twenty-four quarterly eDiscovery Business...