Sun. Sep 25th, 2022
  en flag
  nl flag
  et flag
  fi flag
  fr flag
  de flag
  he flag
  ja flag
  lv flag
  pl flag
  pt flag
  es flag
  uk flag

  Toimittajan huomautus: Yksi tarkimmista ja yksityiskohtaisimmista lähteistä Ukrainan kriisin jatkuville päivityksille on Ukrainan konfliktipäivitys sodantutkimuksen instituutilta. Institute for the Study of War (ISW) on 501 (c) (3) organisaatio ja tuottaa tiukasti puolueetonta, ei-ideologista, faktoihin perustuvaa tutkimusta. ISW pyrkii edistämään tietoista ymmärrystä sodasta ja sotilaallisista asioista kattavan avulla, riippumaton, ja saatavilla olevan avoimen lähdekoodin tutkimus ja analyysi. ISW: n tutkimus on asetettu suuren yleisön saataville, sotilaalliset ammattilaiset, päättäjät, ja median jäsenet. Tarjotaan päivittäinen synteesi tärkeimmistä tapahtumista, jotka liittyvät Venäjän aggressioon Ukrainaa vastaan, ISW-päivitykset voivat hyötyä kyberturvallisuudesta, tiedonhallinta, ja oikeudellisten löytöjen ammattilaiset, kun he seuraavat liiketoimintaa, tietotekniikka, ja oikeudelliset suuntaukset ja liikeradat, joihin vaikuttaa ja johtuvat nykyinen Ukrainan konflikti.

  Arviointi ja karttat*

  Ukrainan konfliktien arvioinnit - yleiskatsaus karttoihin

  Institute for the Study of War (ISW), Venäjä Team

  Kriittisten uhkien projekti (CTP), American Enterprise Institute

  Yleisen arvioinnin taustatiedot

  ISW julkaisee järjestelmällisesti Venäjän kampanja-arvioita, jotka sisältävät karttoja, joissa korostetaan Ukrainan arvioitua maaston hallintaa ja Venäjän tärkeimpiä ohjausakseleita.

  Nämä kartat lisäävät päivittäin synteettisiä tuotteita, jotka kattavat tärkeimmät tapahtumat, jotka liittyvät Venäjän uudistettuun aggressioon Ukrainaa vastaan.

  Venäjän loukkaavan kampanjan arvioinnit

  3. heinäkuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, George Barros, Grace Mappes, ja Frederick W. Kagan

  Keskeinen kehitys

  Venäjän joukot ovat todennäköisesti varmistaneet Luhanskin alueen rajan, vaikka Ukrainan vastarinnan taskut voivat jäädä Lysychanskissa ja sen ympäristössä.

  Keskeiset takeaways:

  Venäjän joukot takavarikoivat jäljellä olevan alueen Lysytšanskin ja Luhanskin alueen hallinnollisten rajojen välillä heinäkuussa 3.

  Venäjän joukot aloittivat hyökkäykset Bakhmutista koilliseen ja Slovjanskin pohjoispuolella, mutta eivät saaneet uusia alueellisia voittoja.

  Venäjän joukot tekivät laajoja tykistöhyökkäyksiä eteläisen akselin länsiosassa, jotka todennäköisesti häiritsevät Ukrainan vastahyökkäyksiä.

  Kreml jatkoi edellytysten asettamista Venäjän mahdolliselle valtakirjavaltojen liittämiselle.

  Ukrainalaisten partisaanien ilmoitettiin suistuneen venäläisen panssaroidun junan, joka kuljetti ampumatarvikkeita Melitopolin lähellä heinäkuussa 2.

  Lue koko päivitys.

  2. heinäkuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Karolina Hird, Frederick W. kagan, ja George Barros

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan joukot suorittivat todennäköisesti tarkoituksellisen vetäytymisen Lysychanskista, mikä johti Venäjän takavarikointiin kaupungin heinäkuussa 2.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot saapuivat Lysychanskiin ja etenivät kaupungin sisällä heinäkuussa 2.

