IPRO hankkii ZyLabin

According to ZyLAB CEO, Dennis van der Veeke, “Founded in 1983, ZyLAB’s software has been battled-tested in some of the largest corporate fraud investigations and government inquiries and was deployed during the historic international war crime tribunals. ZyLAB has been working on large-scale Data Science in eDiscovery, especially with the contributions of Professor Johannes (Jan) Scholtes, who has been involved with the company since 1988. We chose IPRO, after considering all major players on the market, because of its commitment to innovation, security, and customer success.”

en flag
nl flag
et flag
fi flag
fr flag
de flag
he flag
ja flag
lv flag
pl flag
pt flag
ru flag
es flag

Toimittajan huomautus: Ajoittain ComplexDiscovery korostaa julkisesti saatavilla tai yksityisesti ostettavissa olevia ilmoituksia, sisältöpäivityksiä ja tutkimusta kyber-, data-ja laillisten etsintäpalvelujen tarjoajilta, tutkimusorganisaatioilta ja ComplexDiscovery-yhteisön jäseniltä. Vaikka ComplexDiscovery korostaa säännöllisesti näitä tietoja, se ei ota mitään vastuuta sisältöväitteistä.

Jos haluat antaa suosituksia harkittavaksi ja sisällyttämiseksi ComplexDiscoveryn kyber-, data-ja oikeudellisten löytökeskeisten palvelu-, tuote- tai tutkimusilmoituksiin, ota meihin yhteyttä tänään.

Lehdistöilmoitus

IPRO hankkii Amsterdam-pohjaisen ZyLabin, alan edistyneimmän e-Discoveryn ja laillisen pidon SaaS-tarjoajan

Yhdistetty yritys tarjoaa AI-vetoista, reaaliaikaista säilytykseen ja hakuun paikan päällä eDiscovery and Information Governance Platformia.

IPRO, joka on yritysten, valtion virastojen ja oikeuskumppaneiden ennakoivien eDiscovery- ja Information Governance -ohjelmistoratkaisujen markkinajohtaja, on ylpeä voidessaan ilmoittaa ZyLab ONE- ja ZyLab Legal Hold -tuotteiden kehittäjien ZyLabin ostamisesta. Yhdistelmä tarjoaa IPRO:n asiakkaille laajennetut valmiudet lailliseen pitoon automaatioon, kehittyneeseen analytiikkaan ja pilvipalveluihin.

ZyLabin täysin automatisoidut ilmoitukset ja säilyttäjän kuittaukset lieventävät vahingossa tapahtuvaa tietojen menetystä ja todisteiden spoliaatiota vastaan. Tällä hankinnalla IPRO toimittaa nyt varhaisen datan arvioinnin (EDA) reaaliaikaisella, säilytys-in-place -tietojen säilyttämisellä. Tämä yksinkertaistaa oikeudellisia ja vaatimustenmukaisuusprosesseja, mikä johtaa organisaation tietohallinnon saumattomaan automatisointiin.

” Tämä on todella jännittävä seuraava askel IPRO:lle ja asiakkaillemme”, IPRO:n toimitusjohtaja Dean Brown sanoi. ” Yhdistämällä voimansa ZyLabin uskomattoman ihmisryhmän kanssa voimme tarjota ainutlaatuisen innovatiivisia tuoteominaisuuksia JA laajentaa maantieteellistä jalanjälkeä Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tällä hankinnalla meillä on entistä paremmat valmiit toimittamaan alkupään ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme ja kumppaneitamme hallitsemaan riskejä ja kustannuksia, jotka liittyvät niiden jäsentämättömien tietojen jatkuvaan kasvuun ja oikeudellisiin etsintäkustannuksiin.”

E-Discovery Solutionsin 2021 Market Guiden mukaan Gartner havaitsi, että ”Organisaatiot käyttävät sähköisen haun ohjelmistotoimittajan ja palveluntarjoajan tarjontaa, joka ”ulottuu vasemmalle” Electronic Discovery Reference Model -sovelluksessa ennakoivan tiedonhallinnan luomiseksi”. ZyLabin rotuisten parhaiden Legal Hold -ratkaisujen ja analytiikkaratkaisujen integrointi suoraan IPRO-hallintoon ja eDiscovery-alustaan antaa asiakkaille oikeudellisen alan joustavimman, skaalautuvan ja tehokkaimman Electronic Discovery Reference Model (EDRM) -työnkulun.

