A Research Roll-Up: Tien rapporten over het bedrijf van eDiscovery in 2019

As part of its coverage of the business of eDiscovery, ComplexDiscovery regularly reports on key business spheres of interest including business confidence, pricing, predictive coding technologies, market size, and investment activities. Provided for your reference are selected report descriptions and links to core reports published in 2019 by ComplexDiscovery relating to key eDiscovery business spheres of interest.

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Noot van de redacteur: ComplexDiscovery is een online publicatie die informatie en juridische inzichten en intelligentie belicht, variërend van origineel onderzoek tot geaggregeerd nieuws voor gebruik door bedrijven, informatietechnologie en juridische professionals. De doelgerichte publicatie is bedoeld om het collectieve begrip van lezers te vergroten met betrekking tot gegevens en juridische informatie en kwesties en om een objectieve bron te bieden voor het overwegen van trends, technologieën en diensten met betrekking tot elektronisch opgeslagen informatie. Een belangrijk gebied van dekking door ComplexDiscovery is het bedrijf van eDiscovery. Als onderdeel van de dekking van de activiteiten van eDiscovery rapporteert ComplexDiscovery regelmatig over belangrijke bedrijfsgebieden van belang, waaronder het vertrouwen van bedrijven, prijsstelling, voorspellende coderingstechnologieën, marktomvang en investeringsactiviteiten. Voor uw referentie zijn geselecteerde rapportbeschrijvingen en koppelingen naar kernrapporten gepubliceerd in 2019 door ComplexDiscovery met betrekking tot belangrijke bedrijfsgebieden van eDiscovery.

2019 Rapportage over het bedrijf van eDiscovery: Tien rapporten

Driemaandelijkse eDiscovery Business Confidence Survey: een niet-wetenschappelijke driemaandelijkse enquête die is ontworpen om inzicht te geven in het bedrijfsbetrouwbaarheidsniveau van personen die in het e-discovery ecosysteem werken. De enquête bestaat uit negen fundamentele meerkeuzevragen die gericht zijn op factoren die verband houden met de algemene bedrijfsvoering van eDiscovery, waaronder sentiment voor omzet, winst en uitdagingen. Daarnaast bevat de enquête drie optionele vragen die gericht zijn op de bedrijfsoperationele statistieken van dagen uitstaande verkoop (DSO), maandelijkse recurring revenue (MRR) en inkomstenverdeling over klantenbases.

Prachtig slapend? Resultaten van eDiscovery Bedrijfsvertrouwen - Winter 2020

De Kleuren van Vertrouwen? Resultaten van eDiscovery Business Confidence Survey - Herf

Een ongewoon warme zomer? Resultaten van eDiscovery Business Confidence Survey - Zomer

Is Business Blooming? Resultaten van eDiscovery Business Confidence Survey - Voorjaar

Halfjaarlijkse eDiscovery Pricing Survey: een niet-wetenschappelijke en niet-uitgebreide enquête die is ontworpen om algemeen inzicht te bieden in de prijzen van eDiscovery, zoals gedeeld door personen die in het e-discovery ecosysteem werken.

De kosten van zakendoen: Resultaten van eDiscovery Pricing Survey Winter 2020

Wat is de toegangsprijs? Resultaten eDiscovery Prijzen Zomer 2019

Halfjaarlijkse voorspellende coderingstechnologieën en protocollen Survey: een niet-wetenschappelijk onderzoek dat is ontworpen om een algemeen inzicht te verschaffen in het gebruik van voorspellende coderingstechnologieën, protocollen en workflows door professionals op het gebied van gegevensdetectie en juridische ontdekking binnen het eDiscovery ecosysteem.

Van platforms tot workflows: Voorspellende Coding Technologies en Protocollen Survey - Resultaten najaar 2019

Actief leren? Voorspellende coderingstechnologieën en protocollen enquête - Resultaten voorjaar 2019

Jaarlijkse eDiscovery Market Size Mashup: een aggregatie van gepubliceerde gegevens uit de industrie van onderzoeksbedrijven, commentatoren van de industrie en e-discovery providers, gemodelleerd en gepresenteerd om de omvang van de eDiscovery en de dienstenmarkt en groeiprognoses te benadrukken.

Een eDiscovery Marktgrootte Mashup: 2019-2024 wereldwijd overzicht van software en services

Jaarlijkse eDiscovery Fusies, Overnames en Investeringen Overzicht: een samenvoeging van de openbaar gerapporteerde fusies, overnames en beleggingen, gevolgd en gepubliceerd om de gebeurtenissen en pulspercentages van deze gebeurtenissen in het eDiscovery ecosysteem te presenteren.

eDiscovery Fusies, Overnames en Investeringen in 2019

ComplexDiscovery is dankbaar voor alle juridische, zakelijke, beveiligings- en informatietechnologieprofessionals die hebben bijgedragen aan en hebben deelgenomen aan onze onderzoeksinspanningen in 2019.

Aanvullend onderzoek

Naast deze rapporten heeft ComplexDiscovery ook een uitgebreide lijst van rapportuittreksels en toelichtingen voor tijdsbestekken voor 2019. Deze rapporten, uittreksels en uitleg zijn te vinden in de secties investeringen, marktomstandigheden en enquêtes van de ComplexDiscovery blog.

Investeringen

Marktgrootte

Enquêtes

Aanvullend lezen

2018 Research Roll-Up: elf belangrijke rapporten over het bedrijf van eDiscovery

Vier gebieden van eDiscovery? Eén benadering voor het inlijsten van marktgroei

Bron: ComplexDiscovery