TransPerfect ja Semantix yhdistäminen

According to TransPerfect President and CEO Phil Shawe, “We have competed against Semantix in the Nordics for more than 15 years and have admired their leadership position and strong reputation. It is exciting to have them as part of our rapidly growing global team and to work together to achieve great things for our customers. We welcome everyone at Semantix to the TransPerfect family, which will be a homecoming for some staff members who have worked with TransPerfect in the past.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla tai yksityisesti ostettavissa olevia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta kyber-, data-ja laillisten etsintäpalvelujen tarjoajilta, tutkimusorganisaatioilta ja ComplexDiscovery-yhteisön jäseniltä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn kyber-, data-ja oikeudellisten löytökeskeisten palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

TransPerfect ja Semantix sulautuminen yhdistää kaksi markkinajohtajaa

TransPerfect, maailman suurin globaalin liiketoiminnan kieli- ja teknologiaratkaisujen toimittaja, ilmoitti tänään yhdistävänsä toimintansa Nordicsin suurimman käännös- ja tulkkauspalvelujen tarjoajan Semantixin kanssa hankkimalla konsernin emoyksikön Semantix Internationalin Ryhmä AB. Kaupan taloudellisia ehtoja ei julkistettu.

Semantixilla on pitkä historia kieliteollisuudessa ja hän on suorittanut lukuisia hankintoja Pohjoismaiden, jotka ovat vieneet sen alueen suurimmaksi kieliratkaisuorganisaatioksi tuloilla. Semantix toimii divisioonana TransPerfect -yritysperheen sisällä, ja sen nykyinen johtoryhmä johtaa edelleen.

TransPerfect toimitusjohtaja Phil Shawe totesi: ”Olemme kilpailleet Semantixia vastaan Pohjoismaisilla yli 15 vuotta ja ihailleet heidän johtoasemaansa ja vahvaa mainettaan. On jännittävää saada heidät osaksi nopeasti kasvavaa maailmanlaajuista tiimiämme ja työskennellä yhdessä saavuttaaksemme asiakkaillemme suuria asioita. Toivotamme kaikki tervetulleiksi Semantixissa TransPerfectin perheeseen, joka on kotiinpaluu joillekin työntekijöille, jotka ovat työskennelleet TransPerfectin kanssa aiemmin.”

Yhdistetty yritys ylpeilee käännösteollisuuden suurin maailmanlaajuinen jalanjälki, monipuolisin asiakaskunta, ja henkilöstömäärä on yli 7 500ammattilaista ympäri maailmaa. TransPerfectin M ja A -strategian mukaisesti TransPerfect—Semantix-yritys keskittyy kasvattamaan molempia yrityksiä jakamalla asiantuntemusta ja resursseja palvelemaan paremmin asiakkaita.

Semantixin toimitusjohtaja Patrik Attemark kommentoi: ”Nähtyään TransPerfectin jäljet kaukaa, oli virkistävää oppia ahkeruuden aikana, että johtoryhmämme olivat jo niin samanhenkisiä lähestymisessään liiketoimintaan. Yhdistäminen TransPerfectin kanssa on osoitus Semantixin muuttamisen onnistuneesta toteuttamisesta johtavaksi kieliteknologiayritykseksi monikielisille palveluille. Vaikka Semantix on Pohjoisvaltioiden markkinajohtaja, mielestämme TransPerfectin globaalin läsnäolon, laajamittaisten resurssien ja markkinoiden johtavan teknologiatarjonnan ansiosta voimme paremmin palvella asiakkaitamme globaalissa mittakaavassa.”

Language Solutions CBO Britta Aagaard, joka liittyi Semantix vuonna 2017 hankkimalla hänen yrityksensä, TextMinded, lisäsi, ”Minun neljä vuotta Semantix, olemme tehneet se kohta hyväksyä filosofia ammatillisen lokalisointi hallinta, asiakaskeskittyminen, ja teknologian innovaatiot, jotka ovat hyvin linjassa TransPerfectin lähestymistavalla. En keksi yhtään parempaa kumppania, jonka kanssa kirjoittaisin Semantixin historian seuraavan luvun, ja olen innoissani siitä, että voimme nyt tarjota laadukkaita palveluja globaaleille asiakkaillemme.”

TransPerfect neuvoi paljon CDX Advisors ja asianajotoimistot Baker Botts ja Vinge. Semantixin enemmistöosakasta Segulah Fund V:tä edustivat William Blair International ja Kanter Advokatbyrå.