” Vuonna 1983 perustetun ZyLabin ohjelmistoa on testattu taistelussa eräissä suurimmista yritysten petostutkinnoista ja hallituksen tutkimuksista, ja se otettiin käyttöön historiallisissa kansainvälisissä sotarikostuomioistuimissa. ZyLab on työskennellyt laajamittaisen Data Sciencen parissa eDiscoveryssa erityisesti professori Johannes (Jan) Scholtesin panoksilla, joka on ollut mukana yhtiössä vuodesta 1988, ZyLabin toimitusjohtaja Dennis van der Veeke kertoi. ” Valitsimme IPRO:n harkittuamme kaikkia markkinoiden tärkeimpiä toimijoita, koska se sitoutui innovaatioihin, turvallisuuteen ja asiakkaiden menestykseen.”

Euroopassa ZyLab jatkaa toimintaansa arvostetun ja tunnustetun ZyLab-brändin avulla. Alankomaihin rekisteröitynä yhtiönä ZyLab noudattaa edelleen kaikkia EU:n sääntöjä, jotka koskevat tietojen toimivaltaa ja suvereniteettia sekä paikallisia ohjelmistoja ja pilvipohjaisia tai isännöityjä ratkaisuja. ZyLab keskeisen tuotekehityksen toimipaikka säilyy Alankomaissa, ja kaikki Euroopan myynti- ja tukitoiminnot pysyvät ennallaan.

ParkerGale Capital, Chicagossa toimiva sijoituspalveluyritys, joka osti IPROn vuonna 2017, tarjosi uutta pääomaa ZyLab-yrityskaupan toteuttamiseksi. Marks Baughan toimi ZyLabin ja IPRO:n yksinoikeudella taloudellisena neuvonantajana. DLA Piper toimi ZyLabin oikeudellisena neuvonantajana, kun taas Kirkland ja Ellis sekä De Brauw toimivat IPRO:n oikeudellisina neuvonantajina.

Kyseessä on IPRO:n kolmas suuri investointi viime vuosina. Sen aikaisempia hankintoja ovat muun muassa Information Govern, Information Govern -ratkaisu sekä kokeilu- ja deposition hallintaratkaisu InData. Tuloksena on alan johtava ratkaisu asiakkaille, jotka yhdistävät AI-pohjaisen tiedonhallinnan, oikeudellisen pidon ja eDiscovery-ratkaisut.

Tietoja IPRO

IPRO keksii uudelleen tapaa, jolla organisaatiot ovat vuorovaikutuksessa tietojensa kanssa. Muuttamalla EDRM:n ja ajattelemalla ”ylävirtaan” tuomme käsityksen eDiscovery-prosessissa paljon aikaisemmin, jolloin organisaatiossasi ja sen ulkopuolella olevat tiimit voivat tehdä läpinäkyvää yhteistyötä missä tahansa vaiheessa, ennen kuin tietoja edes kerätään. Kun ajattelet tietojasi ja olet vuorovaikutuksessa eri tavalla, poistat jätteen ja pienennät riskiä. Yhdistämme luokkansa parhaan hallinnon ja eDiscovery-ohjelmiston ennakoivan analytiikan avulla yrityksille, valtion virastoille, asianajotoimistoille ja oikeuskumppaneille avoimimman ja tehokkaimman ratkaisun datahaasteisiin. Tuomme sinulle tämän voiman pakkomielle ajasta arvoon ja menestyksesi.

Tietoja ZyLabista

ZyLab ONE eDiscovery käyttää tekoälyn ja Data Science -työkaluja helpottaakseen tiedonkeruutehtäviä suurilla tai pienillä sähköisillä tietoaineistoilla, jotka liittyvät valtion virastojen, asianajotoimistojen ja kaikenkokoisten yritysten liiketoimintakriittisiin hankkeisiin. Gartnerin uusimmassa Magic Quadrant for eDiscovery Software -ohjelmistossa tunnustettu ”johtajaksi”, se on myös sijalla #1 täydelliselle EDRM eDiscoverylle. ZyLab ONE eDiscovery on otettu käyttöön sisäisesti tai pilvessä (Azure, AWS, yksityinen pilvi), ja se on saatavana myös Software-as-a-Services -mallina.