  Venäjän joukot suorittavat hyökkäysoperaatioita Lysytšanskista lounaaseen, jotka todennäköisesti työntävät länteen kohti Siverskia ja täydentävät koko Luhanskin alueen vangitsemista..

  Venäjän joukot jatkoivat epäonnistuneita maa-hyökkäyksiä Slovjanskin pohjoispuolella.

  Venäjän joukot tekivät rajoitettuja hyökkäyksiä Donetskin kaupungista lounaaseen, mutta eivät saaneet vahvistettuja voittoja.

  Ukrainan joukot aikovat todennäköisesti uhata Venäjän maadoituslinjoja (GLOCS) koko Harkovan alueella käyttämällä länsimaisia aseita.

  Ukrainan vastahyökkäykset ja puolueellinen toiminta pakottavat edelleen venäläisiä joukkoja priorisoimaan puolustusoperaatioita eteläisen akselin varrella.

  Välityspalvelimen johtajuus voi asettaa edellytyksiä Venäjän federaation suoralle liittämiselle valtakirjavaltojen toimesta.

  Lue koko päivitys.

  1. heinäkuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Karolina Hird, Frederick W. kagan, ja George Barros

  Keskeinen kehitys

  Kreml asettaa todennäköisesti edellytykset Venäjän talouden krypto-mobilisoinnille valmistellessaan pitkittynyttä sotaa Ukrainassa. Kreml ehdotti Venäjän asevoimien liittovaltion lakien muuttamista Venäjän valtion duumalle 30. kesäkuuta, joka ottaisi käyttöön ”erityistoimenpiteitä talouden alalla”, joka velvoittaa venäläiset yritykset (omistuksesta riippumatta) toimittamaan Venäjän erityisiä sotilaallisia ja terrorisminvastaisia operaatioita.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot jatkoivat ponnisteluja Lysychanskin saartamiseksi ja tekivät loukkaavia operaatioita kaupungin etelä- ja lounaaseen.

  Venäjän joukot eivät todennäköisesti ole vielä saavuttaneet T1302 Bakhmut-Lysychansk -moottoritietä kentällä, mutta kieltävät Ukrainan joukkojen käyttävän sitä jatkamalla tykistöä ja ilmaiskuja Ukrainan jäljellä oleviin asemiin tien varrella.

  Venäjän joukot keskittyivät ryhmittymään uudelleen ja parantamaan taktisia asemiaan Slovjanskin pohjoispuolella.

  Venäjän joukot eivät suorittaneet vahvistettuja maa-hyökkäyksiä Pohjois-Kharkivin alueella ja jatkoivat Ukrainan asemien tulittamista Kharkivin kaupungin pohjoispuolella.

  Venäjän joukot tekivät tykistö- ja ohjusiskuja eteläistä akselia pitkin.

  Venäjän viranomaiset jatkavat pyrkimyksiään laajentaa Ukrainassa taisteluun käytettävissä olevien rekrytoijien joukkoa.

  Lue koko päivitys.

  30. kesäkuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Kateryna Stepanenko, Frederick W. kagan, ja Grace Mappes

  Keskeinen kehitys

  Venäjän joukot vetäytyivät Käärmesaarelta kesäkuussa 30 Ukrainan ohjus- ja tykistökampanjan jälkeen. Venäjän puolustusministeriö kehräsi vetäytymistä ”hyvän tahdon askeleena.

  Keskeiset takeaways

  Venäläiset joukot tekivät rajoitettuja voittoja Lysychanskin öljynjalostamossa ja Lysychanskin ympäristössä.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Bakhmutin etelä- ja itäpuolella sekä Slovjanskin pohjoispuolella.

  Venäjän joukot jatkoivat pyrkimyksiä saada takaisin hallintaansa Kharkivin kaupungin pohjoispuolella sijaitsevissa siirtokunnissa.