Tietoa henkilöstä Semantix

Semantix on Pohjoismaisissa johtava kielipalveluyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman monikielisiä käännös- ja tulkkauspalveluja. Olemme tehneet yhteistyötä asiakkaidemme kanssa yli 50 vuotta, jotta he loistavat millä tahansa kielellä. Semantixilla on 320 työntekijää ja tuhansien kieliasiantuntijoiden verkosto ympäri maailmaa. Semantix toimii ISO 9001, 17100, 27001 ja 14001 -standardien mukaisten sertifioitujen laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa, ja sen lisätoimintoja on Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Espanjassa ja Kroatiassa. www.semantix.com

Tietoja TransPerfect

TransPerfect on maailman suurin kieli- ja teknologiaratkaisujen toimittaja globaalille liiketoiminnalle. TransPerfect tarjoaa yli 100 kaupungin toimipisteistä kuudessa maanosassa täyden valikoiman palveluita 170+ kielellä asiakkaille ympäri maailmaa. Yli 5 000 globaalia organisaatiota käyttää TransPerfectin GlobalLink® -teknologiaa monikielisen sisällön hallinnan yksinkertaistamiseksi. Vertaansa vailla oleva sitoutuminen laatuun ja asiakaspalveluun, TransPerfect on täysin ISO 9001 ja ISO 17100 -sertifioitu. TransPerfectilla on maailmanlaajuinen pääkonttori New Yorkissa. Alueelliset päämajat sijaitsevat Lontoossa ja Hongkongissa Lisätietoja, käy sivuillamme osoitteessa www.transperfect.com.

Tietoa henkilöstä Segulah

Segulah, jonka tehtäväkannanotossa lukee ”Investoimme modernin yhteiskunnan selkärankaan”, on pääomasijoitusyritys, joka keskittyy keskittäviin markkinaostoihin Pohjoismaissa. Sijoitamme ainoastaan kolmeen vertikaaliin — B2B-palveluihin, kevyeen valmistukseen sekä IT-ja teknologiapalveluihin — alueille, joilla tiimin jäsenillä on pitkäaikainen ja todistettu saavutus. Mahdollisuuksia kohdennetaan markkinoilla, jotka hyötyvät makrotrendeistä, joiden tiimi on todennut olevan erityisen merkityksellisiä Pohjoismaiden kannalta. Näihin kuuluvat investoinnit älykkääseen kaupungistumiseen ja infrastruktuurin uudistamiseen, teollisuuden nykyaikaistamisen ja automatisoinnin lisääminen sekä tuotannon ja palvelujen toimittamisen tehokkuus digitalisaation avulla. Liiketoimintamallimme perustuu aktiiviseen omistukseen, jossa lisäämme pääomaa, teollista osaamista ja strategista keskittymistä. Segulah Advisor AB on Segulah IV, Segulah V ja Segulah VI -rahastojen yksinomainen sijoitusneuvonantaja.

Lue alkuperäinen julkaisu.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Kyberlöydön määritteleminen? Määritelmä ja kehys

Lähde: Complex Discover

Yhteinen kyberturvallisuusneuvonta CISA, FBI ja NSA BlackMatter Ransomware

This Joint Cybersecurity Advisory from the CISA, FBI, and NSA provides...

Pitämällä salaisuuksia? Kiristysohjelmien suuntaukset pankkisalaisuuslain tiedoissa tammikuun 2021 ja kesäkuun 2021 välisenä aikana

According to a recently published report, the U.S. Treasury's Financial Crimes...

Maantieteellinen kuvaus: Ransomware-hyökkäykset Yhdysvalloissa vuoden 2018 ja tämän päivän välisenä aikana

Published by Comparitech, a pro-consumer website providing information, tools, reviews, and...

Suositukset ohjelmistoheikkouksien riskin vähentämiseksi: NIST Secure Software Development Framework

This draft document from NIST on a proposed secure software development...

Consilio täydentää Adeccon erityisneuvonantajan oikeudellisten konsultointi- ja eDiscovery-liiketoimintayksiköiden hankintaa

According to Andy Macdonald, CEO of Consilio, “Consilio’s acquisition of D4...

Cellebrite hankkimaan digitaalisia vihjeitä

According to Cellebrite CEO Yossi Carmil, “We are pleased to announce...

iConect hankkii Ayfie Inspector tekoälyn koodebaasin

According to Ian Campbell, CEO of iCONECT, “Direct access to the...

eDiscovery Fuusiot, yritysostot ja sijoitukset Q3 2021

From Ipro and Disco to Nuix and Lighthouse, the following findings,...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Satoaika? eDiscoveryn operatiiviset mittarit syksyllä 2021

In the fall of 2021, 67 eDiscovery Business Confidence Survey participants...

Seasonably Hot? Fall 2021 eDiscovery Business Luottamuskyselyn tulokset

Since January 2016, 2,595 individual responses to twenty-four quarterly eDiscovery Business...

Lisää Keepersia? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — Fall 2021 tulokset

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...