Tietoa henkilöstä ParkerGale

ParkerGale Capital on Chicagossa toimiva pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa perustajien omistamiin teknologiayrityksiin ja yritysten veistoksiin, joissa yrityksen käyttöresursseilla voi olla mielekäs vaikutus lopputulokseen. ParkerGale isännöi myös Private Equity FuncAStia, joka on saatavilla iTunesissa, Google Playssa ja missä tahansa podcastisi.

Lue alkuperäinen ilmoitus.

Lisä lukeminen

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

Palveluntarjoajien arviointi? IDC:n uudet maailmanlaajuiset eDiscovery-palvelut MarketScape

Lähde: Complex Discover

Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ryhtyy toimiin kiristyshaittaohjelmien torjumiseksi

According to Treasury Secretary Janet L. Yellen, “Ransomware and cyber-attacks are...

Nato-osuuskunnan kyberpuolustuksen osaamiskeskus (CCDCOE): syyskuu 2021 Kybertapahtumaselvitys

The twelfth installment in the cyber events series published by the...

[Legal Education Webcast] Breaches, Responses, and Challenges: Cybersecurity Essentials That Every Lawyer Should Know

Every large corporation and organization today face the significant threat of...

Ransomwareiden luokittelu? Kiristysohjelmien luokittelukehys, joka perustuu tiedostonpoistoon ja tiedostojen salauksen hyökkäysrakenteisiin

This paper evaluates attack methodologies of a ransomware attack: the underlying...

Mitratech hankkii Alynen

According to Mike Williams, CEO of Mitratech, "The combination of Alyne...

Magneetti Forensics hankkii DME Forensics

According to the announcement, under the terms of the agreement, Magnet...

Consilio hankkii Adeccon erityisneuvonantajan oikeudellisen konsultoinnin ja eDiscoveryn liiketoimintayksiköiden

According to Laurie Chamberlin, Head of Professional Recruitment and Solutions North...

Nuix hankkii luonnollisen kielen käsittelyyrityksen

According to Nuix CEO Rod Vawdrey, “Topos will strengthen Nuix’s product...

Uusi aikakausi eDiscoveryssa? Kehystys markkinoiden kasvu kuuden aikakausien linssin läpi

There are many excellent resources for considering chronological and historiographical approaches...

An eDiscovery Market Koko Mashup: 2020-2025 Maailmanlaajuiset ohjelmistot ja palvelut Yleiskatsaus

While the Compound Annual Growth Rate (CAGR) for worldwide eDiscovery software...

Perusviivan nollaaminen? eDiscoveryn markkinakoon mukautukset vuodelle 2020

An unanticipated pandemeconomic-driven retraction in eDiscovery spending during 2020 has resulted...

Kotiin vai pois? eDiscovery Malliston markkinoiden mitoitukseen ja hinnoitteluun liittyvät näkökohdat

One of the key home (onsite) or away (remote) decisions that...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery syyskuu 2021

From countering ransomware to predictive coding and packaged services, the September...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery elokuussa 2021

From the interplay of digital forensics in eDiscovery to collecting online...

Viisi suurta lukua Cyber, Data, ja Legal Discovery heinäkuussa 2021

From considerations for cyber insurance and malware to eDiscovery business confidence...

Viisi suurta lukee eDiscovery kesäkuussa 2021

From remediating cyberattacks to eDiscovery pricing, the June 2021 edition of...

Lisää Keepersia? Ennakoiva koodaustekniikat ja -protokollat -kysely — Fall 2021 tulokset

From the most prevalent predictive coding platforms to the least commonly...

Hehkuvat odotukset? Kahdeksantoista huomautusta eDiscovery Business Luottamuksesta kesällä 2021

In the summer of 2021, 63.3% of survey respondents felt that...

eDiscovery-liiketoiminnan suorituskykyyn vaikuttavat ongelmat: Kesän 2021 yleiskatsaus

In the summer of 2021, 24.4% of respondents viewed increasing types...

Katsele ylös? eDiscoveryn operatiiviset mittarit kesällä 2021

In the summer of 2021, 80 eDiscovery Business Confidence Survey participants...