  Ukrainan vastahyökkäykset pakottavat edelleen venäläisiä joukkoja eteläisellä akselilla priorisoimaan puolustusoperaatioita.

  Venäjän miehitysviranomaiset ryhtyivät toimenpiteisiin varmistaakseen miehitettyjen alueiden taloudellisen ja taloudellisen yhdentymisen Venäjän järjestelmään.

  Lue koko päivitys.

  29. kesäkuuta 2022

  Kirjailija: Karolina Hird, Frederick W. kagan, George Barros, ja Grace Mappes

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan vastarintaliikekeskus ilmoitti 28. kesäkuuta, että Kreml asettaa ehtoja Khersonin ja Zaporižžian alueiden yhdistämiselle Venäjän federaatioon vuotta 1917 edeltäneen ”Tavriia Gubernian” mallin mukaisesti.

  Keskeiset takeaways

  Ukrainalaislähteet kertoivat, että Venäjän viranomaiset saattavat valmistella Etelä-Ukrainan alueiden liittämistä ”Tavriia Guberniaksi” ja että Venäjän viranomaiset asettavat ehtoja liittämiselle valmistelemalla kansanäänestyksiä miehitetyillä alueilla.

  Venäjän joukot saattavat suunnitella false flag -provokaatiota Zaporizhzhian ydinvoimalassa.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita Lysychanskissa ja sen ympäristössä.

  Venäjän joukot tekivät marginaalisia voittoja Bakhmutista itään E40-moottoritietä pitkin ja voivat pyrkiä valmistautumaan suoraan hyökkäykseen Bakhmutilla.

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioita edetäkseen Slovjanskissa luoteesta lähellä Kharkiv-Donetskin alueen rajaa.

  Venäjän joukot jatkavat hyökkäysoperaatioita Kharkivin kaupungin pohjoispuolella, mikä osoittaa, että Kremlillä on Donbasin ulkopuolella alueellisia tavoitteita, jotka jatkavat työvoiman ja laitteiden houkuttelemista, mahdollisesti loukkaavan voiman kustannuksella kriittisemmillä etenemisakseleilla.

  Venäjän joukot jatkoivat puolustavan läsnäolonsa vahvistamista eteläisen akselin varrella.

  Lue koko päivitys.

  28. kesäkuuta 2022

  Kirjailija: Kateryna Stepanenko, Frederick W. kagan, George Barros, Mason Clark, ja Grace Mappes

  Keskeinen kehitys

  Ukrainan joukot suorittavat todennäköisesti taisteluvetoa, johon voi sisältyä vetäytyminen Lysychanskista ja Luhanskin alueelta lähitulevaisuudessa ja jonka tarkoituksena on todennäköisesti pakottaa Venäjän hyökkäys huipentumaan ennenaikaisesti.

  Keskeiset takeaways

  Venäjän joukot jatkoivat hyökkäysoperaatioiden käynnistämistä Lysytšanskin eteläpuolella ja lounaaseen. Luhanskin kansantasavallan (LNR) virkamiehet väittivät Ukrainan joukkojen alkaneen vetäytyä kaupungista, mutta ISW ei voi vahvistaa väitteitä.

  Venäjän joukot käynnistivät epäonnistuneet hyökkäysoperaatiot Slovjanskin pohjoispuolella ja tekivät pilaantuneita hyökkäyksiä Izyumin länsipuolella sijaitseviin siirtokuntiin, todennäköisesti häiritsee Ukrainan vastahyökkäyksiä.

  Venäjän joukot eivät edenneet Kharkiv City-Belgorod-moottoritietä pitkin ja jatkoivat toimenpiteitä estääkseen Ukrainan etenemistä kohti kansainvälistä rajaa tai Izyumia.

  Ukrainan joukot jatkoivat vastahyökkäysten käynnistämistä Kherson Citystä pohjoiseen ja ilmoitettiin vapauttaneen kaksi siirtokuntaa.

  Venäjän joukot jatkoivat sotatarvikkeiden ja henkilöstön siirtämistä Melitopolin itäpuolella.

  Venäjän miehitysviranomaiset jatkavat epäonnistuneita pyrkimyksiä ottaa käyttöön ruplan palkkamaksut ja asettaa ehtoja vaalilukujen lisäämiselle tulevassa kansanäänestyksessä.

  Lue koko päivitys.

  Emme raportoi yksityiskohtaisesti Venäjän sotarikoksista, koska nuo toimet ovat hyvin katettuja länsimaisessa mediassa eivätkä suoraan vaikuta arvioimiin ja ennustamiin sotatoimiin. Jatkamme näiden rikollisten toimien vaikutusten arviointia ja raportoimista Ukrainan armeijaan ja väestöön sekä erityisesti taisteluihin Ukrainan kaupunkialueilla. Tuomitsemme täysin nämä Venäjän aseellisen konfliktin, Geneven yleissopimusten ja ihmiskunnan rikkomukset, vaikka emme kuvaile niitä näissä mietinnöissä.

  Karttojen kronologia kesäkuusta 28 - heinäkuu 3 2022 - Hiiren osoita vierittämistä

  Ukrainan konflikti Kartat - 062822-070322

  Katso Institute for the Study of War Interactive Kartta Venäjän hyökkäyksestä

  Lue uusimmat Ukrainan konfliktin päivitykset Institute for the Study of War

  * Jaettu suoralla nimenomaisella luvalla Institute for the Study of War (ISW).

  Tietoja sodantutkimusmenetelmien tutkimuslaitoksesta

  ISW: n tutkimusmetodologia perustuu sekä ensisijaisiin että toissijaisiin lähteisiin, antaa tutkijoille mahdollisuuden kehittää kattava käsitys tilanteesta kentällä. Sotilaallisen ja poliittisen kehityksen analysoimiseksi tietyllä alueella, ISW: n tutkimusanalyytikoiden on ymmärrettävä täysin vihollisen ja ystävällisten voimien järjestelmät. Heidän on myös ymmärrettävä väestön väestötiedot, fyysinen maasto, politiikka, ja alueen historia. Tämä luo analyyttisen perustan tietyn kehityksen syiden ymmärtämiseen ja niiden määritettyjen tutkimustavoitteiden täyttämiseen. ISW-analyytikot viettävät aikaa myös Irakin kaltaisissa paikoissa, Afganistan, ja muualla saadakseen paremman käsityksen turvallisuudesta ja poliittisesta tilanteesta ja arvioidakseen nykyisten strategioiden ja politiikkojen täytäntöönpanoa. Tutkijamme kokoavat tietoja ja analysoivat trendejä, tuottaa rakeisen analyysin tutkimusalueiden kehityksestä, tuottaa tarkan, korkean resoluution, ajankohtainen, ja perusteellinen kuva tilanteesta. ISW: n tutkimusmenetelmä takaa sen menestyksen ja sitoutumisen parantamaan kansakunnan kykyä suorittaa sotilasoperaatioita, saavuttaa strategiset tavoitteet, ja vastata uusiin ongelmiin, jotka saattavat edellyttää amerikkalaisen sotilaallisen voiman käyttöä.

  Tietoja sodan tutkimuksen instituutista

  Sodantutkimuksen instituutti edistää tietoista ymmärrystä sotilaallisista asioista luotettavan tutkimuksen avulla, luotettava analyysi, ja innovatiivinen koulutus. Olemme sitoutuneet parantamaan maan kykyä toteuttaa sotilasoperaatioita ja vastata uusiin uhkiin Yhdysvaltain strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. ISW on puolueeton, voittoa tavoittelematon, julkisen politiikan tutkimusorganisaatio.

  Lisätietoja, osallistua, ja osallistua tänään.

  Lisä lukeminen

  [Vuosipäivitys] Kansainvälinen kyberoikeus käytännössä: Interaktiivinen työkalupakki

  Tietojen suurlähetystöt: Kansallisvaltioiden suvereniteetti, turvallisuus ja jatkuvuus

  Lähde: CompleDiscovery

  Eteenpäin nojaten? Yleissopimuksen 2023-2025 strateginen suunnitelma

  The purpose of the CISA Strategic Plan is to communicate the...

  Jatkuva riskien parantaminen? Q3 Cyber Round-Up alkaen Cowbell Cyber

  According to Manu Singh, director of risk engineering at Cowbell, "Every...

  Kattava kyberetsintäresurssi? CSIAC:n kyberturvallisuuspolitiikan kaavio

  The Cyber Security and Information Systems Information Analysis Center (CSIAC) is...

  Nopeasti pyörivä verkkovakuutus? Q2 Cyber Round-Up Cowbell Cyber

  According to Isabelle Dumont, SVP of Marketing and Technology Partners at...

  Paljastava vastaus? Nuix vastaa ASX: n tietopyyntöön

  The following investor news update from Nuix shares a written response...

  Paljastavat raportit? Nuix Notes Lehdistön spekulaatio

  According to a September 9, 2022 market release from Nuix, the...

  Haystackid® hankkii Business Intelligence Associatesin

  According to HaystackID CEO Hal Brooks, “BIA is a leader in...

  Yksi suuri ohjelmisto- ja pilviliiketoiminta? OpenText hankkia Micro Focus

  According to OpenText CEO & CTO Mark J. Barrenechea, “We are...

  Liikkeellä? 2022 eDiscovery Market Kinetics: Viisi kiinnostavaa aluetta

  Recently ComplexDiscovery was provided an opportunity to share with the eDiscovery...

  Luottaen prosessiin? 2021 eDiscovery-käsittelytehtävä, kulutus- ja kustannustiedot

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Tarkastelun vuosi? 2021 eDiscovery Review -tehtävä, viettää ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  A 2021 Katso eDiscovery-kokoelma: Tehtävä, viettää, ja kustannustietopisteet

  Based on the complexity of cybersecurity, information governance, and legal discovery,...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö syyskuussa 2022

  From privacy legislation and special masters to acquisitions and investigations, the...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö elokuussa 2022

  From AI and Big Data challenges to intriguing financial and investment...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö heinäkuussa 2022

  From lurking business undercurrents to captivating deepfake developments, the July 2022...

  Viisi suurta lukua kyberistä, Tiedot, ja oikeudellinen löytö kesäkuussa 2022

  From eDiscovery ecosystem players and pricing to data breach investigations and...

  Viileämmät lämpötilat? Syksy 2022 eDiscovery Business Confidence Survey -tutkimuksen tulokset

  Since January 2016, 2,874 individual responses to twenty-eight quarterly eDiscovery Business...

  Kivutus tai taipuma? Kokonaiskatsaus kahdeksasta puolivuosittaisesta eDiscovery-hinnoittelukyselystä

  Initiated in the winter of 2019 and conducted eight times with...

  Muuttuvat virtaukset? 18 havaintoa eDiscovery-liiketoiminnan luottamuksesta kesällä 2022

  In the summer of 2022, 54.8% of survey respondents felt that...

  Haastavat vaihtoehdot? eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: kesän 2022 yleiskatsaus

  In the summer of 2022, 28.8% of respondents viewed increasing types...

  Ydinvoimavaihtoehdot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 17 - 21, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Joukkohaudat ja kidutuskammiot? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 12 - 16, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Juoksussa? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 7 - 11, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...

  Aineellinen hajoaminen? Ukrainan konfliktin arvioinnit Mapsissa (syyskuu 2 - 6, 2022)

  According to a recent update from the Institute for the Study...